レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering og en vare der levede op til mine forventninger. Det er noget der gÞr en kunde glad. Det var fÞrste gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang. De varmeste anbefali... もっず芋る

Meget tilfreds med min magneter og jeres kundeservice dame Mia er en super stjerner, hun gave mig mange god ideér. 5 stjerner her fra.

Har de sidste par uger kÞbt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et dÞgn efter bestillingen. Et sÊrligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. オフィス備品店
  2. ギフト ショップ
  3. ホビヌショップ
  4. 日甚品店
  5. 産業甚機噚提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til bÞrn. Fang os dÞgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1970件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg havde bestilt magneter og ville

Jeg havde bestilt magneter og ville selv afhente. Det gik dog op for mig, at det var lÊngere vÊk end jeg lige havde troet. Da jeg ringede og spurgte om det var muligt, at betale fragt og alligevel få sendt dem, blev alt ordnet på 1 time og dagen efter kunne jeg hente mine magneter på tanken. Super fornemt.

2025幎3月3日

Bedste kundeservice ever

Jeg troede - uretmÊssigt - at jeg havde modtaget magneter af for lille en diameter bedÞmt ud fra mit (Ã¥benbart) elendige ÞjemÃ¥l. Kontakter derfor den imÞdekommende kundeservice telefonisk, som vil se pÃ¥ sagen efter jeg havde set billede retur af det fremsendte, FÃ¥ timer efter modtager jeg fra chefen en mail, som beklager meget og tilbyder at komme med de rigtige magneter samme eftermiddag (25 min.s kÞrsel) + en gave! Hun dukker op, hvor jeg sÃ¥ mÃ¥ indse, at have modtaget de korrekte produkter i fÞrste omgang. Pinligt!!! Stor uforbeholden undskyldning til ham der havde pakket pakkerne. Chefen havde ogsÃ¥ medbragt en anden af mine bestillinger og refunderet portoen. Tusind tak for kundeservice “above and beyond”!

2025幎2月28日

Det er nogle tosser...

Det er nogle tosser..., men på den fede måde. Og i så fald, nogle hurtige tosser. Og servicemindede. Jeg bliver aldrig trÊt af deres hjemmeside, men på den anden side. Der sker ikke så meget i mit liv.

2025幎2月19日

Absolut bedrövlig kundservice

Absolut bedrövlig kundservice. Köpte fyra magneter varav två kommer fram hela. De andra två var brutna på mitten. Kundservice hÀvdar att de har kamera i paketen- det löjligaste jag hört. Skulle absolut aldrig köpa hör igen. Om ni inte vill ha hÀlften av det ni bestÀllt och noll hjÀlp dvs.

2025幎2月6日
自発的なレビュヌ

Virkelig gode og flotte magneter

Jeg bestilte magneter fra siden d. 9/12, men der 17/12 var de stadig ikke nået frem, så jeg ringede til kundeservice som konstaterede det samme som jeg selv, at pakken var strandet/forsvundet. Pigen jeg talte med skrev efterfÞlgende til mig, at fragtfirmaet havde 24 timer til at finde pakken, eller ville de sende en ny pakke. Pakken dukkede ikke op, så da der var gået lidt mere end 24 timer fik jeg en ny ordrebekrÊftelse og 2-3 dage senere stod jeg med de flotteste og virkelig stÊrke magneter, som i Þvrigt var pakket virkelig godt ind!

Virkelig god service, tusind tak!

2024幎12月20日
自発的なレビュヌ

Ikke heeeelt hvad jeg fÞler jeg blev lovet

KÞbte en powermagnet i potte, der angiveligt skulle kunne bÊre 4 kg. Det kan den ikke. Nok nÊrmere 0.5 til 1 kg.
GummihÊtten jeg kÞbte med passer også dårligt på magneten. Med GummihÊtten på er bÊreevnen endnu mindre.
Hurtig levering, god forsendelsesinfo og nem shop er grunden til de ikke får 1 stjerne.

2024幎10月11日
Magnetz.dk ロゎ

Magnetz.dk からの回答

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse, selv om vi er kede af, at du ikke er helt tilfreds. Har du kontaktet kundeservice ifm. kÞb, så vi kunne hjÊlpe med at regne på dit styrkebehov?

Magneter krÊver fuld kontakt for at opnå fuld styrke. Dvs. hvis det er med skruehul, skal du sÞrge for at skrue dem op med en skrue med undersÊnket hoved, så du får en helt plan magnetflade - en skÊv eller "svÊvende" skrue vil give afstand til magneten. Og hvis du sÊtter hÊtten ovenpå, kommer der også lidt afstand til magnetismen, hvilket vi virkelig har gjort os umage for at beskrive på vores varekort :)

Derudover kan der vÊre andre forhold end afstand: f.eks. at du skal hÊnge noget op i skÊvt trÊk, noget i bevÊgelse eller andet.

Så du må meget gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan finde den rette magnet til dig og dit projekt :)

Mange hilsner
Mia, Magnetz.dk

Wauw! Sikke en service!

I gÃ¥r, ved frokosttid, stillede jeg et spÞrgsmÃ¥l i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjÊlpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda bleve uploadet en hurtig tegning, som viste hvad vedkommende mente. Da ‘samtalen’ nÊrmede sig slutningen skrev vedkommende ‘nu vil jeg sÃ¥ smutte ud og spise frokost med mine kolleger’ - det er dÊlme engagement og god service!
Oven i kÞbet sÃ¥ modtager jeg magneten med posten i dag. Jeg er blown away og anbefaler Magnetz til hver en tid 👍

2024幎7月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。