ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ZÅoÅŒone i opÅacone zamówienie. I koniec. Cisza. Numer podany na stronie i w mailu do kontaktu nie dziaÅa. OSZUÅCI!! NIE RÃBCIE TU ZAKUPÃW BO NIE DOSTANIECIE TOWARU ANI PIENIÄDZY! WysÅaÅem oÅwi... ãã£ãšèŠã
Mam dobre doÅwiadczenia z firmÄ Materace4U. ZamówiÅam u nich dwa razy. Pierwszy materac zamówiÅam w czerwcu i faktycznie realizacja trochÄ siÄ opóźniÅa, jednak ostatecznie zostaÅo zrealizowane prawid... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Czas realizacji podany na stronie to 3âŠ
Czas realizacji podany na stronie to 3 dni a Czas faktyczny to ponad 7 dni gdybym wiedziaÅ ze bÄdzie taki Czas oczekiwania to bym nie kupiÅ i to zeby mnie poinformowali ze Czas bÄdzie wydÅuÅŒy to nie dopiero jak ja sie odezwaÅem to Åaskawie mnie poinformowali nie polecam
U mnie bez zarzutu.
Po tym, jak juÅŒ zamówiÅem materac wszedÅem tu i siÄ trochÄ przestraszyÅem, czytajÄ c duÅŒo negatywnych opinii. W moim przypadku wszystko odbyÅo siÄ jednak sprawnie i materac przyszedÅ na czas. Pod wpÅywem opinii tutaj w miÄdzy czasie napisaÅem mail do sprzedawcy i otrzymaÅem tego samego dnia odpowiedz na temat czasu wysyÅki. PodsumowujÄ c, ja jestem zadowolony i nie mogÄ napisaÄ ÅŒadnego zÅego sÅowa. Dziwi mnie tylko, ÅŒe na stronie nie ma podanego nr telefonu, ale jak napisaÅem wczeÅniej, na mojego maila sprzedawca odpowiedziaÅ i przekazane przez niego informacje potwierdziÅy siÄ. Nie wiem, czy te zÅe komentarze, to kwestia jakiÅ przejÅciowych problemów, czy to moÅŒe aktywnoÅÄ konkurencji. Ostatecznie, jestem po zakupie, córka juÅŒ korzysta, wiÄc w sumie wiÄcej mnie nic nie interesuje.
Uwaga oszuÅci !!!
ZÅoÅŒone i opÅacone zamówienie.
I koniec.
Cisza.
Numer podany na stronie i w mailu do kontaktu nie dziaÅa.
OSZUÅCI!!
NIE RÃBCIE TU ZAKUPÃW BO NIE DOSTANIECIE TOWARU ANI PIENIÄDZY!
WysÅaÅem oÅwiadczenie o odstÄ
pieniu od zamówienia.
I cisza.
ZGÅASZAM NA POLICJÄ!
Polecam sklep
Polecam sklep. Zamówienie 11106 z dnia 19.08.2026. wÅaÅnie dotarÅo. Wszystko OK. Jest to juÅŒ moje trzecie zamówienie w ciagu kilku lat.
Jestem zadowolona z materaca
Jestem zadowolona z materaca, sztywny a zarazem bardzo komfortowy. DziÄkujÄ kurierowi za pomoc we wniesieniu. Polecam gorÄ co
Brak peoduktu i zwrotu pieniÄdzy. ZgÅoszona sprawa na Policje.
Podejrzewam, ÅŒe strona to oszuÅci. ZgÅosiÅam sprawÄ na PolicjÄ. Wszystkich w podobnej sytuacji z tÄ firmÄ rownieÅŒ zachÄcam do zgÅoszenia, byÄ moÅŒe zwiÄkszy to szansÄ na pozytywne rozpatrzenie sprawy. Zamówiony materac nigdy do mnie nie dotarÅ. Kontakt ze sprzedajÄ cym jest zerowy - brak odpowiedzi na email, a dzwoniÄ c na numer kontaktowy wÅÄ cza siÄ jedynie poczta. Nie otrzymaÅam równieÅŒ zwrotu Årodków po odstÄ pieniu od umowy.
Materac z kokosem strongmed
Materac mamy juÅŒ prawie dwa miesiÄ ce i jak na razie sprawdza siÄ super. Jest wygodny, ma odpowiedniÄ twardoÅÄ i dobrze siÄ na nim Åpi. Niestety jedna gwiazdka mniej za wydÅuÅŒonÄ realizacjÄ:).
Ta firma to jakiÅ ÅŒart
Ta firma to jakiÅ ÅŒart! Czekam na zwrot pieniÄdzy za brak towaru od 4 miesiÄcy. Kontakt w pewnym momencie kompletnie wygasÅ. RÄce opadajÄ ! ZÅodzieje!
Materac Comfort med 160x200
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Materac jest wygodny a pianka visco dobrze dopasowuje siÄ do ciaÅa. WczeÅniej spaÅem na twardszym ale na tym wysypiam siÄ znacznie lepiej. Zdecydowanie polecam!
Mam dobre doÅwiadczenia z firmÄ Materace4U
Mam dobre doÅwiadczenia z firmÄ
Materace4U. ZamówiÅam u nich dwa razy. Pierwszy materac zamówiÅam w czerwcu i faktycznie realizacja trochÄ siÄ opóźniÅa, jednak ostatecznie zostaÅo zrealizowane prawidÅowo. Drugi materac zamówiÅam na poczÄ
tku sierpnia i tym razem wszystko przebiegÅo bardzo sprawnie i szybko.
Po przeczytaniu wczeÅniejszych opinii chciaÅam podzieliÄ siÄ równieÅŒ swoim doÅwiadczeniem poniewaÅŒ w moim przypadku oba zamówienia zostaÅy zrealizowane. Ogólnie jestem zadowolona z zakupów i mogÄ oceniÄ firmÄ pozytywnie.
Nie polecam!!
Nie polecam!!! Zamówienie zÅoÅŒyÅam 23 czerwca, nie zostaÅo wysÅane mimo ciÄ gÅych obietnic ÅŒe wyÅlÄ za kilka dni. CaÅy czas tÅumaczyli siÄ brakiem materiaÅów do produkcji, a gdy zarzÄ daÅam zwrotu pieniÄdzy czekaÅam na nie ponad miesiÄ c. Zero kontaktu, nie odbierajÄ telefonów, rzadko odpisujÄ na e-maile.
Materac kupiony w czerwcu
Materac kupiony w czerwcu. Nie ma materaca. Nie ma pieniÄdzy. Oszustwo. Omijac z daleka!
Zamówienie nie dostarczone
Zamówienie nie dostarczone. PieniÄdzy nie zwrócone. JuÅŒ ponad dwa miesiÄ ce. Odradzam od zakupu w tej firmie
Niestety sklep materace4u to jakaÅâŠ
Niestety sklep materace4u to jakaÅ poraÅŒka zamówiÅam materac 9 czerwca za kwotÄ ponad 700zl do 1 lipca byÅam zbywana odpowiedziami typu zabrakÅo materialów itp przekÅadana dostawa z tygodnia na tydzieÅ az wkoncu zaÅŒÄ daÅam zwrotu pieniÄdzy i oczywiÅcie odpowiedź brzmiaÅa do 14 dni roboczych ale to maksymalny termin w ciÄ gu kilku dni powinnam przy czym 14 dni minÄÅo 22 lipca i teraz nawet nie ma ÅŒadnego odzewu ze strony firmy sprawa zgÅaszam do rzecznika praw konsumenta
Odradzam zakupy w tym sklepie
Odradzam zakupy w tym sklepie. âZamówienie zÅoÅŒyÅem 31.05.2026 i opÅaciÅem z góry. Mimo wielokrotnych deklaracji sprzedawcy o kolejnych dostawach w âczwartekâ towar nie zostaÅ dostarczony. Firma przez ponad 1,5 miesiÄ ca nigdy nie zdeklarowaÅa konkretnego dnia dostawy okreÅlajÄ c tylko kolejny termin dostawy na dzieÅ (np. czwartek). Do dnia 27.07.2026 nie otrzymaÅem zamówienia. Nie ma moÅŒliwoÅci kontaktu telefonicznego ze sprzedajÄ cym bo telefon nigdy nie jest odbierany. W zwiÄ zku z tym odstÄ piÅem od umowy w dniu 12.07.2026 i wezwaÅem firmÄ do zwrotu wpÅaconych Årodków. Na dzieÅ wystawienia opinii nie otrzymaÅem zwrotu zapÅaconej kwoty pomimo upÅywu 14 dni od odstÄ pienia od umowy. Moje doÅwiadczenie z tym sklepem jest negatywne i nie mogÄ go poleciÄ.â Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie.
