Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra âNiceâ. Kommunikationen var god, god vejledning og udfÞrt hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt âk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige fÞr PÃ¥ske, da jeg ikke kunne fÃ¥ min garageport op. Jeg have brugt fysisk nÞgle til at lÃ¥se den fremfor âelektronisk nÞglebetjeningâ Jeg blev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god kundeservice! Mads var nem at fÃ¥ fat pÃ¥ og kom hurtigt ud og kiggede pÃ¥ vores gamle port, som var gÃ¥et i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at vÊre fin og arbejdsudfÞrelsen er ogsÃ¥ i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i trÊ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjÊlpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
God hurtig levering og opsÊtning af nye portmotorer

MA Montage & Porte ããã®åç
FÞrste klasses arbejde fra tilbud til fÊrdigmonteret 5m port. Garageporten skulle udvides og Mads faciliterede forlÞbet sammen med mureren (som han anbefalede og var ligeledes fÞrste klasse)
Mads hjalp med at afmontere eksisterende port og sÊtte ny op ved brug af eksisterende automatik.
Super godt og smidigt forlÞb uden forsinkelser - varm anbefaling!

MA Montage & Porte ããã®åç
Mads (indehaveren) er hurtig, behagelig, humoristisk, faglig kompetent og rimelig i pris. Kan anbefale Mads og firmaet på det varmeste. Det er ikke nogen tilfÊldighed at han får så pÊne tilbagemeldinger og vurderinger.

MA Montage & Porte ããã®åç
Professionel service, hurtigt og leveret helt som aftalt og det er det samme vi oplever med Mads hver gang der er et problem med vore 2 porte.

MA Montage & Porte ããã®åç
En god oplevelse at mÞde Mads som var venlig og ydede en god service synes jeg

MA Montage & Porte ããã®åç
Venlig og imÞdekommende service. Gennemsigtighed vedr. pris og super resultat ð

MA Montage & Porte ããã®åç
Leverede til tiden og fik sat nogle meget fine porte op

MA Montage & Porte ããã®åç
Hurtig og godt arbejde som jeg vil anbefales til andre.

MA Montage & Porte ããã®åç
Super god, venlig og hurtig betjening i situation hvor umiddelbar assistance var nÞdvendig.

MA Montage & Porte ããã®åç
MA Montage & Porte leverer en super service. Venlig og imÞdekommende og med masser af råd og vejledning i forbindelse med projektet. Samt rimelige priser. Kan anbefales.

MA Montage & Porte ããã®åç
Fantastisk service...8 år efter jeg fik sat porten op, kunne jeg ringe fredag efter normal arbejdstid..
Mads : prÞv at skifte en sikring og wupti porten virker igen ð

MA Montage & Porte ããã®åç
Rigtig god service og information omkring valg af den rigtige port.
Meget tilfreds med den veludfÞrte montage af vores nye port.
Kan varmt anbefale brug af MA Montage & Porte

MA Montage & Porte ããã®åç
Vedr. Haste udkald på garageport efter port er faldet ned oven på bil + motor cykel.
- Oprettet og genmontere port samt fastgÞrelse igen.
Mads var hurtig til at komme i denne nÞdsituation selvom han ikke havde leveret og installeret porten for 6 år siden.
Reparerede alt fra nedfalden port til elektronik og fulgte op efterfÞlgende dage med kontrol. Kan kraftig anbefale firmaet!!
Fra Brinkenstein hamselv.

MA Montage & Porte ããã®åç
MA Montage & Porte fÃ¥r 5 mulige stjerner, god vejledning, god service og holder aftaler!! Er meget tilfreds og vil absolut anbefale demâïžâïžâïžâïžâïž

MA Montage & Porte ããã®åç
Meget professionel betjening super kvalitet og fornuftig pris. Kan varmt anbefales.