レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Produkterne hos Maggie's Choice er naturprodukter uden tilsÊtningsstoffer og min hund elsker alt, hvad vi prÞver. Kan som daglig godbid anbefale de tÞrrede brislinger. Godt for pelsen. Hurtig leve... もっず芋る

Virkelig lÊkre snacks, godbidder, legetÞj og ikke mindst fantastisk service. Min hund er, foruden at have meget sart mave, ogsÃ¥ meget selektiv nÃ¥r det kommer til foder og godbidder. Men alt hvad v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Maggie giver personlig og effektiv service og har produkter af top kvalitet. Min Staffy har allergi over for meget foder, men hos Maggie's kan han fÃ¥ ren protein uden tilsÊtning, og tilmed er dette... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid hurtig levering, selvom jeg bare bestilte pala var det smukt pakket og med lÊkre bonusguffer. Har to papilloner pÃ¥ 15 og 17 som ikke kunne holde vÊgten, nu spiser de pala med stor appetite. De... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者

圓該䌁業による蚘述

Hunde bliver også, hvad de spiser! Maggie går aldrig på kompromis med kvalitet og naturlighed, når hun poteplukker det bedste af det bedste til din firebenede ven.

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

EkstraordinÊr god service

EkstraordinÊr god service, lÊkre produkter og en dejlig overskuelig webshop der leverer ud over det forventede, her får man både vejledning, gode produktbeskrivelser og ideer til brug af varen. De tager dig kÊrligt i hånden hele vejen og man mÊrker personligheden og en skÞn historiefortÊlling på alle kanaler.

2023幎3月29日

KÊre Camilla
1000 tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Maggie's Choice :-)
Maggie & Camilla

Dejlig oplevelse at handle her

Dejlig oplevelse at handle her - indpakningen af ens ordre gÞr virkelig en forskel - den er så fin. Og produktet er perfekt!

2023幎4月9日

KÊre Sofie
Maggie & Camilla

Hurtig levering og min hund er vild med

Hurtig levering og min hund er vild med de skÞnne og naturlige godbidder.

2023幎3月27日

KÊre Susan
Tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Maggie's Choice :-)
Dejligt at hÞre at din bedste ven er vild med det, du har valgt :-)

Tusind tak

Tusind tak. Mine hunde elsker det, også de godbidder du sendte med.
Bare Êrgerligt at det er så dyrt at sende til hjemadressen.

2023幎3月12日

KÊre Rita
Du kan tro, vi også ville Þnske, at vi kunne tilbyde endnu bedre priser på hjemmelevering. DesvÊrre er det rigtig dyrt som lille virksomhed at kÞbe fragt hos fragtfirmaerne. Men vi glÊder os til, at det forhåbentlig bliver en mulighed med endnu bedre fragtpriser i en ikke for fjern fremtid :-)

LÊkre produkter :)

LÊkre produkter :)
Hurtig, smidig og pÃ¥lidelig levering🐟

2023幎3月15日

KÊre Lone
Maggie & Camilla

Produkter svarer til vores forventning
Marley er glad🐟😘🐟

Produkter svarer til vores forventning og er pakket så fint. Vil helt sikkert bestille igen. hurtig levering er et ekstra plus.

2023幎3月2日

KÊre Birthe

Fint og lÊkkert

Fint og lÊkkert. GlÊder mig til, om hvalpen kan lide det.

2023幎3月9日

KÊre Anne

En kÊmpe anbefaling

Stort udvalg af 100% naturlige godbidder og snacks. Har ledt lÊnge efter er sted med et godt udvalg af 100% naturlige produkter til hund. Jeg er stor fan hjemmesiden, konceptet og produkterne. Virkelig lÊkkert. Her vil vi handle godbidder og snacks i fremtiden. Og vores hund elsker det.

2023幎3月6日

KÊre Nynne
Og dejligt at hÞre at din bedste ven elsker det :-)

100 Anbefalet

Hurtig levering. Flot hjemmeside og nemt at finde varer. Min hund er blevet forelsket med Maggie’s mad. 🐶🀩🀩 100 anbefalet 😍😍😍😍

2023幎3月1日

KÊre Humberto
1000 tak for din flotte anmeldelse - vi er rigtig glade for, at du og din bedste ven har haft en god oplevelse, som I havde lyst til at dele med os og andre :-)
De varmeste potehilsner fra

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse!
Hurtig ekspedition, leveret direkte til dÞren, lÊkre varer og så var der endda lidt snacks og en hyggelig hilsen med til hundene.
Elsker det er så personlig og gennemtÊnkt.
Vi kommer til at shoppe meget hos Maggie

2023幎2月14日

KÊre Tasja
Tak for din fine anmeldelse af Maggie's Choice.
Vi er rigtig glade for at hÞre om din positive oplevelse - og for at du vil dele den med os og andre :-)
Maggie & Camilla

Sunde hundesnack til en allergihund

Vi mÞdte jer pÃ¥ DragÞrs julemarked i dec 22. Livas nÊse sagde det hele: vi skal lige over og snuse lidt i boden hos Maggis mor. SnÞf snÞf snÞf og mums nogle lÊkre godbidder. Liva er allergihund med stort og er meget begrÊnset i sit valg af lÊkre tyggeting. Efter en god snak med jer og lidt snusen pÃ¥ jeres webside, fandt vi nogle rigtigt gode sager, som Liva har guffet i sig med stort velbehag. At det sÃ¥ ogsÃ¥ blev bragt ud, fordi vi handlede lokalt er jo et ekstra plus. Jo jo, Liva har fundet vores fremtidige sted at handle hundesnacks. Dejligt med rene og sunde hundesnacks👌👍🐟🐟

2023幎2月1日

KÊre Anette & Liva
1000 tak for jeres fine anmeldelse af Maggie's Choice.
Vi er rigtig glade for at hÞre, at I har haft en positiv oplevelse - og isÊr for at hÞre, at Liva har fundet noget, hun både kan lide og tåle.
Maggie & Camilla

KÞbte den lÊkreste hundeseng hos

KÞbte den lÊkreste hundeseng hos Maggie’s choice og min hund elsker den. Fantastisk kvalitet, hurtig levering og sÃ¥ god handel. Tusind tak 💫🙏

2023幎2月5日

KÊre Louise
1000 tak for din fine anmeldelse - vi er rigtig glade for, at du vil dele din positive oplevelse med os og andre :-) Og isÊr er vi glade for at hÞre, at din bedste ven er glad for sin nye seng.
Vi Þnsker jer begge en rigtig dejlig dag.

super kundeservice

super kundeservice - fleksibel afhentning.
Og produkterne er virkelig lÊkre !!

2023幎2月1日

KÊre Trine
1000 tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at hÞre om din positive oplevelse hos Maggie's Choice - og for at du vil dele din positive oplevelse med os og andre :-)
Vi Þnsker dig og din bedste ven en rigtig dejlig dag.
De bedste potehilsner
Camilla

LÊkre vare

LÊkre vare, som min hund elsker. Som bonus er der lynhurtig levering. Kan klart anbefales.

2023幎1月17日

KÊre Majken
1000 tak for din fine anmeldelse af Maggie's Choice.
Vi er rigtig glade for at hÞre, om din positive oplevelse - og isÊr for at hÞre at din bedste ven er glad for det, du valgte :-)
De bedste potehilsner
Maggie & Camilla

LÊkre produkter og mega hurtig

LÊkre produkter og mega hurtig levering. Hundene er vilde med det 🀪

2023幎1月22日

KÊre Gitte
1000 tak fordi du deler din positive oplevelse hos Maggie's Choice.
Vi Þnsker dig og dine firbenede en rigtig god dag :-)
Maggie & Camilla

Hurtig levering og top karakter til

Hurtig levering og top karakter til produkterne.
Indpakning var ogsÃ¥ en fornÞjelse at Ã¥bne op🀩

2023幎1月24日

KÊre Lucia
1000 tak fordi du deler din positive oplevelse med Maggie's Choice.
Vi Þnsker dig en rigtig god dag.