レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

ZłoÅŒone i opłacone zamówienie. I koniec. Cisza. Numer podany na stronie i w mailu do kontaktu nie działa. OSZUŚCI!! NIE RÓBCIE TU ZAKUPÓW BO NIE DOSTANIECIE TOWARU ANI PIENIĘDZY! Wysłałem oświ... もっず芋る

2.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Czas realizacji podany na stronie to 3

Czas realizacji podany na stronie to 3 dni a Czas faktyczny to ponad 7 dni gdybym wiedział ze będzie taki Czas oczekiwania to bym nie kupił i to zeby mnie poinformowali ze Czas będzie wydłuÅŒy to nie dopiero jak ja sie odezwałem to łaskawie mnie poinformowali nie polecam

2026幎9月16日

U mnie bez zarzutu.

Po tym, jak juÅŒ zamówiłem materac wszedłem tu i się trochę przestraszyłem, czytając duÅŒo negatywnych opinii. W moim przypadku wszystko odbyło się jednak sprawnie i materac przyszedł na czas. Pod wpływem opinii tutaj w między czasie napisałem mail do sprzedawcy i otrzymałem tego samego dnia odpowiedz na temat czasu wysyłki. Podsumowując, ja jestem zadowolony i nie mogę napisać ÅŒadnego złego słowa. Dziwi mnie tylko, ÅŒe na stronie nie ma podanego nr telefonu, ale jak napisałem wcześniej, na mojego maila sprzedawca odpowiedział i przekazane przez niego informacje potwierdziły się. Nie wiem, czy te złe komentarze, to kwestia jakiś przejściowych problemów, czy to moÅŒe aktywność konkurencji. Ostatecznie, jestem po zakupie, córka juÅŒ korzysta, więc w sumie więcej mnie nic nie interesuje.

2026幎9月10日

Uwaga oszuści !!!

ZłoÅŒone i opłacone zamówienie.
I koniec.
Cisza.
Numer podany na stronie i w mailu do kontaktu nie działa.
OSZUŚCI!!
NIE RÓBCIE TU ZAKUPÓW BO NIE DOSTANIECIE TOWARU ANI PIENIĘDZY!
Wysłałem oświadczenie o odstąpieniu od zamówienia.
I cisza.
ZGŁASZAM NA POLICJĘ!

2026幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

Brak peoduktu i zwrotu pieniędzy. Zgłoszona sprawa na Policje.

Podejrzewam, ÅŒe strona to oszuści. Zgłosiłam sprawę na Policję. Wszystkich w podobnej sytuacji z tą firmą rownieÅŒ zachęcam do zgłoszenia, być moÅŒe zwiększy to szansę na pozytywne rozpatrzenie sprawy. Zamówiony materac nigdy do mnie nie dotarł. Kontakt ze sprzedającym jest zerowy - brak odpowiedzi na email, a dzwoniąc na numer kontaktowy włącza się jedynie poczta. Nie otrzymałam równieÅŒ zwrotu środków po odstąpieniu od umowy.

2026幎8月24日
5぀星のうち4の評䟡

Materac z kokosem strongmed

Materac mamy juÅŒ prawie dwa miesiące i jak na razie sprawdza się super. Jest wygodny, ma odpowiednią twardość i dobrze się na nim śpi. Niestety jedna gwiazdka mniej za wydłuÅŒoną realizację:).

2026幎6月30日

Mam dobre doświadczenia z firmą Materace4U

Mam dobre doświadczenia z firmą Materace4U. Zamówiłam u nich dwa razy. Pierwszy materac zamówiłam w czerwcu i faktycznie realizacja trochę się opóźniła, jednak ostatecznie zostało zrealizowane prawidłowo. Drugi materac zamówiłam na początku sierpnia i tym razem wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko.
Po przeczytaniu wcześniejszych opinii chciałam podzielić się równieÅŒ swoim doświadczeniem poniewaÅŒ w moim przypadku oba zamówienia zostały zrealizowane. Ogólnie jestem zadowolona z zakupów i mogę ocenić firmę pozytywnie.

2026幎8月10日

Nie polecam!!

Nie polecam!!! Zamówienie złoÅŒyłam 23 czerwca, nie zostało wysłane mimo ciągłych obietnic ÅŒe wyślą za kilka dni. Cały czas tłumaczyli się brakiem materiałów do produkcji, a gdy zarządałam zwrotu pieniędzy czekałam na nie ponad miesiąc. Zero kontaktu, nie odbierają telefonów, rzadko odpisują na e-maile.

