âïžâïžâïžâïžâïž Fantastisk oplevelse med Maxi Tours i ThyborÞn! Stor tak for en super sjov og gennemfÞrt god tur! Fra start til slut var stemningen helt i top, med Êgte ThyborÞn stemning,... ãã£ãšèŠã
Modtagelsen og introduktionen var fin. Knallerterne var dog generelt i dÃ¥rlig stand og var ikke engang blevet vasket inden turens start. Vi var fem afsted, men kun én knallert gennemfÞrte uden st... ãã£ãšèŠã
Ole var en super guide, og turen rundt omkring ThyborÞn var en fed oplevelse. Der var smuk natur, interessante historier undervejs, vind i ansigtet - og vroom vroom i to timer. Min hustru og j... ãã£ãšèŠã
Helt klart den sjoveste og mest lokalnÊre mÃ¥de at opleve ThyborÞn pÃ¥! Savnet til sin gamle Puch blev ikke mindre af denne fantastisk tur. Fantastiske Kresten viste os tre âdamerâ rundt i ThyborÞ... ãã£ãšèŠã
Vi var idag en familie pÃ¥ 4 der var pÃ¥âŠ
Vi var idag en familie på 4 der var på maxi tur i ThyborÞn i silende regnvejr og blÊst. Det glemmer man med den lune og humor guiden harog oplevelsen i sig selv, man blev 15 år igen når det gik derud af på puchen. Det er tur der varmt kan anbefales
Fantastisk
Fantastisk, sjov og underholdende tur med sjove historier fra ThyborÞn. Lidt nostalgisk igen at kÞre puch maxi efter 40 Ã¥r ð
Super god oplevelse med en fantastiskâŠ
Super god oplevelse med en fantastisk guide bedre kan ikke fåes.
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse, kan klart anbefales ðŽðŽ
Har i dag vÊret med Maxitours
Har i dag vÊret med Maxitours - selv om vejrguderne ikke var med os, formÃ¥ede vores guide at give os en fantastisk oplevelse med en god portion humor - kan varmt anbefales âïžâïžâïžâïžâïž
Nostalgitour på Maxi'es
Tak for en herlig eftermiddag i ThyborÞn. Fik turen i gave af familien. Vi tre unge mÊnd(en af os 60Ã¥r) havde en forrygende tur. Jens var lokalkendt i byen og lokalhistorierne og kunne de gode, spÊndende og sjove historier. Undervejs var der et pitstop med vÃ¥dt og tÞr(fisk). PrÞv det bare. Det er sÃ¥ godt.ðððð
Super fed tur
Super fed tur, sÞde mennesker og en fantastisk oplevelse!!! Kan varmt anbefale ððŒ
Fantastisk sjov og hyggelig tur.
Fantastisk sjov og hyggelig tur.
Kan klart anbefale at prÞve maxitours.
Jens var en herlig og rar guide, og der var styr på alt.
Alle vi 7 tÞser der var afsted havde en fest uden lige
:-)
Fantastisk tur med Maxi Tours !
Var på tur med Jens fra Maxi Tours igår. FÞrste gang jeg nogensinde har siddet på en Puch Maxi ! Totalt sjov tur man endelig ikke må snyde sig selv for !! Jens er en super god vejleder/fortÊller og det blev de sjoveste timer i skÞnt selskab.
Hilsen fam. Damgaard
Fantastisk tur i ThyborÞn
Har vÊret på firmaudflugt med Maxitours. Det var en fantastisk tur og sikke en vejleder. Jens kunne berette om mange sjove historier og anekdoter på turen. Det var Sà sjovt og en dejlig afslutning med tÞrfisk og Þl. Jeg vil meget gerne opleve det igen.
Har vÊret pÃ¥ den sjoveste tur med denâŠ
Har vÊret pÃ¥ den sjoveste tur med den bedste guide i dag. Kan kun anbefale alle at prÞve. Helt klart et hÞjdepunkt pÃ¥ vores ferieðððððððð
Hilsen Familien Wohlgemuth