レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udfÞrt hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige fÞr PÃ¥ske, da jeg ikke kunne fÃ¥ min garageport op. Jeg have brugt fysisk nÞgle til at lÃ¥se den fremfor “elektronisk nÞglebetjening” Jeg blev... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god kundeservice! Mads var nem at fÃ¥ fat pÃ¥ og kom hurtigt ud og kiggede pÃ¥ vores gamle port, som var gÃ¥et i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse m... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at vÊre fin og arbejdsudfÞrelsen er ogsÃ¥ i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... もっず芋る

䌁業情報

1. ガレヌゞ ドア提䟛業者
  2. カヌポヌト・パヌゎラ建築業者
  3. ドア専門店
  4. 車庫建築業者

圓該䌁業による蚘述

MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i trÊ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjÊlpe med jeres kommende ny garageport.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super hurtig service

Super hurtig service
Kl 19:46 ringer jeg til Mads da vores fjeder pÃ¥ porten var knÊkket og to minutter senere ringer han tilbage for at guide mig igennem opmÃ¥ling af nye fjedrer. Super service😀
/Henrik

2021幎11月23日

Hej Henrik

Gamle kunder supporter vi også efter lukke tid :)

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, startende med en super frisk og informativ telefonsamtale, hvor jeg trods et presset program og snarlig efterÃ¥rsferie hos Mads alligevel blev presset ind, da fjederen til min ene port var knÊkket 😃👌
Mads er en meget omhyggelig og kvik fyr, der ved hvad han laver og har fuldstÊndigt styr på tingene og alt laves med et meget smittende humÞr.
Jeg kan kun give Mads mine varmeste anbefalinger.
/Alex Jensen

2021幎10月17日

Hej Alex

Tak for de pÊne ord

Fantastisk service

Hej Mads . Fantastisk service , at man kan ÞdelÊgge sin garageport om formiddagen og så allerede få den lavet om eftermiddagen fordi Mads var indstillet på at arbejde lidt lÊngere . Kan varmt anbefale MA

2021幎8月25日

Hej Per

Tak for de 5 stjerner

5぀星のうち5の評䟡

Ringer til Mads da min port motor

Ringer til Mads da min port motor driller. Den klikker i relÊet når jeg bruger fjernbetjeningen og åbner så ikke porten. Mads guider mig ( og jeg har nul forstand på porte ) igennem en reset og indkodning af fjernbetjening igen på ingen tid. Han lyder virkelig som en mand der har styr på tingene. Jeg er yderst taknemlig for sådan en service, det får man sgu ikke alle steder den dag idag:-) mvh Martin jensen.

2021幎7月29日

Perfekt og super god service

Perfekt og super god service
Vi har fået skiftet vores garageport med tilhÞrende dÞr. Mads er, udover at vÊre en venlig fyr, omhyggelig og har leveret et professionelt arbejde og til aftalte tid. Vi vil til en hver tid, anbefale Mads såfremt du skal have lavet garageport.
Med venlig hilsen
Steen og Pia fra Skovlunde

2021幎7月19日

Hej Pia

Tak for de 5 stjerner

Det blev virkelig også flot hos jer, nok den flotteste garage i Skovlunde til dato.

- MA Montage

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig og effektiv indsats.

Hurtig og effektiv indsats.
Vi fik monteret automatisk portåbner og serviceret vores mere end 70 år gamle garageport.
Mads leverede hurtigt et tilbud og da arbejdet skulle udfÞres, blev det hurtigt og effektivt udfÞrt, til fuld tilfredshed.
Kan på det varmeste anbefale MA Montage og Porte

2021幎6月18日

Hej Dorte

Tak for de flotte ord og for at give det et fÞrste skud i jeres boligforegning. Vi håber der kommer flere de Þnsker en ligeså flot garageport som din er blevet.

- Mads

Ganske enkelt perfekt.

Jeg har netop fået sat en garageport op. Hele forlÞbet har ganske enkelt vÊret perfekt. Kun en enkelt gang var der problemer; det var fordi JEG måtte bryde vores aftale. Men det blev modtaget helt uden problemer.