2026幎8月10日

Niestety sklep materace4u to jakaś

Niestety sklep materace4u to jakaś poraÅŒka zamówiłam materac 9 czerwca za kwotę ponad 700zl do 1 lipca byłam zbywana odpowiedziami typu zabrakło materialów itp przekładana dostawa z tygodnia na tydzień az wkoncu zaŌądałam zwrotu pieniędzy i oczywiście odpowiedź brzmiała do 14 dni roboczych ale to maksymalny termin w ciągu kilku dni powinnam przy czym 14 dni minęło 22 lipca i teraz nawet nie ma ÅŒadnego odzewu ze strony firmy sprawa zgłaszam do rzecznika praw konsumenta

2026幎7月23日
5぀星のうち1の評䟡

Odradzam zakupy w tym sklepie

Odradzam zakupy w tym sklepie. „Zamówienie złoÅŒyłem 31.05.2026 i opłaciłem z góry. Mimo wielokrotnych deklaracji sprzedawcy o kolejnych dostawach w „czwartek” towar nie został dostarczony. Firma przez ponad 1,5 miesiąca nigdy nie zdeklarowała konkretnego dnia dostawy określając tylko kolejny termin dostawy na dzień (np. czwartek). Do dnia 27.07.2026 nie otrzymałem zamówienia. Nie ma moÅŒliwości kontaktu telefonicznego ze sprzedającym bo telefon nigdy nie jest odbierany. W związku z tym odstąpiłem od umowy w dniu 12.07.2026 i wezwałem firmę do zwrotu wpłaconych środków. Na dzień wystawienia opinii nie otrzymałem zwrotu zapłaconej kwoty pomimo upływu 14 dni od odstąpienia od umowy. Moje doświadczenie z tym sklepem jest negatywne i nie mogę go polecić.” Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie.

2026幎7月12日
5぀星のうち1の評䟡

Witam Zmówiłam materac z opcją szybkiej

Witam Zmówiłam materac z opcją szybkiej dostawy za pobraniem poniewaÅŒ bardzo zaleÅŒało mi na czasie, ta dostawa miała trwać max 3 dni robocze po 10 dniach materac nadal nie został wysłany a sklep nie wiedział kiedy zostanie wysłany. Nie polecam szkoda nerwów.

2026幎7月1日

Scam

Stanowczo nie polecam zakupów w Materace4U.

Zamówienie nr 10615 złoÅŒyłem 23 maja 2026 r. Do 15 czerwca 2026 r. zamówienie nie zostało zrealizowane, dlatego je anulowałem. Mimo ÅŒe od anulowania minęło juÅŒ ponad 14 dni, nadal nie otrzymałem zwrotu 754,87 zł za materac.

Firma przetrzymuje moje pieniądze bez wyjaśnienia i bez skutecznego rozwiązania sprawy. Brak realizacji zamówienia, a następnie brak zwrotu środków, jest dla mnie całkowicie nieakceptowalny.

JeÅŒeli pieniądze nie zostaną niezwłocznie zwrócone, skieruję sprawę do rzecznika konsumentów, UOKiK oraz innych właściwych organów. Ostrzegam innych klientów przed zakupami w tym sklepie.

2026幎7月4日

Firma Scam

Firma Scam. Zamowienie zostało wykonane 10 czerwca, opłacone i od tamtego momentu cisza. Nie moÅŒna się z nimi w ÅŒaden sposób skontaktować, nie wspominając o zwrocie środków na konto. Polecam kaÅŒdej kolejnej osobie zgłaszać do UOKiK. Wtedy szybciej sprawa zostanie rozwiązana

2026幎6月10日

Zamówiłem materac na materace4u.pl

Uwaga ! Nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile. Zamówiłem materac na materace4u.pl. Przez prawie miesiąc byliśmy zwodzeni obietnicami dostawy, informowano mnie, ÅŒe występują problemy i ÅŒe zamówienie zostanie zrealizowane. Następnie poinformowano mnie, ÅŒe zwrot pieniędzy nastąpi w ciągu kilku dni.

Pieniędzy jednak nie zwrócono. Minęło juÅŒ ponad czternaście dni, mimo ÅŒe wcześniej zapewniano, iÅŒ zwrot nastąpi w terminie od kilku do maksymalnie czternastu dni. Do tej pory środki nie zostały zwrócone.
przygotowujemy się do skierowania sprawy na policję, oraz do instytucji ochrony konsumentów.

2026幎6月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