Witam ZmówiÅam materac z opcjÄ szybkiejâŠ
Witam ZmówiÅam materac z opcjÄ szybkiej dostawy za pobraniem poniewaÅŒ bardzo zaleÅŒaÅo mi na czasie, ta dostawa miaÅa trwaÄ max 3 dni robocze po 10 dniach materac nadal nie zostaÅ wysÅany a sklep nie wiedziaÅ kiedy zostanie wysÅany. Nie polecam szkoda nerwów.
Scam
Stanowczo nie polecam zakupów w Materace4U.
Zamówienie nr 10615 zÅoÅŒyÅem 23 maja 2026 r. Do 15 czerwca 2026 r. zamówienie nie zostaÅo zrealizowane, dlatego je anulowaÅem. Mimo ÅŒe od anulowania minÄÅo juÅŒ ponad 14 dni, nadal nie otrzymaÅem zwrotu 754,87 zÅ za materac.
Firma przetrzymuje moje pieniÄ
dze bez wyjaÅnienia i bez skutecznego rozwiÄ
zania sprawy. Brak realizacji zamówienia, a nastÄpnie brak zwrotu Årodków, jest dla mnie caÅkowicie nieakceptowalny.
JeÅŒeli pieniÄ
dze nie zostanÄ
niezwÅocznie zwrócone, skierujÄ sprawÄ do rzecznika konsumentów, UOKiK oraz innych wÅaÅciwych organów. Ostrzegam innych klientów przed zakupami w tym sklepie.
Firma nie wywiÄ zaÅa siÄ z realizacjiâŠ
Firma nie wywiÄ
zaÅa siÄ z realizacji zamówienia, po uporczywym unikaniu kontaktu w koÅcu otrzymaÅam1.06 informacjÄ ÅŒe Årodki zostanÄ
zwrócone na konto, mamy 1.07 i dalej nie otrzymaÅam pieniÄdzy a firma unika kontaktu. zgÅoszÄ sprawÄ do Uokik..
Firma Scam
Firma Scam. Zamowienie zostaÅo wykonane 10 czerwca, opÅacone i od tamtego momentu cisza. Nie moÅŒna siÄ z nimi w ÅŒaden sposób skontaktowaÄ, nie wspominajÄ c o zwrocie Årodków na konto. Polecam kaÅŒdej kolejnej osobie zgÅaszaÄ do UOKiK. Wtedy szybciej sprawa zostanie rozwiÄ zana
ZamówiÅem materac na materace4u.pl
Uwaga ! Nie odbierajÄ
telefonów, nie odpowiadajÄ
na maile. ZamówiÅem materac na materace4u.pl. Przez prawie miesiÄ
c byliÅmy zwodzeni obietnicami dostawy, informowano mnie, ÅŒe wystÄpujÄ
problemy i ÅŒe zamówienie zostanie zrealizowane. NastÄpnie poinformowano mnie, ÅŒe zwrot pieniÄdzy nastÄ
pi w ciÄ
gu kilku dni.
PieniÄdzy jednak nie zwrócono. MinÄÅo juÅŒ ponad czternaÅcie dni, mimo ÅŒe wczeÅniej zapewniano, iÅŒ zwrot nastÄ
pi w terminie od kilku do maksymalnie czternastu dni. Do tej pory Årodki nie zostaÅy zwrócone.
przygotowujemy siÄ do skierowania sprawy na policjÄ, oraz do instytucji ochrony konsumentów.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã