Producten worden altijd snel verzonden, goed verpakt. Vaak ook leuke kortingen wat het heel aantrekkelijk maakt om producten aan te schaffen. Zelf ben ik helemaal fan van de pre-glued lashes omdat... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn ervaring met Press-On Lashes Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over press-on lashes. Na 5 jaar wimperextensions was ik natuurlijk gewend aan extensions en vroeg ik me af of press-ons mij... もっと見る
Heel tevreden over de wimpers. Ik lees reviews waarbij de wimpers aan het pincet kleven bij het verwijderen van het doosje, maar als je deze boven de lijmlaag eraf haalt stevig drukt lukt het prima om... もっと見る
Verpakking waardeloos! Kon mijn doosjes met wimpers weggooien op vakantie. Alle wimpers zaten aan het plastic vastgeplakt en kwamen met geen mogelijkheid meer los. Heb alles weg moeten gooien, 3 pakje... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I bought the press on lashes
I bought the press on lashes. The application is easy once you succeed to pick the lashes carefully with the applicator. However 90% of the time, while picking the lashes with the applicator to apply it, the applicator slips and the lashes stick to the applicator. This is very annoying, because I can not simply pick the press on lashes with my fingers without getting them stuck to my fingers and the applicator doesn't help either.
Blijft echt niet zitten
Blijft echt niet zitten , heb de wimpers met magnetische eyeliner
Ich bin begeistert
Ich bin begeistert. Einfaches Händling und lange Haltbarkeit.
Mega finde ich auch die 8mm Wimpern.
Reichen mir von der Länge völlig aus.👍
Wauw
Wauw echt een top product!
Gemakkelijk in gebruik en blijven 1week goed zitten en mooi
Hele mooie wimpers 🤩
Die Aufklebe Wimpern halten nicht…
Die Aufklebe Wimpern halten nicht wirklich und bei den Magnetic Lashes darf man keine empfindlichen Augen haben. Allergische Reaktion auf das Liquid, ich hatte am Tag danach geschwollene Augen.
Nach meiner Bitte auf Retour oder das ich diese Leistung nicht bezahle , da ich keinen Nutzen von dieser hatte , wurde ständig hin und her geschrieben anstatt mir wirklich zu helfen. Das Rücksenden inkl. 100 Tage Geld zurück Garantie wurde mir erschwert bzw. Wurde mir das nicht wirklich weitergeholfen. Ich kann es leider nicht weiterempfehlen und bin von dem Unternehmen sowie von den Produkten sehr enttäuscht!
I've been using these for about half a…
I've been using these for about half a year. Nothing else anymore. Just these.
They look super natural and last 7 days.
Fijn bedrijf
Het product zelf vind ik top! Snel aangebracht geen gedoe, ben echt binnen drie minuten klaar en heb er dagen plezier van. Ik had een beschadigd pakketje binnengekregen, dit hebben ze netjes beantwoord en opgelost. Fijne mensen, fijn product.
Onbereikbare klantenservice en…
Onbereikbare klantenservice en waardeloze kortingscodes
Ik word continu bestookt met e-mails vol kortingen, maar zodra ik wil afrekenen werkt er werkelijk geen enkele kortingscode. Dit is pure misleiding om klanten naar de webshop te lokken.Wanneer je hier vervolgens een vraag over stelt, loop je tegen een muur op. Ik heb inmiddels al 4 keer gemaild met duidelijke vragen en aangegeven dat de codes niet werken. Je krijgt echter elke keer een geautomatiseerd computerantwoord terug dat totaal niet ingaat op de situatie. Er is geen fatsoenlijk menselijk contact mogelijk met dit bedrijf.Als Nederlands bedrijf (Debto Media B.V.) zou je mogen verwachten dat de klantenservice op orde is, maar dit is zwaar ondermaats. De wimpers kunnen nog zo leuk lijken, maar met deze robot-klantenservice raad ik iedereen af om hier te bestellen. Los dit fatsoenlijk op en reageer eens met een echt mens op mijn e-mails!
Really good
Really good, easy , handy, clean and does.not destroy your own lashes. This Mayson are the only one Iashes I am using.
Ik was verbaasd
Ik was verbaasd, het bleef heel de week gewoon zitten met mijn vakantie. Met de zon en de zee. Ik vond het wel dat het plakkerig was in het begin. De wimpers boven en onder bleven af en toe aan elkaar plakken
Zeer tevreden
Twee keer besteld, op de gok vanwege de wisselende reviews. Ik ben zeer tevreden. Verzending ging beide keren supersnel, volgende dag in huis. De press on wimpers zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. Ik gebruik ze zelf gewoon voor enkel gebruik voor 1 dag omdat ik ‘s nachts met een slaapmasker slaap. Ik hoop dat de kleinste 8 mm ook weer binnenkort leverbaar zijn.
Kwaliteit van product en service slecht geworden!
Eerder was ik heel enthousiast over Mayson maar de kwaliteit van het product én de klantenservice is enorm achteruit gegaan. De wimpers plakten eerst 10 dagen, enorm tevreden! Ook met douchen en draaien in mijn slaap bleef het super goed zitten. Nu vallen ze na 2 dagen er al af, zitten scheef, op mijn wang na het slapen of op mijn kussen...
Wanneer je melding doet/ contact opneemt met de klantenservice krijg je binnen 2 seconden een AI gegenereerd antwoord, wanneer ze aangeven dat je vraag door wordt gestuurd naar een specialist krijg je nooit meer antwoord. Ik wacht nu al 3 weken... tussendoor weer contact opgenomen, krijg ik weer een AI antwoord met hetzelfde als 2 weken geleden.
Tja, wanneer iets een hype wordt zie je direct dat het van invloed is op de kwaliteit en service.
Erg jammer!
Super fijne en goede wimpers
Super fijne en goede wimpers!
Gebruik deze altijd echt ideaal! Binnen no time klaar een echte aanrader!
Bis jetzt war ich immer zufrieden dann…
Bis jetzt war ich immer zufrieden dann habe ich falsche Wimpern in der richtigen Verpackung gehabt und es wird behauptet das es die richtigen sind, obwohl die komplett anders aussehen. Sind nicht bereit das ein zu sehen das die falsch verschickt worden sind. Kaufe da nichts mehr
Super tevreden!
Al meer dan een jaar ben ik klant. Ik heb mijn wimpers altijd snel binnen. Ze blijven goed zitten, 7 dagen minimaal. Makkelijk aan te brengen.
1x contact gehad met de klantenservice over wanneer iets op voorraad was, kreeg ik ook snel een vriendelijke reactie op.
Finger weg!Habe Produkte…
Finger weg!Habe Produkte zurüclgeschickt weder Geld noch Antwort vom Kundenservice!Drecksverein
Voor de derde keer besteld en weer de…
Voor de derde keer besteld en weer de volgende dag al in huis. Ze blijven de ene keer 11 dagen zitten en de andere keer 3, beetje uitzoeken nog wat ik dan anders doe. Maar heerlijk om er net wakker meteen verzorgd uit te zien. Zeker nu in de zomer heb je niks anders nodig.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。