ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter att jag skickat in uppgifterna till mÀklarofferter sÃ¥ fick jag nÀsta dag samtal frÃ¥n 4st seriösa mÀklare. Jag valde den som jag fick bÀst intryck utav och allt gick sen otroligt snabbt och sm... ãã£ãšèŠã
Vi Àr vÀldigt nöjda med MÀklarofferter! Tack vare deras tjÀnst kunde vi enkelt och smidigt jÀmföra olika mÀklare och hitta den som passade oss bÀst. Processen var snabb, tydlig och helt kostnadsfri. V... ãã£ãšèŠã
JÀttesmidigt att snabbt bli kontaktad av olika mÀklare. Dock kom nÃ¥gra kontakter frÃ¥n mÀklare som inte alls passade nischen för huset och det var lite slöseri med tid (speciellt för dem). Kanske vara... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket bra att fÃ¥ hjÀlp med att bliâŠ
Mycket bra att få hjÀlp med att bli hjÀlpt med urvalet av mÀklare som verkar passa för vilken situation man Àr i. Det Àr ju en djungel.
Ian var trevlig och inte pÃ¥stridig viâŠ
Ian var trevlig och inte påstridig vi hade ett kort med bra samtal
Fick flera bra mÀklarförslag
Fick flera bra mÀklarförslag, dÀr jag hittade rÀtt mÀklare för mig. Bra service
Bra förslag pÃ¥ mÀklare âŠ
Det gick fort att få förslag på 2 mÀklare som var intresserade av att sÀlja vår fritidshus. Slapp fråga runt till alla mÀklare i nÀrområdet.
Upplevs som ett seriöst företag
Upplevs som ett seriöst företag. Har kontaktat oss ett flertal gånger för uppföljning. Rekommenderas.
Trevlig och intresserad under helaâŠ
Trevlig och intresserad under hela samtalet.
StÀller relevanta frågor.
lyssnar på svaren.
Hittade en mycket bra mÀklare via MÀklarofferter.
Jag fick hjÀlp med att hitta en riktigt bra mÀklarfirma och trevlig återkoppling från mÀklarofferter. Rekommenderas!
Jag Àr mycket nöjd medâŠ
Jag Àr mycket nöjd med mÀklarofferter.se som jag av en slump hittade på webben och fick flera förslag från mÀklare som ville åta sig uppdraget att sÀlja min pappas radhus (dödsbo). Jag pratad med några mÀklare och stÀmde trÀff med 2 av dem. Den vi valde gav ett kunnigt och Àrligt intryck som höll hela vÀgen. FörsÀljningen gick smidigt och var mycket lÀtthanterlig för oss. Jag har provat att sjÀlv söka en mÀklare förra året vid en försÀljning av en villa men det vart inte så lyckat, då jag inte kÀnde förtroende för den jag tog kontakt med och det var mycket eget jobb att leta fram alternativa mÀklare.
//Lena Utby, GÀvle
Konsten att hitta en seriös mÀklare
Genom MÀklarofferters sÀtt att hjÀlpa mig att fÃ¥ fram lÀmpliga och seriösa mÀklare med intresse för ÃrkelljungaomrÃ¥det fick jag snabbt kontakt med Filippa Olsson pÃ¥ Husman Hagberg i Ãrkelljunga. Mycket imponerad över hennes arbete som resulterade i en försÀljning av mitt fritidshus dÀr bÃ¥de sÀljare och köpare Àr mycket nöjda.
Genom företaget fick jag kontakt medâŠ
Genom företaget fick jag kontakt med ett antal mÀklare som hade ett seriöst intresse av att förmedla mitt objekt. Sedan kunde jag vÀlja den jag kÀnde störst förtroende för och gå vidare med försÀljningen.
Snabb kontakt med flera braâŠ
Snabb kontakt med flera bra mÀklarfirmor.
Jag fick relevanta förslag på duktiga
Jag fick relevanta förslag på duktiga mÀklare. Jag hade nog inte hittat vår mÀklare om det inte vore genom mÀklarofferter. Så vi Àr nöjda med tjÀnsten!
Ett snabbt och bekvÀmt sÀtt att hittaâŠ
Ett snabbt och bekvÀmt sÀtt att hitta rÀtt mÀklare. Funkade vÀldigt bra vid vår försÀljning.
MÀklaren var duktig och snabb
Stort Tack!
Efter att jag skickat in uppgifterna till mÀklarofferter så fick jag nÀsta dag
samtal från 4st seriösa mÀklare. Jag valde den som jag fick bÀst intryck utav och allt gick sen otroligt snabbt och smidigt med försÀljningen. KÀndes otroligt skönt att bli av med bördan att inte kunna hitta en rimlig mÀklare på 4 månader för att det sedan komma i kontakt med en toppen mÀklare som fixade allt på bara 2 veckor
5/5 stjÀrnor Tack!
Enkelt och tillförlitligt
En enkel och tillförlitlig tjÀnst dÀr jag snabbt fick tag i en mycket bra mÀklare.
enkel att anvÀnda
enkel att anvÀnda, gav bra alternativ och vi fick en bra mÀklare
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã