âïžâïžâïžâïžâïž Fantastisk oplevelse med Maxi Tours i ThyborÞn! Stor tak for en super sjov og gennemfÞrt god tur! Fra start til slut var stemningen helt i top, med Êgte ThyborÞn stemning,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Modtagelsen og introduktionen var fin. Knallerterne var dog generelt i dÃ¥rlig stand og var ikke engang blevet vasket inden turens start. Vi var fem afsted, men kun én knallert gennemfÞrte uden st... ãã£ãšèŠã
Ole var en super guide, og turen rundt omkring ThyborÞn var en fed oplevelse. Der var smuk natur, interessante historier undervejs, vind i ansigtet - og vroom vroom i to timer. Min hustru og j... ãã£ãšèŠã
Helt klart den sjoveste og mest lokalnÊre mÃ¥de at opleve ThyborÞn pÃ¥! Savnet til sin gamle Puch blev ikke mindre af denne fantastisk tur. Fantastiske Kresten viste os tre âdamerâ rundt i ThyborÞ... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
GÞr det!
Til trods for gennemblÞdt tÞj og stiv kuling havde vi en virkelig sjov oplevelse!
God og nÊrvÊrende guide. Stor anbefaling.
Virkelig sjovt
Virkelig sjovt, at kÞre pÃ¥ en Puch Maxi igen og en fin instruktion og sjove historier af Jens. Turen gÃ¥r rundt i byen og ud til HÞfde 42 og derpÃ¥ skulle vi se, hvem der havde den hurtigste knallert pÃ¥ havnen ð mange info om ThyborÞn og til slut besÞg pÃ¥ et meget brunt vÊrtshus i ThyborÞn ð vi kan varmt anbefale turen âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Den sjoveste måde at opleve ThyborÞn.
Helt klart den sjoveste og mest lokalnÊre måde at opleve ThyborÞn på!
Savnet til sin gamle Puch blev ikke mindre af denne fantastisk tur.
Fantastiske Kresten viste os tre âdamerâ rundt i ThyborÞn, og pÃ¥ 2 timer fik vi masser af gode historier om gemte skatte, spÞgelser, besÞg pÃ¥ lokalt vÊrtshus - Hilste pÃ¥ et par lokale, fik en Þl + klipfisk og meget mere.ð€© Masser af fortÊllinger om omrÃ¥det, industrien og livet helt u pÃ¥ Ê vestkystð€©ððŒ
Det skal helt sikkert prÞves igen!ððŒððŒ
Fantastisk tur med Cresten i dag
KÞrte med Cresten i dag og hvilken turððªð
God introduktion, super historier fantastisk humor og super sjov oplevelse!!!
1000 Tak Cresten
Tror sgu at vi må ha en ny tur!
Alex
Det er den fedeste oplevelse
Det er den fedeste oplevelse. Kresten vores lunefulde guide tog os med ud bag om kulisserne i ThyborÞn og omegn pÃ¥ Êgte Êrlig vestjysk vis. Det er mega fedt og kÞre gammel Maxi og hÞre de vildeste historier, se anderledes turist attraktioner og slutte af pÃ¥ den lokale âAnkerpladsâ med bajer og daps.
Det her skal jeg 100% igen
KÊmpe anbefaling ð
Jeg vil anbefale alle at tage på tur med Maxi tours. Jens som er ejer af Maxi tours var en forrygende guide, han formåede at gÞre turen både oplysende og underholdende. Det var virkelig sjovt at kÞre på knallert. En stÞrre oplevelse end jeg havde forventet!
Det skal bare prÞves - kom afstedð
Dannarks sjoveste knallerttur.
Danmarks bedste guide Jens - velformuleret, underholdende og velforberedt.
Underholdning på hÞjt plan.
En oplevelse alle bÞr prÞve.
Fantastisk tur rundt i ThyborÞn og omegn. Gode historier og rÞverhistorier undervejs. Afslutning på den lokale bevÊrtning med tÞrfisk og bajer.
