Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra âNiceâ. Kommunikationen var god, god vejledning og udfÞrt hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt âk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige fÞr PÃ¥ske, da jeg ikke kunne fÃ¥ min garageport op. Jeg have brugt fysisk nÞgle til at lÃ¥se den fremfor âelektronisk nÞglebetjeningâ Jeg blev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god kundeservice! Mads var nem at fÃ¥ fat pÃ¥ og kom hurtigt ud og kiggede pÃ¥ vores gamle port, som var gÃ¥et i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at vÊre fin og arbejdsudfÞrelsen er ogsÃ¥ i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i trÊ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjÊlpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Excellent service
Mads er altid hjÊlpsom, meget vidende og -ikke mindst i godt humÞr.
Min bedste anbefaling
Henrik Brogaard
Mosede Strand

MA Montage & Porte ããã®åç
Tak for hurtig svar angående nulstilling af kode det var en helt fornÞjelse at blev Taget hånd om det med det samme

MA Montage & Porte ããã®åç
Min styring af porten begyndte at drille, så skrev til Mads. Han ringede tilbage indenfor 1 minut, hold da op, det er en fantastisk kundeservice.
Efter jeg opdaterede min iPhone til IOS 26 opstod drillerierne, men Mads havde lÞsningen, og nu kÞre det igen. Tak Mads

MA Montage & Porte ããã®åç
Jeg har lige fået skiftet motor på garageporten. Det var en rigtig god oplevelse at have besÞg af MA Montage. Der var god kommunikation fra start og det var hurtigt og effektivt udfÞrt arbejde i hÞj humÞrfÞring. En rigtig god oplevelse.

MA Montage & Porte ããã®åç
Hurtig tilbagemelding efter kald.
Rar og behagelig service, samt ekspertisen ved fejlsÞgning på portåbning.
Kan varmt anbefales.

MA Montage & Porte ããã®åç
Professionelt arbejde med hurtig fejlsÞgning og derefter udbedring. Effektiv behandling & eksekvering over hele linjen!

MA Montage & Porte ããã®åç
Anden gang vi får sat port op at firmaet og fortryder det på ingen måde. Har vÊret en helt igennem super oplevelse, kvalitet og med kanon kommunikation fra start til slut.
De varmeste anbefalinger herfra.

MA Montage & Porte ããã®åç
Professionel og pålidelig ekspedition til aftalt tid

MA Montage & Porte ããã®åç
En behagelig oplevelse af veludfÞrt arbejde og god service . Levede op til mine forventninger i forhold til vores aftale.

MA Montage & Porte ããã®åç
En super oplevelse fra start til slut. Mads er meget dygtig og viser stor ÊrekÊrhed i sit arbejde.