Maggie's Choice レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Produkterne hos Maggie's Choice er naturprodukter uden tilsætningsstoffer og min hund elsker alt, hvad vi prøver. Kan som daglig godbid anbefale de tørrede brislinger. Godt for pelsen. Hurtig leve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig lækre snacks, godbidder, legetøj og ikke mindst fantastisk service. Min hund er, foruden at have meget sart mave, også meget selektiv når det kommer til foder og godbidder. Men alt hvad v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Maggie giver personlig og effektiv service og har produkter af top kvalitet. Min Staffy har allergi over for meget foder, men hos Maggie's kan han få ren protein uden tilsætning, og tilmed er dette... もっと見る

企業情報

1. 家畜飼料販売業者

当該企業による記述

Hunde bliver også, hvad de spiser! Maggie går aldrig på kompromis med kvalitet og naturlighed, når hun poteplukker det bedste af det bedste til din firebenede ven.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Kvalitets mad og snacks

Kvalitets mad og snacks. Mine hunde elsker det. Rigtig god service. Vil helt sikkert handle hos Maggie chioce igen 🤗👍😃

2024年1月15日

Kære Tanja
1000 tak for at dele din og hundenes positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

5つ星のうち5の評価

De lækreste godbidder og ben til hunde

De lækreste godbidder og ben til hunde. Vores cocker er helt vild med alt det vi har købt hos Maggies choice. Produkterne har en meget høj kvalitet og man er ikke i tvivl om at de er nøje udvalgt
Derudover har de en enestående service. Stor anbefaling fra Ella og ejer

2024年1月5日

Kære Marianne
1000 tak for at dele din og Ellas positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Fremragende service!

Fremragende service!

God service og hurtig levering. Derudover er det kvalitetsvarer, og der er tænkt over hver eneste detalje fra emballage til indpakning, og der medfølger personlig kort med ordren. De varmeste anbefalinger herfra.

2023年12月19日

Kære Maja

Nolas favoritoder.

Nola, Bichon havanais 5 mdr er fuldstændig vild med jeres produkter. Hun spiser pala-foder som var det snacks og er også rigtig glad for måltids- pølserne og alle snacks og gumlere. Nemt og hurtigt at bestille på nettet og lækre smagsprøver i pakken.

2023年12月23日

Kære Charlotte
1000 tak for at dele din og Nolas positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Rigtig god vejledning

Rigtig god vejledning til min superkræsne shih tzu.

2023年12月14日

Kære Sanne

Produkterne hos Maggie's Choice er så lækre

Produkterne hos Maggie's Choice er så lækre. Min hund elsker dem og det gør det SÅ meget nemmere at træne med hende.
Og så er service helt i top.

2023年11月12日

Kære Joan

Godt produkt

Godt produkt. Hurtig levering.

2023年11月1日

Kære Anne

Lækker kvalitet

Altid hurtig levering, selvom jeg bare bestilte pala var det smukt pakket og med lækre bonusguffer. Har to papilloner på 15 og 17 som ikke kunne holde vægten, nu spiser de pala med stor appetite. De tre andre får pala som godbidder når vi træner, ingen fedtede fingre, dufter lækkert (modsat amdre guffer der stinker) og de vil sælge deres sjæl for pala
Glemte bonebroth denne gang, suverænt til konkurrence, hvor både hund og jeg er lidt stressede og hun derfor ikke kan fokusere på at drikke nok.
Stor fan!

2023年10月26日

Kære Petrine
1000 tak for at dele din og hundenes positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

5つ星のうち5の評価

Kan helt klart anbefales!

Den bedste service! Kan helt klart anbefales, med hurtig og gratis hjemmelevering i Dragør.
Lækre produkter som vores hunde elsker!

2023年10月16日

Kære Nadia

5つ星のうち5の評価

Super gode godbidder i små poser til…

Super gode godbidder i små poser til min lille hund. Hun guffer dem i sig med velbehag.

2023年9月1日

Kære Pernille
Tak fordi du brugte tid på at fortælle om din oplevelse hos Maggie's Choice.
Og dejligt at høre godbidderne er en succes :-)

Kæmpe anbefaling!

Virkelig god oplevelse! Lækre produkter, hurtig levering og professionel men samtidig meget personlig kundeservice. Det bliver ikke bedre! Både den 2-benede og den 4-benede kunde er glade :)

2023年8月28日

Kære Ida
Tak for din flotte anmeldelse, og fordi du brugte tid på at fortælle om din positive oplevelse hos Maggie's Choice. Når vores to- og firbenede kunder er glade, er vi også glade :-)

Lækker oplevelse

Meget hurtig levering. Maden ligger i en lækker indpakning og emballage, som gør det til en fornøjelse af pakke ud. Og når hunden så spiser maden med ekstra god appetit, så kan det næsten ikke være bedre!

2023年7月25日

Kære Cecilie
Tak for din flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at fortælle om din positive oplevelse hos Maggie's Choice. Når vores kunder er glade, er vi også glade :-)
Vi ønsker dig og din bedste ven en rigtig dejlig dag.
Glade potehilsner fra Camilla & Maggie

Kære Karina
Tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din positive oplevelse hos Maggie's Choice. Når vores kunder er glade, er vi også glade :-)
Vi ønsker jer en rigtig dejlig dag.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。