Hurtig levering og en vare der levede op til mine forventninger. Det er noget der gÞr en kunde glad. Det var fÞrste gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang. De varmeste anbefali... ãã£ãšèŠã
Meget tilfreds med min magneter og jeres kundeservice dame Mia er en super stjerner, hun gave mig mange god ideér. 5 stjerner her fra.
Har de sidste par uger kÞbt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et dÞgn efter bestillingen. Et sÊrligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ãªãã£ã¹åååº
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãããŒã·ã§ãã
- æ¥çšååº
- ç£æ¥çšæ©åšæäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til bÞrn. Fang os dÞgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.
Ejby Industrivej 28A, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- 71993612
- info@magnetz.dk
- magnetz.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg havde bestilt magneter og villeâŠ
Jeg havde bestilt magneter og ville selv afhente. Det gik dog op for mig, at det var lÊngere vÊk end jeg lige havde troet. Da jeg ringede og spurgte om det var muligt, at betale fragt og alligevel få sendt dem, blev alt ordnet på 1 time og dagen efter kunne jeg hente mine magneter på tanken. Super fornemt.
Bedste kundeservice ever
Jeg troede - uretmÊssigt - at jeg havde modtaget magneter af for lille en diameter bedÞmt ud fra mit (Ã¥benbart) elendige ÞjemÃ¥l. Kontakter derfor den imÞdekommende kundeservice telefonisk, som vil se pÃ¥ sagen efter jeg havde set billede retur af det fremsendte, FÃ¥ timer efter modtager jeg fra chefen en mail, som beklager meget og tilbyder at komme med de rigtige magneter samme eftermiddag (25 min.s kÞrsel) + en gave! Hun dukker op, hvor jeg sÃ¥ mÃ¥ indse, at have modtaget de korrekte produkter i fÞrste omgang. Pinligt!!! Stor uforbeholden undskyldning til ham der havde pakket pakkerne. Chefen havde ogsÃ¥ medbragt en anden af mine bestillinger og refunderet portoen. Tusind tak for kundeservice âabove and beyondâ!
Det er nogle tosser...
Det er nogle tosser..., men på den fede måde. Og i så fald, nogle hurtige tosser. Og servicemindede. Jeg bliver aldrig trÊt af deres hjemmeside, men på den anden side. Der sker ikke så meget i mit liv.
Absolut bedrövlig kundservice
Absolut bedrövlig kundservice. Köpte fyra magneter varav två kommer fram hela. De andra två var brutna på mitten. Kundservice hÀvdar att de har kamera i paketen- det löjligaste jag hört. Skulle absolut aldrig köpa hör igen. Om ni inte vill ha hÀlften av det ni bestÀllt och noll hjÀlp dvs.
Virkelig gode og flotte magneter
Jeg bestilte magneter fra siden d. 9/12, men der 17/12 var de stadig ikke nået frem, så jeg ringede til kundeservice som konstaterede det samme som jeg selv, at pakken var strandet/forsvundet. Pigen jeg talte med skrev efterfÞlgende til mig, at fragtfirmaet havde 24 timer til at finde pakken, eller ville de sende en ny pakke. Pakken dukkede ikke op, så da der var gået lidt mere end 24 timer fik jeg en ny ordrebekrÊftelse og 2-3 dage senere stod jeg med de flotteste og virkelig stÊrke magneter, som i Þvrigt var pakket virkelig godt ind!
Virkelig god service, tusind tak!
Super fine logemagneter
Super fine logemagneter leveret lige som de skulle.
Dejligt med et firma der holder hvad de lover. ð
Det bliver ikke sidste gang vi handler hos Magnetz.dk
Ikke heeeelt hvad jeg fÞler jeg blev lovet
KÞbte en powermagnet i potte, der angiveligt skulle kunne bÊre 4 kg. Det kan den ikke. Nok nÊrmere 0.5 til 1 kg.
GummihÊtten jeg kÞbte med passer også dårligt på magneten. Med GummihÊtten på er bÊreevnen endnu mindre.
Hurtig levering, god forsendelsesinfo og nem shop er grunden til de ikke får 1 stjerne.

Magnetz.dk ããã®åç
Rigtig godt
Rigtig godt. God service og enormt effektive magneter.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice - som i fantastisk
Der er et rigtigt menneske som tager telefonen. Jeg havde lavet stavefejl i min emailadresse og havde derfor ikke fået besked om min ordre. Men det ordnede Mia med et snuptag og jeg kan nu hente min ordre
Virkelig god service og gode produkter.
Virkelig god service og gode produkter.
Wauw! Sikke en service!
I gÃ¥r, ved frokosttid, stillede jeg et spÞrgsmÃ¥l i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjÊlpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda bleve uploadet en hurtig tegning, som viste hvad vedkommende mente. Da âsamtalenâ nÊrmede sig slutningen skrev vedkommende ânu vil jeg sÃ¥ smutte ud og spise frokost med mine kollegerâ - det er dÊlme engagement og god service!
Oven i kÞbet sÃ¥ modtager jeg magneten med posten i dag. Jeg er blown away og anbefaler Magnetz til hver en tid ð
Super hurtig levering og god service
Perfekt introduktion og ekspedition
Tydelige tekniske specifikationer og kÞbsanvisninger. NÞdvendige forholdsregler ved anvendelse af magneterne er forklaret på en forståelig måde. Hurtig ekspedition i en hensigtsmÊssig embalage
Det var mit fÞrste kÞb og jeg er megetâŠ
Det var mit fÞrste kÞb og jeg er meget tilfreds. Varen blev hurtigt sendt og et par dage efter var pakken klar til at hente i pakkeshoppen.
Alt gik godt
Alt gik godt. Overskuelig hjemmeside og priser. Hurtig levering
God oplevelse!
Fandt hurtigt det jeg ledte efter. Nemt at bestille og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.
just perfect
great products, fast delivery and outstanding service! a good example for many companies out there, in how the business should run.