Czas realizacji podany na stronie to 3 dni a Czas faktyczny to ponad 7 dni gdybym wiedział ze będzie taki Czas oczekiwania to bym nie kupił i to zeby mnie poinformowali ze Czas będzie wydłuży to nie d... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Podejrzewam, że strona to oszuści. Zgłosiłam sprawę na Policję. Wszystkich w podobnej sytuacji z tą firmą rownież zachęcam do zgłoszenia, być może zwiększy to szansę na pozytywne rozpatrzenie sprawy.... もっと見る
Złożone i opłacone zamówienie. I koniec. Cisza. Numer podany na stronie i w mailu do kontaktu nie działa. OSZUŚCI!! NIE RÓBCIE TU ZAKUPÓW BO NIE DOSTANIECIE TOWARU ANI PIENIĘDZY! Wysłałem oświ... もっと見る
Mam dobre doświadczenia z firmą Materace4U. Zamówiłam u nich dwa razy. Pierwszy materac zamówiłam w czerwcu i faktycznie realizacja trochę się opóźniła, jednak ostatecznie zostało zrealizowane prawid... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
oszuści
W dniu 27 kwietnia 2026 r. za pośrednictwem sklepu internetowego Materace4U złożyłem zamówienie nr 10419 o wartości 779,15 zł. Zamówienie zostało przyjęte do realizacji, co wynika z panelu klienta sklepu internetowego. Do chwili obecnej zamówienie nie zostało zrealizowane.
W związku z brakiem realizacji zamówienia próbowałem kontaktować się ze sprzedawcą telefonicznie. Sprzedawca nie odbierał jednak telefonów, a kontakt odbywał się wyłącznie za pośrednictwem wiadomości SMS.
W dniu 4 maja 2026 r. wysłałem do sprzedawcy wiadomość SMS z prośbą o anulowanie zamówienia nr 10419 oraz zwrot pieniędzy. Poinformowałem również, że w przypadku braku kontaktu sprawa zostanie zgłoszona na Policję.
W odpowiedzi, w dniu 5 maja 2026 r., sprzedawca poprosił mnie SMS-em o przesłanie numeru rachunku bankowego do zwrotu środków na adres e-mail. Tego samego dnia wysłałem numer konta bankowego na wskazany adres e-mail oraz poprosiłem o potwierdzenie wykonania przelewu zwrotnego.
W dniu 6 maja 2026 r. sprzedawca potwierdził otrzymanie wiadomości e-mail z informacją o rezygnacji z zamówienia oraz numerem rachunku bankowego do zwrotu pieniędzy. Następnie, w odpowiedzi na moje pytanie o termin zwrotu, sprzedawca poinformował mnie SMS-em, że zwrot nastąpi „w ciągu kilku dni, maksymalnie do 14 dni od daty anulowania”.
W odpowiedzi potwierdziłem przyjęcie tej informacji do wiadomości i wskazałem, że zwrot powinien nastąpić maksymalnie do 14 dni od daty anulowania zamówienia nr 10419, tj. od 4 maja 2026 r.
Pomimo upływu wskazanego terminu sprzedawca nie dokonał zwrotu środków. Nie otrzymałem również żadnej wiarygodnej informacji o przyczynie opóźnienia ani potwierdzenia wykonania przelewu. Sprzedawca nadal nie kontaktuje się w sposób umożliwiający wyjaśnienie sprawy, nie odbiera telefonów, a komunikacja ogranicza się do wiadomości SMS.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。