レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Ich habe vor paar Tagen bestellt und auch die StylistengebÃŒhr bezahlt. Ich habe mich auf meine Box gefreut. Auf PayPal habe ich durch Zufall entdeckt, dass die die 14,00 Euro zurÃŒckerstattet haben... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Altijd snelle service, leuke outfits, duidelijke instructies en gemakkelijk retour proces. Echt super handig voor als je niet van fysiek shoppen houdt of gewoon weinig tijd hebt! Een aanrader!

5぀星のうち5の評䟡

Superleuk om jezelf te laten verrassen door Maison365! Goed geluisterd naar mijn smaak en wensen. En alle kledingstukken matchen mooi met elkaar. Heerlijk passen in je eigen omgeving en rustig besliss... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Maison365 is een snelgroeiende online personal shopping service voor vrouwen. Maison365 biedt vrouwen de mogelijkheid om op basis van hun styling profiel een persoonlijk styling advies inclusief een aantal kledingsets thuis te ontvangen om te passen en te combineren met elkaar en/of met items uit hun eigen garderobe. Maison365 beschikt over een brede collectie van circa 125 bekende internationale modemerken.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Enkel positief over Maison 365

Allereerst een goed contact met stylist. Vraagt door en daardoor ook mooie setjes mogen ontvangen. Ik was vooral blij met andere kleuren, stijlen. En nu al weer zin in de box voor de zomer (hoop die rond zomer wel te bestellen/ ontvangen). Heerlijk om alles even goed te bekijken, te passen, waardoor je houdt wat je ook echt goed staat en bevalt.

2026幎3月31日
5぀星のうち2の評䟡

Sie entscheiden sich gegen bestimmte Kunden, ohne diese vorher zu informieren

Ich habe vor paar Tagen bestellt und auch die StylistengebÃŒhr bezahlt.
Ich habe mich auf meine Box gefreut.
Auf PayPal habe ich durch Zufall entdeckt, dass die die 14,00 Euro zurÃŒckerstattet haben, ohne dass ich eine Info oder Box erhalten habe.
Ich habe Maison 365 eine E- Mail geschrieben und mich zu erkundigen, ob das normal ist oder ob etwas schiefgelaufen ist. Die Antwort war, dass meine Preisvorstellungen und/ oder ( ?) die Styles der Maison 365 nicht entsprechen ( oder so Àhnlich). Also haben die entschieden, ohne RÌcksprache mit mir zu halten, mich einfach nicht zu bedienen. Dabei habe ich bei der Konkurrenz sogar einmal eine Box fÌr 500 Euro bezahlt, weil alles super und gut gepasst hat. DarÌber hinaus gab es vorinstallierte Preisvorstellungen, die am Ende nicht bedient werden??
Ich bin sehr enttÀuscht und habe denen nochmal geschrieben. Ich bin gespannt was passiert.

2026幎4月2日

geen antwoord, stilte

Bestellen van box 1 ging prima. Leuke items en ruilen ivm de maat ging goed. Kortingsbon was niet gerekend en daar liep het fout. Mails en apps bleven onbeantwoord. Bestelling box 2: betaald, maar geen box. Opnieuw geen antwoord op mails.
Jammer, het concept vond ik nou juist zo leuk.

2026幎4月9日
5぀星のうち4の評䟡

Superblij, alleen de aanvraag kan verbeterd worden

Ik laat nu al een aantal jaren 1x per jaar een box komen. Het moment bepaal ik zelf. De stylisten kennen mijn smaak inmiddels erg goed; de afgelopen keer had ik wel alle kleding willen houden! Het contact via whatsapp, het toesturen van de box, de instructies en de facturatie verloopt allemaal goed. Ook wordt er goed naar mijn wensen geluisterd, bijvoorbeeld dat ik op zoek ben naar shirtjes en zo duurzaam mogelijk. Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat ik de aanvraag van een nieuwe box niet heel gemakkelijk vindt verlopen. Ik heb een appje gestuurd in 'mijn' whatsapp maar daar kreeg ik maar geen reactie op. Dit herinnerde ik mij ook van een vorige keer. Toen ik daarna gemaild had, kreeg ik binnen een paar dagen wel antwoord (via whatsapp). De aanlooptijd van verzoek tot een box en het krijgen van een box was daardoor bijna een maand - dat kan korter. Ook zou ik graag zien dat het contact via Signal kan verlopen. Verder helemaal op en top tevreden!

2026幎3月30日

Fijne styling

Heel blij met de stylingvan maisonnette 365. Goede vertaling van mijn wensen, mooie kleding en af en toe iets buiten mijn comfort zone dat dan toch heel leuk blijkt.

2026幎4月8日

Tevreden klant.

Hallo, Ik had 3 outfits waarvan ik er 1 heb gehouden en 2 losse stuks. Ik was heel tevreden over de keuze van kledij.
Voor mij als alleenstaande waren de stuks aan de dure kant maar da had ik ook niet aangegeven.
Ik bestel tegen de zomer zeker nog een box. 🫶

2026幎4月7日
5぀星のうち3の評䟡

Saai en simpel

Over smaak valt niet te twisten. Door de vele positieve reviews hier wilde ik het ook proberen omdat ik benieuwd was hoe een stylist mij zou stijlen. Ik vond het echter erg tegenvallen: vond de outfits erg simpel en saai, het leek niet op de foto’s die ik gestuurd had. Als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief zie je ook aan de outfits of het iets voor jou zal zijn want ik kreeg vergelijkbare dingen in mijn box terwijl ik een andere stijl heb. Je ziet bepaalde dingen vaak terug komen (zoals blazers met spijkerbroeken) en die kreeg ik ook in mijn box terwijl ik specifiek had aangegeven dat niet te dragen. Ik had aangegeven mij “vrouwelijk” te kleden maar er zat niet veel daadwerkelijk vrouwelijke kleding tussen (wat ook overeen kwam met m’n impressie foto’s).
Ik geef alsnog een voldoende omdat de box leuk en netjes is opgemaakt. En er zaten wel een paar kledingstuks tussen van kwalitatieve merken die leuk waren (maar dus helemaal niet de hele outfit).
Ik kan me voorstellen dat het voor mensen die helemaal niet kritisch zijn en het heel moeilijk vinden om zichzelf te stylen een uitkomst is.

2026幎4月1日

Leuke setjes!

Makkelijk contact, ik kreeg leuke setjes toegestuurd die ik in alle rust thuis kon passen. Wat ik niet wil stuur ik makkelijk terug, en met mijn feedback kunnen ze een volgende keer nog beter op mijn wensen inspelen.

2026幎3月24日
5぀星のうち5の評䟡

Fijne en goede eerste ervaring.

Het contact vooraf om een zo goed mogelijke outfit samen te stellen wat bij mij past.
Kort en duidelijk en het is echt een kadootje om de doos te openen.
Voor mij waren er 3 hele leuke outfits samengesteld die ik ook weer met elkaar kan combineren.
De artikelen die je niet wilt houden,gaan eenvoudig retour. En achteraf krijg je de factuur. Perfect!

2026幎3月27日

Geen enkel gehoor

Besteld, betaald en vervolgens is het stil. Dit nu al 3 weken.

2026幎3月10日

Maison365 からの回答

Wat vervelend om te horen dat het zo lang stil is gebleven, dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je even een mailtje willen sturen naar styling@maison365.nl ? Dan zorgen we dat er snel iemand contact met je opneemt.

Verassend

Verassend, goed ingelezen in mijn wensen. Hierdoor zaten er ook items bij die ik ongeveer al had. Zeker ook hele mooi en stukken die iik zelf nooit had bedacht. Prijsjes hier en daar wel wat aan de dure kant sryling tips....doe waren goed!

2026幎3月25日
5぀星のうち5の評䟡

Superleuk om verrast te worden met setjes kleding

Superleuk om verrast te worden met setjes kleding die je zelf niet zo snel zou uitkiezen, maar die dan toch heel erg leuk staan. Vooral ook omdat de kleding als complete setjes zijn samengesteld, dus je weet ook zeker dat het goed met elkaar te combineren is. Ik ben heel blij met de nieuwe kleding en ga zeker vaker bestellen!

2026幎3月11日

Maison365 からの回答

Wat leuk om te horen dat je verrast werd door de setjes en dat alles goed te combineren is! Geweldig dat je blij bent met je nieuwe kleding. Dank je wel voor je review!

Absolut nicht zu empfehlen

Absolut nicht zu empfehlen! Auf emails wurde gar nicht reagiert und auf WhatsApp Tage spÀter und irgendwann gar nicht mehr! Meine Box kam nicht an und ich wurde immer nervöser weil es heißt wenn man innerhalb 7 Tage nicht zurÃŒck schickt muss man alles bezahlen! Ich habe mehrfach gesagt dass ich die Box nicht erhalten habe. Antwort per WhatsApp irgendwann dass sie angekommen sei! Ich habe gefragt an wen sie ÃŒbergeben wurde (Mehrfamilienhaus). Bis heute keine Antwort und Reaktion!
Ich werde nie wieder etwas in Auftrag geben!

2026幎3月19日

Maison365 からの回答

Vielen Dank fÃŒr deine Nachricht. Es tut uns sehr leid, dass du so lange auf unsere Antwort warten musstest – das ist natÃŒrlich ÃŒberhaupt nicht unsere Absicht!

Ich habe dir soeben eine Nachricht geschickt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。