Fedt koncept.
Tak for oplevelsen og turen Maxitoursðð»
Vel underholdt Þstjyde på tur
Jens er en fantastisk guide fyldt af godt fortalt vestjysk historie. Han er tydeligt stolt ejer af Danmarks flotteste og bedstkÞrende flÃ¥de af Maxi'er, i alle farver. Helt sikkert turen vÊrd fra Ãstjylland.
Maxitours styrer
Maxitours styrer, super dejlig tur rundt i lokalområdet af ThyborÞn med Jens som den allerbedste lokale guide. Vi fik i hjelmhÞjtaleren de fedeste og mest inspirerende fortÊllinger om hele området. Ja og knallerterne kÞrte bare for godt, det fik os tilbage i tiden, helt til den gang hvor knallerter var alt. Det hele virkede og klappede prÊcis som vi havde aftalt på forhånd. Fyn mÞdte Vestkysten på bedste vis. Kan kun anbefales.
Vi havde en rigtig god tur
Vi havde en rigtig god tur, god, sjov og informativ "Maxi Guide", så det er ikke sidste gang vi skal have sådan en tur. Ikke så "ringe endda" :-)
Tusind tak til Jens for en fantastiskâŠ
Tusind tak til Jens for en fantastisk tur pÃ¥ Puch Maxi i dag... Selv Jane fik vi trukket rundtð...
Vi har aldrig mÞde en sjovere og mere charmerende guideðð
Nu ved vi hvem der er den hurtigsteâŠ
Nu ved vi hvem der er den hurtigste knallert pÃ¥ havnen. Jens du styrer for vildt. Takker for en feeed turð€ ð€
Fantastisk tur
Fantastisk tur. Jens var en formidabel guide og virkelig god til at fortÊlle. Vi kommer helt sikkert igen.
En helt igennem fantastisk tur
En helt igennem fantastisk tur - bare PRÃV DETð.
Var afsted med en skÞn flok kvinder rundt i ThyborÞn og Jens var fantastisk som vores guide til at fÃ¥ alle til at fÞle sig trygge pÃ¥ MAXI'en inden at turen startede. Og sÃ¥ gik det ellers lÞs i og omkring ThyborÞn med spÊndende fortÊllinger og endda med rÊs pÃ¥ havnen, sÃ¥ vi kunne finde den hurtigste knallert ð. Alle kan vÊre med og vil varmt anbefale MAXI TOURS âïžâïžâïžâïžâïž
Formidabel oplevelse!
Formidabel guide! Formidabel tur! Formidabelt koncept! Bare prÞv det! SÃ¥ sjovt! ðð€£ Man fÃ¥r lyst til at kÞre Puch Maxi hver dag og hele tiden nu ð€£
Kh Josephine og Lone
Fantastisk Puch Maxi tur med enâŠ
Fantastisk Puch Maxi tur med en fantastisk guide - kan anbefales i stor stilð€©
Fantastisk oplevelse
Vi var 5 gamle gymnasiekammerater der var pÃ¥ Ã-hop til VenÞ med maxitours.
Fantastisk firma der med glimt i Þjet og sjove referencer udlejer deres Puch Maxi.
Kan klart anbefales!
Fed oplevelse!
Jeg var pÃ¥ en fantastisk tur i ThyborÞn pÃ¥ Puchâen Fru Madsen og med Jens som virkelig god historiefortÊller i Þrerne. Det var sjovt, nostalgisk og fedt at frÊse ud over stepperne pÃ¥ en larmende (og hurtig!!) Puch Maxi. Jeg kommer bestemt igen!
Genialt koncept
Genialt koncept. Havde en fantastisk skÞn tur rundt i ThyborÞn. Kan virkelig anbefales.
Om det var SÞlvrÊven eller Birthe KjÊrâŠ
Om det var SÞlvrÊven eller Birthe KjÊr jeg kÞrte på ved jeg ikke, men der var sus i skÞrterne og med Christens gode historier i Þrene var det en helt fantastisk oplevelse
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