Magiczna KsiÄ…ÅŒka dla Dzieci レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zawsze podchodzę z rezerwą do wszelkich ofert handlowych,ale zaryzykowałam i nie ÅŒałuję. KsiÄ…ÅŒeczka w formie online przyszła na e-mail po dwóch dniach. Postanowiłam zamówić w twardej oprawie dla swoj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

To było przeÅŒycie wspólnego wypadu nad morze.Pobyt na ruchomych wydmach.Dzieki tej ksiÄ…ÅŒeczce mój wnuk (mam nadzieję), będzie pamiętał te chwile nawet wtedy gdy ja będę juÅŒ tylko wspomnieniem.Dodam, ÅŒ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rewelacyjna, pięknie wykonana ksiÄ…ÅŒeczka. Å»ywe kolory i tekst, który moÅŒna samodzielnie edytować przed wydrukiem, dodając charakterystyczne dla dzieciaczka powiedzonka czy szczegóły z ÅŒycia. Świetny p... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

To juÅŒ moja druga ksiÄ…ÅŒka zamówiona na tej stronie. Ogólnie bardzo ładna ksiÄ…ÅŒka, wszystko ok, terminowo. Ale zaliczka za wersję elektroniczną, która miała być odliczona od ksiÄ…ÅŒki papierowej nie zost... もっず芋る

䌁業情報

1. 児童曞店

圓該䌁業による蚘述

Stwórz unikalną spersonalizowaną ksiÄ…ÅŒkę dla dzieci przy uÅŒyciu AI, specjalnie dla kaÅŒdego dziecka. Pozwól, aby stworzona na zamówienie opowieść i zachwycające ilustracje oÅŒyły.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 77ä»¶

レビュヌを曞く

Polecam, to nie scam

KsiÄ…ÅŒeczki piękne, w 100% zgodne z projektem. Jedyne co, to trzeba poświęcić chwilę, aby zredagować tekst po swojemu, poprawić ewentualne błędy (zdarzały się błędy w odmianie słów) czy teÅŒ drobnej poprawki ilustracji (u nas chłopiec miał kitka zamiast dziewczynki, bez problemu to zmieniłam). Przesyłka doszła szybko, była dobrze zabezpieczona. Jesteśmy zachwyceni!

2026幎1月20日

Cudowna pamiątka na lata

Cudowna pamiątka na lata. Kiedy ją otrzymałam i zaczęłam czytać łzy same ciągnęły się do oczu. To takie piękne. Wnuczka wołała "Babciu nie płacz to przecieÅŒ ksiÄ…ÅŒka o nas i naszych przychodach"

2026幎1月2日

Prezent wyjątkowy

Witam. Jestem zachwycona ksiÄ…ÅŒką i jej wykonaniem. Wzruszyłam się podczas czytania. Jestem emerytowaną bibliotekarką i kocham ksiÄ…ÅŒki. Pomysł takiego oryginalnego i cudownie wydanego prezentu dla mojej wnuczki był idealnie trafiony. Jest to druga pozycja zamówiona w wydawnictwie magiczna ksiÄ…ÅŒka. Dziękuję i pozdrawiam.

2025幎12月24日
5぀星のうち5の評䟡

Na ksiÄ…ÅŒkę długo się czeka ale jest

Na ksiÄ…ÅŒkę długo się czeka ale jest napisane wyraźnie, ÅŒe proces jest dość długi w przybliÅŒeniu 10 dni roboczych. I tak właśnie było 10 dni roboczych. KsiÄ…ÅŒkę jest dobra jakościowo, byłam pod wraÅŒeniem jej jakości bo wiadomo ksiÄ…ÅŒka tworzona jest za pomocą al. Przy tworzeniu jej trzeba się skupić, bo bo akceptacji zamówienia juÅŒ nic nie moÅŒna zmienić.

2025幎12月22日
5぀星のうち4の評䟡

Od zamówienia do otrzymania przesyłki - prawie 3 tygodnie

Początkowo wystawiłam jedynkę, bo byłam pewna, ÅŒe ta paczka nie dotrze. Widzę podobne opinie niÅŒej, takÅŒe widocznie kontakt z tą firmą i realizacja zamówienia musi tak wyglądać... Szkoda, moÅŒna umieścić informację na stronie, ÅŒe realizacja od zakupu do otrzymania produktu trwa bardzo długo i rozwiÄ…ÅŒe to wiele problemów.

Nie mniej otrzymałam dziś - 22.12. zamówienie, które złoÅŒyłam... 4.12. Nie wierzyłam, ÅŒe paczka dojdzie, więc kupiłam juÅŒ inne prezenty. Na szczęście dotarła. KsiÄ…ÅŒeczki są obłędne, wzruszające wręcz. Bardzo się cieszę, ÅŒe dotarły, jakość jest fantastyczna. Szkoda tylko nerwów, szukania na szybko innych prezentów i podwójnych kosztów. Na przyszłość będę wiedziała, ÅŒeby zamówić duÅŒo wcześniej. Taka informacja musi być na stronie!!!

2025幎12月22日

Nie otrzymałam zamówienia

KsiÄ…ÅŒka zamówiona 07.12.2025 na prezent pod choinkę. Do tej pory nie otrzymałam zamówienia mimo kontaktu mailowego celem przyspieszenia wysyłki przed świętami. Przesyłka jest utworzona, a brak realizacji. Będę musiała kupić nowy prezent pod choinkę. Nie polecam.

2025幎12月7日

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro słyszeć, ÅŒe zamówienie jeszcze nie dotarło i ÅŒe sytuacja ta spowodowała stres przed Świętami. W pełni rozumiemy Twoje rozczarowanie.

Chcielibyśmy jak najszybciej wyjaśnić sprawę przesyłki i znaleźć dla Ciebie odpowiednie rozwiązanie. Prosimy o skontaktowanie się z nami bezpośrednio za pomocą poniÅŒszego linku, abyśmy mogli Ci pomóc:

Czekamy na Twoją wiadomość.

Pozdrawiamy serdecznie,

Przepiękny,ponadczasowy prezent

KsiÄ…ÅŒka jest cudowna,wzruszająca,piękna twarda oprawa.Będzie pamiątką od nas-dziatdków (autorów)dla naszej wnusi(głównej bohaterki ksiÄ…ÅŒki).Będzie pamiątką na długie,długie lata.Jaka będzie reakcja rodziców i dziecka?..nie wiem bo to prezent na Święta.My jesteśmy bardzo wzruszeni i szczęśliwi,ÅŒe mamy tę ksiÄ…ÅŒkę i moÅŒemy ją podarować naszemu Skarbeczkowi

2025幎12月5日
5぀星のうち5の評䟡

Magia, która ma imię dziecka.

Dziecku, które lubi czytać ksiÄ…ÅŒki, cóŌ moÅŒna dać, jak nie ksiÄ…ÅŒkę? A opowieść o samej sobie to uśmiech dziecka bezcenny, to najpiękniejszy i najbardziej wymarzony prezent. Taka ksiÄ…ÅŒka to więcej niÅŒ lektura. To marzenie zamknięte w opowieści, spełnione w najprostszy i jednocześnie najbardziej magiczny sposób.

2025幎12月6日

Ksiazka przygoda

Szukalam fajnego prezentu dla wnuczki. znalazlam strone z Magiczna Ksiazka dla dzieci To byl strzal w dziesiatke wyslalam zdjecia i wybralam tema opowiesci Otrzymalam w ekspresowym tempie gotowa opowiesci. Polaly sie lzy szczescia i zaskoczenia. Pieknie wydanie kolorowe obrazki. Mega
Radosc wnuczki bezcenna. Zamowilam jeczcze jedna ksiazke ...bedzie radość.

2025幎9月17日
5぀星のうち1の評䟡

Nie dostałam swojego zamówienia nie

Nie dostałam swojego zamówienia nie przyszło mi !!!!

2025幎12月5日

Dzień dobry,

To oczywiście nie powinno mieć miejsca i bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji.

Prosimy o kontakt z nami za pośrednictwem formularza na stronie https://magicznaksiazkadladzieci.pl/contact. Dzięki temu będziemy mogli wspólnie sprawdzić status Twojego zamówienia.

Z pewnością rozwiÄ…ÅŒemy ten problem!

Nie otrzymałam ksiÄ…ÅŒki!

2025幎12月3日

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro słyszeć, ÅŒe ksiÄ…ÅŒka jeszcze do Ciebie nie dotarła. Rozumiemy, ÅŒe jest to bardzo irytujące.

Prosimy o skontaktowanie się z nami za pośrednictwem poniÅŒszego linku, a my zajmiemy się rozwiązaniem tego problemu: https://magicznaksiazkadladzieci.pl/contact

Pozdrawiamy,

Rewelacja 😊😊

KsiÄ…ÅŒka jest solidnie wykonana , ma piękne kolory dopracowane detale .Widać , ÅŒe kaÅŒdy element od projektu do druku został przygotowany z troską i pasją.To niezwykle oryginalny i wzruszający prezent , który zostanie z dzieckiem na lata REWELACJA 😊😊😊

2025幎11月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス