Zawsze podchodzÄ z rezerwÄ do wszelkich ofert handlowych,ale zaryzykowaÅam i nie ÅŒaÅujÄ. KsiÄ ÅŒeczka w formie online przyszÅa na e-mail po dwóch dniach. PostanowiÅam zamówiÄ w twardej oprawie dla swoj... ãã£ãšèŠã
To byÅo przeÅŒycie wspólnego wypadu nad morze.Pobyt na ruchomych wydmach.Dzieki tej ksiÄ ÅŒeczce mój wnuk (mam nadziejÄ), bÄdzie pamiÄtaÅ te chwile nawet wtedy gdy ja bÄdÄ juÅŒ tylko wspomnieniem.Dodam, ÅŒ... ãã£ãšèŠã
Rewelacyjna, piÄknie wykonana ksiÄ ÅŒeczka. Å»ywe kolory i tekst, który moÅŒna samodzielnie edytowaÄ przed wydrukiem, dodajÄ c charakterystyczne dla dzieciaczka powiedzonka czy szczegóÅy z ÅŒycia. Åwietny p... ãã£ãšèŠã
To juÅŒ moja druga ksiÄ ÅŒka zamówiona na tej stronie. Ogólnie bardzo Åadna ksiÄ ÅŒka, wszystko ok, terminowo. Ale zaliczka za wersjÄ elektronicznÄ , która miaÅa byÄ odliczona od ksiÄ ÅŒki papierowej nie zost... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stwórz unikalnÄ spersonalizowanÄ ksiÄ ÅŒkÄ dla dzieci przy uÅŒyciu AI, specjalnie dla kaÅŒdego dziecka. Pozwól, aby stworzona na zamówienie opowieÅÄ i zachwycajÄ ce ilustracje oÅŒyÅy.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Polecam, to nie scam
KsiÄ ÅŒeczki piÄkne, w 100% zgodne z projektem. Jedyne co, to trzeba poÅwiÄciÄ chwilÄ, aby zredagowaÄ tekst po swojemu, poprawiÄ ewentualne bÅÄdy (zdarzaÅy siÄ bÅÄdy w odmianie sÅów) czy teÅŒ drobnej poprawki ilustracji (u nas chÅopiec miaÅ kitka zamiast dziewczynki, bez problemu to zmieniÅam). PrzesyÅka doszÅa szybko, byÅa dobrze zabezpieczona. JesteÅmy zachwyceni!
Cudowna pamiÄ tka na lata
Cudowna pamiÄ tka na lata. Kiedy jÄ otrzymaÅam i zaczÄÅam czytaÄ Åzy same ciÄ gnÄÅy siÄ do oczu. To takie piÄkne. Wnuczka woÅaÅa "Babciu nie pÅacz to przecieÅŒ ksiÄ ÅŒka o nas i naszych przychodach"
Ksiazka wspaniala i piÄknie wykonana
Ksiazka wspaniala i piÄknie wykonana! Moja siostrzenica byla zachwycona. Chcialam serdecznie podziekowac za szybka wysyÅkÄ, doszla dzien przed Wigilia! Bardzo dziÄkujÄ i serdecznie polecam!
Witam zamówiliÅmy ksiÄ ÅŒkÄ dla naszego 4âŠ
Witam zamówiliÅmy ksiÄ ÅŒkÄ dla naszego 4 letniego wnuczka. ByÅ zachwycony, kazaÅ czytaÄ kilka razy. Tak siÄ spodobaÅa, ÅŒe pytaÅ siÄ czy zamówimy nastÄpnÄ . I tak zrobimy napewno.
PiÄkna ksiÄ ÅŒka
PiÄkna ksiÄ ÅŒka, starannie wykonana. Dziecko bardzo zadowolone. MÄ dry tekst i Åliczne obrazki. Polecam na prezent.
Prezent wyjÄ tkowy
Witam. Jestem zachwycona ksiÄ ÅŒkÄ i jej wykonaniem. WzruszyÅam siÄ podczas czytania. Jestem emerytowanÄ bibliotekarkÄ i kocham ksiÄ ÅŒki. PomysÅ takiego oryginalnego i cudownie wydanego prezentu dla mojej wnuczki byÅ idealnie trafiony. Jest to druga pozycja zamówiona w wydawnictwie magiczna ksiÄ ÅŒka. DziÄkujÄ i pozdrawiam.
PiÄkna ksiÄ ÅŒkÄ
PiÄkna ksiÄ ÅŒkÄ , niesamowita pamiÄ tka . ZakupiÅam jÄ na prezent ÅwiÄ teczny dla mojej 4 letniej chrzesniaczki , mina dziecka gdy zobaczyÅa swojÄ rodzinÄ bezcenna . W wigiliÄ wspólnie czytaliÅmy opowieÅÄ. Polecam serdecznie
Na ksiÄ ÅŒkÄ dÅugo siÄ czeka ale jestâŠ
Na ksiÄ ÅŒkÄ dÅugo siÄ czeka ale jest napisane wyraźnie, ÅŒe proces jest doÅÄ dÅugi w przybliÅŒeniu 10 dni roboczych. I tak wÅaÅnie byÅo 10 dni roboczych. KsiÄ ÅŒkÄ jest dobra jakoÅciowo, byÅam pod wraÅŒeniem jej jakoÅci bo wiadomo ksiÄ ÅŒka tworzona jest za pomocÄ al. Przy tworzeniu jej trzeba siÄ skupiÄ, bo bo akceptacji zamówienia juÅŒ nic nie moÅŒna zmieniÄ.
Od zamówienia do otrzymania przesyÅki - prawie 3 tygodnie
PoczÄ
tkowo wystawiÅam jedynkÄ, bo byÅam pewna, ÅŒe ta paczka nie dotrze. WidzÄ podobne opinie niÅŒej, takÅŒe widocznie kontakt z tÄ
firmÄ
i realizacja zamówienia musi tak wyglÄ
daÄ... Szkoda, moÅŒna umieÅciÄ informacjÄ na stronie, ÅŒe realizacja od zakupu do otrzymania produktu trwa bardzo dÅugo i rozwiÄ
Ōe to wiele problemów.
Nie mniej otrzymaÅam dziÅ - 22.12. zamówienie, które zÅoÅŒyÅam... 4.12. Nie wierzyÅam, ÅŒe paczka dojdzie, wiÄc kupiÅam juÅŒ inne prezenty. Na szczÄÅcie dotarÅa. KsiÄ
ÅŒeczki sÄ
obÅÄdne, wzruszajÄ
ce wrÄcz. Bardzo siÄ cieszÄ, ÅŒe dotarÅy, jakoÅÄ jest fantastyczna. Szkoda tylko nerwów, szukania na szybko innych prezentów i podwójnych kosztów. Na przyszÅoÅÄ bÄdÄ wiedziaÅa, ÅŒeby zamówiÄ duÅŒo wczeÅniej. Taka informacja musi byÄ na stronie!!!
Nie otrzymaÅam zamówienia
KsiÄ ÅŒka zamówiona 07.12.2025 na prezent pod choinkÄ. Do tej pory nie otrzymaÅam zamówienia mimo kontaktu mailowego celem przyspieszenia wysyÅki przed ÅwiÄtami. PrzesyÅka jest utworzona, a brak realizacji. BÄdÄ musiaÅa kupiÄ nowy prezent pod choinkÄ. Nie polecam.

PrzepiÄkny,ponadczasowy prezent
KsiÄ ÅŒka jest cudowna,wzruszajÄ ca,piÄkna twarda oprawa.BÄdzie pamiÄ tkÄ od nas-dziatdków (autorów)dla naszej wnusi(gÅównej bohaterki ksiÄ ÅŒki).BÄdzie pamiÄ tkÄ na dÅugie,dÅugie lata.Jaka bÄdzie reakcja rodziców i dziecka?..nie wiem bo to prezent na ÅwiÄta.My jesteÅmy bardzo wzruszeni i szczÄÅliwi,ÅŒe mamy tÄ ksiÄ ÅŒkÄ i moÅŒemy jÄ podarowaÄ naszemu Skarbeczkowi
Magia, która ma imiÄ dziecka.
Dziecku, które lubi czytaÄ ksiÄ ÅŒki, cóŌ moÅŒna daÄ, jak nie ksiÄ ÅŒkÄ? A opowieÅÄ o samej sobie to uÅmiech dziecka bezcenny, to najpiÄkniejszy i najbardziej wymarzony prezent. Taka ksiÄ ÅŒka to wiÄcej niÅŒ lektura. To marzenie zamkniÄte w opowieÅci, speÅnione w najprostszy i jednoczeÅnie najbardziej magiczny sposób.
Ksiazka przygoda
Szukalam fajnego prezentu dla wnuczki. znalazlam strone z Magiczna Ksiazka dla dzieci To byl strzal w dziesiatke wyslalam zdjecia i wybralam tema opowiesci Otrzymalam w ekspresowym tempie gotowa opowiesci. Polaly sie lzy szczescia i zaskoczenia. Pieknie wydanie kolorowe obrazki. Mega
Radosc wnuczki bezcenna. Zamowilam jeczcze jedna ksiazke ...bedzie radoÅÄ.
Nie dostaÅam swojego zamówienia nieâŠ
Nie dostaÅam swojego zamówienia nie przyszÅo mi !!!!

Magiczna KsiÄ ÅŒka dla Dzieci ããã®åç
Nie otrzymaÅam ksiÄ ÅŒki!

Rewelacja ðð
KsiÄ ÅŒka jest solidnie wykonana , ma piÄkne kolory dopracowane detale .WidaÄ , ÅŒe kaÅŒdy element od projektu do druku zostaÅ przygotowany z troskÄ i pasjÄ .To niezwykle oryginalny i wzruszajÄ cy prezent , który zostanie z dzieckiem na lata REWELACJA ððð