Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla Dzieci レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zawsze podchodzę z rezerwą do wszelkich ofert handlowych,ale zaryzykowałam i nie ÅŒałuję. KsiÄ…ÅŒeczka w formie online przyszła na e-mail po dwóch dniach. Postanowiłam zamówić w twardej oprawie dla swoj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

To było przeÅŒycie wspólnego wypadu nad morze.Pobyt na ruchomych wydmach.Dzieki tej ksiÄ…ÅŒeczce mój wnuk (mam nadzieję), będzie pamiętał te chwile nawet wtedy gdy ja będę juÅŒ tylko wspomnieniem.Dodam, ÅŒ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rewelacyjna, pięknie wykonana ksiÄ…ÅŒeczka. Å»ywe kolory i tekst, który moÅŒna samodzielnie edytować przed wydrukiem, dodając charakterystyczne dla dzieciaczka powiedzonka czy szczegóły z ÅŒycia. Świetny p... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

To juÅŒ moja druga ksiÄ…ÅŒka zamówiona na tej stronie. Ogólnie bardzo ładna ksiÄ…ÅŒka, wszystko ok, terminowo. Ale zaliczka za wersję elektroniczną, która miała być odliczona od ksiÄ…ÅŒki papierowej nie zost... もっず芋る

䌁業情報

1. 児童曞店

圓該䌁業による蚘述

Stwórz unikalną spersonalizowaną ksiÄ…ÅŒkę dla dzieci przy uÅŒyciu AI, specjalnie dla kaÅŒdego dziecka. Pozwól, aby stworzona na zamówienie opowieść i zachwycające ilustracje oÅŒyły.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 77ä»¶

レビュヌを曞く

Pozytyw

KsiÄ…ÅŒka zamówiona we wtorek dotarła w piątek. Dobrze wykonana, piękne, wyraźne ilustracje, a przede wszystkim bardzo gruby papier, dzięki czemu ksiÄ…ÅŒka łatwo się nie podrze i wystarczy na lata. Przy zamawianiu naleÅŒy samemu sprawdzić tekst i ilustracje, gdyÅŒ pojawiają się błędy: dodatkowa ręką na ilustracji czy pojedyncze zdanie nie mające sensu. Ilustracje przed wydrukiem moÅŒna zmienić całkowicie, aby jak najlepiej dopasować je pod siebie. Polecam!

2026幎5月8日

Zamówienie

Zamówiłem mimo, ÅŒe deklarowany czas dostawy był 10 dni. Ku mojemu zdziwieniu paczkę z ksiÄ…ÅŒką dostałem po 4 dniach. Tego samego wieczora przeczytałem ja swojemu synowi, a ten był wręcz zauroczony nią! Na pewno wrócę po więcej!

2026幎4月27日
5぀星のうち4の評䟡

KsiÄ…ÅŒka jest piękna kolorowanka równieŌ

KsiÄ…ÅŒka jest piękna kolorowanka równieÅŒ ale powiem tak cena troszkę zawyÅŒona 180 zł za ksiÄ…ÅŒkę i kolorowankę to jest naprawdę bardzo duÅŒo dlatego cztery gwiazdki a nie 5 fajny kontakt z firmą bardzo szybka dostawa w formie pdf-u bardzo szybka dostawa w formie ksiÄ…ÅŒką

2026幎4月16日

Piękna przygoda

KsiÄ…ÅŒka była prezentem dla koleÅŒanki ze szkoły. Wyszła przepięknie, dzieci od razu rozpoznały siebie na ilustracjach, opowiadanie wciągające. Wspaniała przygoda i na prawdę piękny pomysł na prezent dla kogoś wyjątkowego.

2026幎4月9日
5぀星のうち2の評䟡

Literówka w imieniu dziecka troszkę

Literówka w imieniu dziecka troszkę odbiera magii czytania . KsiÄ…ÅŒka miała być weryfikowana przez człowieka do wydruku jednak chyba nie była 😒

2026幎4月22日
Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla Dzieci ロゎ

Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla Dzieci からの回答

Dzień dobry,

Przykro nam z powodu tego błędu. Zrozumiałe jest, ÅŒe literówka moÅŒe odebrać trochę magii z czytania. Zawsze wyraźnie prosimy naszych klientów o dokładne sprawdzenie wszystkich danych przed złoÅŒeniem zamówienia. Nie wiemy, jak dokładnie klient ÅŒyczy sobie spersonalizować ksiÄ…ÅŒkę, dlatego udostępniamy wszystkie narzędzia, aby kaÅŒdy mógł samodzielnie wprowadzić i zweryfikować te informacje.

Mamy jednak nadzieję, ÅŒe ksiÄ…ÅŒka mimo wszystko się spodobała i przyniesie wiele radości.

Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla Dzieci

5぀星のうち5の評䟡

Polecam piękna pamiątka i przeÅŒycie za

Polecam piękna pamiątka i przeÅŒycie za kaÅŒdym razem kiedy otwieramy i czytamy ta cudowna kolorowa ksiÄ…ÅŒeczkę pojawia sie radość i chęć
czytania. Wykonanie porządne i spełniające nasze oczekiwania, dokupiliśmy równieÅŒ kolorowankę na wzór ksiÄ…ÅŒeczki i jest cudowna twarde strony pozwalają na malowanie mazaczkami .Córeczka jest szczęśliwa a my domownicy zachwyceni i z wielką chęcią bedziemy polecać dalej ;) dziękujemy 🥰

2026幎4月1日
5぀星のうち3の評䟡

Zniszczona okładka

Dziecko zadowolone , natomiast ksiÄ…ÅŒka a dokładniej okładka przyszła zniszczona.

2026幎4月11日
Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla Dzieci ロゎ

Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla Dzieci からの回答

Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro słyszeć, ÅŒe okładka ksiÄ…ÅŒki dotarła do Państwa uszkodzona, mimo ÅŒe samo dziecko jest zadowolone z treści.

Chcielibyśmy to jak najszybciej naprawić. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta poprzez stronę https://magicznaksiazkadladzieci.pl/contact, a my z przyjemnością prześlemy Państwu nowy egzemplarz.

Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla Dzieci

Rzeczywiście Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla

Rzeczywiście Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla Dzieci. Cudowna, kupiliśmy ją dla naszego ukochanego wnuka . Wnuczek
i jego rodzice byli zauroczeni ,natomiast my babcia i dziadek byliśmy niesamowicie dumni . A jeszcze to, ÅŒe moÅŒna dodać dedykację od serca ( drukowaną przez wydawcę) to jest sztos.
Z całego serca polecam.
PS. były teÅŒ łzy wzruszenia

2026幎4月5日

Coś niesamowitego!!! ❀

KsiÄ…ÅŒka jest cudowna! 🥰 Myślę, ÅŒe mogę spokojnie określić, ÅŒe to najlepsza strona do tworzenia personalizowych ksiÄ…ÅŒek! Nie spodziewałam sie tego, ÅŒe w czasie edycji dosłownie wszystko moÅŒe być po mojemu i mogę dostosować idealnie tekst i ilustracje 😊 Wyszło najcudowniej na świecie! ❀ Dodatkowo ksiÄ…ÅŒka przyszła szybciej niÅŒ zaplanowana dostawa! Myślę, ÅŒe jeszcze nieraz skorzystam z usług Magicznej ksiÄ…ÅŒki 💖

2026幎3月27日

Wspaniały prezent

Ta personalizowana ksiÄ…ÅŒka to, w przypadku naszego wnuka, cudowny prezent. Treść absolutnie trafiła w jego upodobania o emocje. Pierwszy dzień była na prośbę malucha czytana kilkakrotnie. I pierwszy moment po jej otrzymaniu: cała rodzina miała łezki w oczach. Super prezent!

2026幎3月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス