Produkterne hos Maggie's Choice er naturprodukter uden tilsÊtningsstoffer og min hund elsker alt, hvad vi prÞver. Kan som daglig godbid anbefale de tÞrrede brislinger. Godt for pelsen. Hurtig leve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig lÊkre snacks, godbidder, legetÞj og ikke mindst fantastisk service. Min hund er, foruden at have meget sart mave, ogsÃ¥ meget selektiv nÃ¥r det kommer til foder og godbidder. Men alt hvad v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Maggie giver personlig og effektiv service og har produkter af top kvalitet. Min Staffy har allergi over for meget foder, men hos Maggie's kan han fÃ¥ ren protein uden tilsÊtning, og tilmed er dette... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid hurtig levering, selvom jeg bare bestilte pala var det smukt pakket og med lÊkre bonusguffer. Har to papilloner pÃ¥ 15 og 17 som ikke kunne holde vÊgten, nu spiser de pala med stor appetite. De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hunde bliver også, hvad de spiser! Maggie går aldrig på kompromis med kvalitet og naturlighed, når hun poteplukker det bedste af det bedste til din firebenede ven.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

EkstraordinÊr god service
EkstraordinÊr god service, lÊkre produkter og en dejlig overskuelig webshop der leverer ud over det forventede, her får man både vejledning, gode produktbeskrivelser og ideer til brug af varen. De tager dig kÊrligt i hånden hele vejen og man mÊrker personligheden og en skÞn historiefortÊlling på alle kanaler.

Maggie's Choice ããã®åç
Dejlig oplevelse at handle her
Dejlig oplevelse at handle her - indpakningen af ens ordre gÞr virkelig en forskel - den er så fin. Og produktet er perfekt!

Maggie's Choice ããã®åç
Det er mega hyggeligt med deres pakker
Det er mega hyggeligt med deres pakker. LÊkker indpakning .

Maggie's Choice ããã®åç
Hurtig levering og min hund er vild medâŠ
Hurtig levering og min hund er vild med de skÞnne og naturlige godbidder.

Maggie's Choice ããã®åç
Super hurtig ekspedition og levering afâŠ
Super hurtig ekspedition og levering af min ordre.
Og kvalitet svarede helt overens med beskrivelsen

Tusind tak
Tusind tak. Mine hunde elsker det, også de godbidder du sendte med.
Bare Êrgerligt at det er så dyrt at sende til hjemadressen.

Maggie's Choice ããã®åç
Produkter svarer til vores forventningâŠMarley er gladðŸððŸ
Produkter svarer til vores forventning og er pakket så fint. Vil helt sikkert bestille igen. hurtig levering er et ekstra plus.

En kÊmpe anbefaling
Stort udvalg af 100% naturlige godbidder og snacks. Har ledt lÊnge efter er sted med et godt udvalg af 100% naturlige produkter til hund. Jeg er stor fan hjemmesiden, konceptet og produkterne. Virkelig lÊkkert. Her vil vi handle godbidder og snacks i fremtiden. Og vores hund elsker det.

100 Anbefalet
Hurtig levering. Flot hjemmeside og nemt at finde varer. Min hund er blevet forelsket med Maggieâs mad. ð¶ð€©ð€© 100 anbefalet ðððð

Mega god oplevelse
Mega god oplevelse!
Hurtig ekspedition, leveret direkte til dÞren, lÊkre varer og så var der endda lidt snacks og en hyggelig hilsen med til hundene.
Elsker det er så personlig og gennemtÊnkt.
Vi kommer til at shoppe meget hos Maggie

Maggie's Choice ããã®åç
Sunde hundesnack til en allergihund
Vi mÞdte jer pÃ¥ DragÞrs julemarked i dec 22. Livas nÊse sagde det hele: vi skal lige over og snuse lidt i boden hos Maggis mor. SnÞf snÞf snÞf og mums nogle lÊkre godbidder. Liva er allergihund med stort og er meget begrÊnset i sit valg af lÊkre tyggeting. Efter en god snak med jer og lidt snusen pÃ¥ jeres webside, fandt vi nogle rigtigt gode sager, som Liva har guffet i sig med stort velbehag. At det sÃ¥ ogsÃ¥ blev bragt ud, fordi vi handlede lokalt er jo et ekstra plus. Jo jo, Liva har fundet vores fremtidige sted at handle hundesnacks. Dejligt med rene og sunde hundesnacksðððŸðŸ

Maggie's Choice ããã®åç
KÞbte den lÊkreste hundeseng hosâŠ
KÞbte den lÊkreste hundeseng hos Maggieâs choice og min hund elsker den. Fantastisk kvalitet, hurtig levering og sÃ¥ god handel. Tusind tak ð«ð

super kundeservice
super kundeservice - fleksibel afhentning.
Og produkterne er virkelig lÊkre !!

LÊkre vare
LÊkre vare, som min hund elsker. Som bonus er der lynhurtig levering. Kan klart anbefales.

Maggie's Choice ããã®åç
LÊkre produkter og mega hurtigâŠ
LÊkre produkter og mega hurtig levering. Hundene er vilde med det ð€ª

Maggie's Choice ããã®åç
Hurtig levering og top karakter tilâŠ
Hurtig levering og top karakter til produkterne.
Indpakning var ogsÃ¥ en fornÞjelse at Ã¥bne opð€©

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã