Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra âNiceâ. Kommunikationen var god, god vejledning og udfÞrt hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt âk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige fÞr PÃ¥ske, da jeg ikke kunne fÃ¥ min garageport op. Jeg have brugt fysisk nÞgle til at lÃ¥se den fremfor âelektronisk nÞglebetjeningâ Jeg blev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god kundeservice! Mads var nem at fÃ¥ fat pÃ¥ og kom hurtigt ud og kiggede pÃ¥ vores gamle port, som var gÃ¥et i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at vÊre fin og arbejdsudfÞrelsen er ogsÃ¥ i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i trÊ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjÊlpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Har lige fÃ¥et monteret garageport. Processen har vÊret en fornÞjelse lige fra start. UdfÞrt som aftalt. Jeg er super tilfreds. Virkelig hjÊlpsom ððŒ

MA Montage & Porte ããã®åç
Super hurtig hjÊlp fra MA til geninstallation af Nice port automatik.

MA Montage & Porte ããã®åç
Fantastisk hurtig og god service. Godt håndvÊrk.

MA Montage & Porte ããã®åç
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at vÊre fin og arbejdsudfÞrelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke er bortkÞrt efter endt arbejde. Det er dog pÊnt samlet og sat i poser så det er relativt lige til at gå til.

MA Montage & Porte ããã®åç
Top-notch service! Mads is a very professional guy who pays attention to the details. We had great communication and the outcome was above and beyond the expectations. Totally recommend Mads.

MA Montage & Porte ããã®åç
Perfekt service- Mads er meget kommunikativ og professionel.

MA Montage & Porte ããã®åç
God kvalitet, god vejledning, hurtig service og altid responsiv.

MA Montage & Porte ããã®åç
Ringede da vores port åbnede sig 10 cm efter den blev lukket.
meget behagelig mand guidede mig gennem hele gen indstillingen af motoren, og nu virker den ubeklageligt igen. Tusind tak for god service

MA Montage & Porte ããã®åç
Super service. Dejlig behagelig guide i noget jeg jo så sjÊldent er ude og kÞbe.
Perfekt montering af et super godt produkt.

MA Montage & Porte ããã®åç
Tak til MA Montage for levering og montering af vores nye Garageport. Kan absolut anbefale MA Montage. Hurtig levering og opsÊtning til aftalt tid.

MA Montage & Porte ããã®åç
Vi er yderst tilfreds med det arbejde der er lavet Ps så virker alt perfekt kan godt anbefales til alle der har brug for hjÊlp

MA Montage & Porte ããã®åç
Venlig og professionel betjening! Levering til tiden! Kun ros!

MA Montage & Porte ããã®åç
Mads er behagelig og kompetent. Fantastisk god oplevelse hele vejen. Klar anbefaling.

MA Montage & Porte ããã®åç
Vi kan kun anbefale Mads efter at have fået installeret en port. Vi ringede til Mads for at forhÞre os og fik god og brugbar information, hvorefter han kom ud og afgav et tilbud. Der er mange forskellige ting man skal tÊnke over ifm installering af port, når man har en gammel garage, og han forklarede om alle de forskellige muligheder og overvejelser og afgav et letforståeligt tilbud som i Þvrigt holdt. Forinden havde vi haft en elektriker ude som han også havde snakket med jvf hans vejledning. Vi var meget i tvivl om hvad vi skulle vÊlge, og ringede utallige gange og Êndrede mening - og fik god service hver gang. Porten blev installeret som aftalt uden problemer og vi er meget tilfredse. KÊmpe anbefaling herfra :)

MA Montage & Porte ããã®åç
Tak for den bedste service
Ringede til MA Montage for at få to nye garageporte. Alt leveret til tiden og vi har fået de flotteste nye porte.

MA Montage & Porte ããã®åç
Altid god service og kvaliteten får du ikke bedre end ved Mads

MA Montage & Porte ããã®åç
Det var både professionelt og hyggeligt. God til at finde de rigtige lÞsninger på en "skÊv" garage. Kan varmt anbefales.

MA Montage & Porte ããã®åç
Fantastisk service mindet. Tålmodig og meget venlig og behagelig at sammen med også telefonisk.