Mads har vÊret; punktlig, dygtig, venlig, imÞdekommende og haft konkurrencedygtig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Mads fortjener sin hÞje trustpilot score!

Selv om vi var fÊrdige, sÃ¥ kÞrte han lige forbi et par dage efter installationen, blot for at se at alt var i orden 😊

2021幎5月19日

Hej Lars

Tak for din flotte anmeldelse.

Det blev super flot med din nye port, det lÞftede lige garagen med 100% 😉😉
Håber det bliver godt med dit nye gulv når du kommer dertil.

Mads
MA Montage & Porte

5぀星のうち4の評䟡

manglende dansk brugsanvisning

Venlig og hjÊlpsom behandling, Men stor mangel at der ikke findes en DANSK brugsanvisning ved levering.

2021幎5月7日

Hej Stig

Tak for din anmeldelse.

Vores leverandÞr af portautomatikker fra Italien levere desvÊrre ikke en Dansk brugsanvisning med i kassen, men vi har den selvfÞlgelig som .pdf
Den er sendt til dig på mail så håber den kan bruges :)
Jeg håber du bliver rigtig glad for din nye automatik, det virkede i hvertfald sådan ved aflevering :)

Mvh MA Montage

5぀星のうち5の評䟡

Godt og robust produkt med god support

Godt og robust produkt med god support via telefon, SMS og mail. Kan varmt anbefales.

2021幎5月3日

Hej Hans

Tak for de fine ord og hÞre du er glad for vores service. Du kan altid ringe med spÞrgsmål så besvare vi med det samme :)

vh MA Montage

Super oplevelse

Super oplevelse. Professionelt, ordentligt og god atmosfÊre.

2021幎3月30日

Hej Peter

Tak for anmeldelsen.
SÊtter pris på du var tilfreds med servicen :)

- MA Montage & Porte

Super service

Fik i mandags monteret motor på min for mig tunge trÊport. En helt ny verden åbnede sig for mig. Mads kom som aftalt. Var meget behjÊlpelig med at få fjernet nogle plader som lå i vejen. Mads er meget venlig og hjÊlpsom. Super service og kan kun anbefale ham til alle andre. 5 store stjerner herfra :-)

2021幎3月13日

Hej Jytte

Tak for de flotte ord.
Det var så lidt med pladerne og godt du fik en motor på den tunge port :)
HÃ¥ber du bliver rigtig glad for din nye motor.

- Mads
MA Montage & Porte

Virkelig god service

Virkelig god service. Rykkede hurtigt ud og fik repareret og serviceret de gamle porte, så de fungerer som nye igen. Prisen var fornuftig og helt som aftalt.

2020幎12月20日

Hej Christoffer

Tak for anmeldelsen :)
Vi håber dine gamle fine porte kan kÞre i mange år endnu.

Super service

Super service, overholdt priser samt aftaler og til tiden.

Fik monteret motor på eksisterende porte.

2020幎12月20日

Hej Jimmy

Tak for anmeldelsen.
Vi håber du bliver glad for den nye motor :)

5぀星のうち5の評䟡

Fik monteret en ny garageport efter en

Fik monteret en ny garageport efter en skade på den gamle. Jeg må sige, at arbejdet blev udfÞrt hurtigt og kompetent

2020幎9月6日

Hej Ove

Tak for anmeldelsen.
HÃ¥ber du bliver glad for den nye port. Det blev super flot.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fik en hurtig lÞsning

Jeg fik en hurtig lÞsning, selv om jeg undervejs skiftede mening og Þnskede hele portautomatikken udskiftet.
Behagelig og professionel betjening.

2020幎8月29日

Hej Per

Tak for stjernerne.
Vi håber den nye motor kommer til at glÊde jer.

Hurtig og kompetent arbejde

Hurtig og kompetent udskiftning af gammel garageautomatik - kan kun anbefales!

2020幎8月19日

Hej JÞrgen

Tak for anmeldelsen.
Vi håber den nye motor vil glÊde jer i mange år.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。