Maksor Scooterparts.com レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

5つ星のうち5の評価

Snelle afhandeling en correct afhandeling na persoonlijk contact. Volgende dag al in huis.

5つ星のうち3の評価

Ik had een olie filter besteld en kreeg die thuis zonder het doosje en ook hoort het in een plastic zakje te zitten maar dat was er niet.... wel een smerig oliefilter stoffig en een beetje roest en v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle en correcte levering. Eerste indruk is goed. De verpakking is ok . Goede prijs kwaliteit verhouding. Enkel spijtig dat er alleen via PayPal betaald kon worden.

企業情報

1. オートバイ販売店
  2. スクーター販売店
  3. バイク ショップ

当該企業による記述

In februari 2013 is Maksor-Scooterparts gestart met de import van Dr Pulley producten. Later hebben we ons assortiment uitgebreid met andere producten Nu beschikt Maksor-Scooterparts over een volledig bedrijfspand met werkplaats, magazijn en showroom aan de Jan Schamhartstraat 7 in Olst. Je kunt bij mij terecht voor onderhoud, reparatie, revisie, om/op/in bouw, tuning en projecten Verder verkoop en inruil van motorscooters en driewielige motorvoertuigen Momenteel lopende projecten Een Gilera Fuoco 500 HPE Advanced ( met achteruit maar zonder ABS/ASR) Een Gilera Fuoco Vtwin 1000cc

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

No communucation in English for UK…

No communucation in English for UK clients available. Delivery date specified on:
1 Jan 1970 between 12am and 12am !!!!

No product delivered till today,so I had miss this event,I presume...
Seriously ,WHERE IS MY ITEM??

UPDATE 28/3:
ITEM STILL MISSING without any info from seller. Looks suspicious.
Where is my item?!?!?

2025年3月16日
Maksor Scooterparts.com ロゴ

Maksor Scooterparts.com からの回答

Well its with UK customs i cant doing noting about the brexit and i tnk your doing something wrong when i use the track and trace code in PostNL i get that its with Customs so be patient i did not vote for the Brexit Oke just looked still with UK customs also be aware you have to vat and import duty because you bought out side the UK

5つ星のうち4の評価

Meer dan goed / net niet perfect !

Levertijden zijn soms ietwat langer. Ook heb ik een keer op gewicht geslepen sliders ontvangen waar ik niet zo'n fan van ben maar de rest van de service is top. Bij een verkeerd geleverde zending kreeg na het retouren gelijk een setje extra voor het ongemak.

Mijn 50cc Vespa Sprint 4T3V E5 loopt en trekt met deze Dr Pulley sliders een flink stukje fijner. Daardoor neem ik het op gewicht drebellen van deze sliders voor meer dan lief.

2024年11月1日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Dr. Pulley speciale vario rollen.

Nu ook weer deze dr.Pulley vario rollen besteld.
Jammer dat de bestelling zoek is geraakt.
Hebben mij een mail gestuurd dat het iets langer kan duren omdat het opnieuw besteld is. Gewoon erg netjes en hopen dat het nu wel lukt de rollen naar mij op te sturen.

2024年10月11日
5つ星のうち2の評価

Afwerking onvoldoende

14 gram Dr. Pulley rollers besteld voor de scooter. Deze waren op voorraad. Bij levering bleken zwaardere rollers uitgeboord te zijn naar 13,5 gram. Dit was niet netjes / op professionele wijze uitgevoerd. Helaas deze keer dus met een teleurstellend resultaat. Na betere afwerking waren ze wel bruikbaar, maar helaas te licht van gewicht.

2024年9月26日

Snelle en correcte levering