Hurtig levering og en vare der levede op til mine forventninger. Det er noget der gÞr en kunde glad. Det var fÞrste gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang. De varmeste anbefali... ãã£ãšèŠã
Meget tilfreds med min magneter og jeres kundeservice dame Mia er en super stjerner, hun gave mig mange god ideér. 5 stjerner her fra.
Har de sidste par uger kÞbt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et dÞgn efter bestillingen. Et sÊrligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I gÃ¥r, ved frokosttid, stillede jeg et spÞrgsmÃ¥l i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjÊlpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda ble... ãã£ãšèŠã
- ãªãã£ã¹åååº
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãããŒã·ã§ãã
- æ¥çšååº
- ç£æ¥çšæ©åšæäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til bÞrn. Fang os dÞgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.
Ejby Industrivej 28A, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
God webside
Gode priser
Fornuftig kommunikation
Hurtig levering
Super service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering.
Godt på alle punkter!
Nemt, hurtig levering, god service :D
Kan anbefales.
Tommel op
Gode produkter. Nem hjemmeside at navigere i. Fornuftige priser. Hurtig fragt. Alt er godt
Gode produkter og hurtig levering
Det var let at handle på hjemmesiden, produkterne blev leveret indenfor et par dage og de er helt perfekte.
Nemt
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering, så kort kan det siges
Meget tilfreds
Fine varer og hurtig levering. Er meget tilfreds.
Jeg kÞbte og fik leveret 2âŠ
Jeg kÞbte og fik leveret 2 opslagstavler hurtigt. I går da jeg pakkede ud, var begge opslagstavler bÞjede i et hjÞrne. Vi forsÞgte at rette dem ud, men det er ikke helt kÞnt. TrÊls med 2 meget dyre stykker opslagstavler med fejl.

KÞbte diverse magneter
SeriÞs virksomhed med enestående udvalg. Lynhurtig respons og hurtig levering.
Fint prisniveau. Vil anbefale shoppen til andre.

Stort udvalg af magneter
Stort udvalg af magneter. Fornuftige priser. Overskuelig hjemmeside. Hurtig klargÞring til forsendelse.

God oplevelse
Bestilte om eftermiddagen, fik varen nÊste dag og kvalitet var god som forventet. tak

Perfekt handel.
Perfekt handel.
Overskuelig hjemmeside, gode beskrivelser og hurtig afsendelse af mine magneter. Som bonus var de godt emballeret og magneterne overholdt de opgivne mål fra hjemmesiden. Jeg kommer til at bruge magnetz.dk til alle mine 3d print projekter fremover.

Magnetz.dk ããã®åç
Det er nogle super godeâŠ
Det er nogle super gode kÞleskabsmagneter, der virkelig holder hvad de lover. En god oplevelse at handle hos Magnetz !
Meget hurtig levering af pottemagnet.
Rigtig gode varer og hurtig forsendelseâŠ
Rigtig gode varer og hurtig forsendelse Alt i top!
Fin kÞbeoplevelse
Fin kÞbeoplevelse
Hurtig afsendelse, eneste overraskelse var at magneterne var kraftigere end forventet, men det kan man ikke klage over, Magnetz.dk kan varmt anbefales hvis man skulle vÊre på jagt efter et par magneter i god kvalitet.
Jeg har handlet et par gange hosâŠ
Jeg har handlet et par gange hos Magnetz og har intet at klage over, deres hjemmeside fungerer som forventet, de har klare og tydelige retningslinjer for brugen af specielt power magnets mm. De magneter jeg har kÞbt hos dem har alle vÊret på korrekte mål og ekstremt stÊrke. Sammenlignet med "billige" magneter, som ofte er langt svagere, samt svinger en del i stÞrrelse selvom de er kÞbt på mål. For mig er det ekstremt vigtigt at hvis jeg bestiller stÊrke magneter på 6x3 mm, så er det også det produkt jeg får, og det gÞr jeg hos Magnetz.
Masser af gode ting nemt at finde detâŠ
Masser af gode ting nemt at finde det jeg vil kÞbe