レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering og en vare der levede op til mine forventninger. Det er noget der gÞr en kunde glad. Det var fÞrste gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang. De varmeste anbefali... もっず芋る

Meget tilfreds med min magneter og jeres kundeservice dame Mia er en super stjerner, hun gave mig mange god ideér. 5 stjerner her fra.

Har de sidste par uger kÞbt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et dÞgn efter bestillingen. Et sÊrligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

I gÃ¥r, ved frokosttid, stillede jeg et spÞrgsmÃ¥l i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjÊlpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda ble... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス備品店
  2. ギフト ショップ
  3. ホビヌショップ
  4. 日甚品店
  5. 産業甚機噚提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til bÞrn. Fang os dÞgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1970件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg kÞbte og fik leveret 2

Jeg kÞbte og fik leveret 2 opslagstavler hurtigt. I går da jeg pakkede ud, var begge opslagstavler bÞjede i et hjÞrne. Vi forsÞgte at rette dem ud, men det er ikke helt kÞnt. TrÊls med 2 meget dyre stykker opslagstavler med fejl.

2024幎6月6日

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse. Det gÞr os dog triste, at du ikke bare tog fat i os direkte i kundeservice, for vi går altid langt for at rette op på fejl for vores kunder. Og vi sÊtter en stor Êre i at give den bedste kÞbsoplevelse hver gang.

Vi har kontaktet dig nu på mail på baggrund af denne anmeldelse, for vi skulle jo lige vide, om det skyldtes fejl på produktet eller fejl i leveringen. Og vi har aftalt en kreditering med dig, der allerede er sendt videre til bogholderiet. Det er dog noget, vi gerne gÞr for alle kunder, hvis der sker fejl - men vi ser helst, at man kontakter os direkte, og at vi ikke skal finde ud af det på Trustpilot :) Nu håber jeg, at vi har vendt din kÞbsoplevelse til en noget bedre oplevelse end 2 stjerner <3

Hav en skÞn dag.

KÞbte diverse magneter

SeriÞs virksomhed med enestående udvalg. Lynhurtig respons og hurtig levering.
Fint prisniveau. Vil anbefale shoppen til andre.

2024幎6月2日

Hej Kjeld,

1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for alle roserne og de 5 stjerner. For så ved vi, at det gÞr en forskel, når vi gÞr så meget ud af vores webshop og at vi altid lÞber stÊrkt for vores kunder :)

Hav en skÞn dag. Og på glÊdeligt "gensyn" en anden god gang, hvis du får brug for flere magneter.

Stort udvalg af magneter

Stort udvalg af magneter. Fornuftige priser. Overskuelig hjemmeside. Hurtig klargÞring til forsendelse.

2024幎5月29日

Hej Niels,

1000 tak for de 5 stjerner. Det betyder virkelig meget at vide, om vi gÞr det godt nok, så alle anmeldelser er vigtige for os :) Jeg håber, at du har fundet på noget snart at bruge magneterne til.

God oplevelse

Bestilte om eftermiddagen, fik varen nÊste dag og kvalitet var god som forventet. tak

2024幎6月2日

Hej Andreas,

Hvor er vi bare glade for, at du havde lyst til at anmelde din kÞbsoplevelse, og vi er naturligvis meget beÊrede over at gÞre os fortjent til 5 stjerner. 1000 tak fordi du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse hos Magnetz.

Vi håber, at du har fundet på noget smart at bruge magneterne til. Og vi håber at "se" dig igen en anden god gang :)

Super magneter

Super magneter. Brugt til P-Skive.

2024幎5月27日

Hej Keld,

1000 tak for din anmeldelse. Og virkelig fedt at du skriver, hvad du har brugt vores magneter til - det er jo den sjove del af vores arbejde: at vide, hvad de skal bruges til :) SÃ¥ din anmeldelse betyder mere, end du tror. Og tak for de 5 stjerner - dem er vi meget stolte over!

Hav en skÞn dag, og på glÊdeligt "gensyn" en anden god gang, hvis du kaster dig ud i flere magnetprojekter.

Perfekt handel.

Perfekt handel.
Overskuelig hjemmeside, gode beskrivelser og hurtig afsendelse af mine magneter. Som bonus var de godt emballeret og magneterne overholdt de opgivne mål fra hjemmesiden. Jeg kommer til at bruge magnetz.dk til alle mine 3d print projekter fremover.

2024幎5月24日

Hej Boye,

Ved slet ikke, hvordan vi skal takke dig nok for den fine anmeldelse. Den slår jo ned på så mange af de punkter, som vi gÞr os umage for i vores håndtering af alt fra kundeservice med oplysninger på webshoppen til selve indpakningen og forsvarlig forsendelse. Så 1000 tak for de 5 stjerner. Og vi håber, at du finder på mange flere projekter med magneter. Send endelig gerne fotos - for det er jo den sjove del af vores arbejde med de stÊrke magneter :)

Fin kÞbeoplevelse

Fin kÞbeoplevelse

Hurtig afsendelse, eneste overraskelse var at magneterne var kraftigere end forventet, men det kan man ikke klage over, Magnetz.dk kan varmt anbefales hvis man skulle vÊre på jagt efter et par magneter i god kvalitet.

2024幎5月14日
自発的なレビュヌ

Jeg har handlet et par gange hos

Jeg har handlet et par gange hos Magnetz og har intet at klage over, deres hjemmeside fungerer som forventet, de har klare og tydelige retningslinjer for brugen af specielt power magnets mm. De magneter jeg har kÞbt hos dem har alle vÊret på korrekte mål og ekstremt stÊrke. Sammenlignet med "billige" magneter, som ofte er langt svagere, samt svinger en del i stÞrrelse selvom de er kÞbt på mål. For mig er det ekstremt vigtigt at hvis jeg bestiller stÊrke magneter på 6x3 mm, så er det også det produkt jeg får, og det gÞr jeg hos Magnetz.

2024幎5月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。