Producten worden altijd snel verzonden, goed verpakt. Vaak ook leuke kortingen wat het heel aantrekkelijk maakt om producten aan te schaffen. Zelf ben ik helemaal fan van de pre-glued lashes omdat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn ervaring met Press-On Lashes Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over press-on lashes. Na 5 jaar wimperextensions was ik natuurlijk gewend aan extensions en vroeg ik me af of press-ons mij... ãã£ãšèŠã
Heel tevreden over de wimpers. Ik lees reviews waarbij de wimpers aan het pincet kleven bij het verwijderen van het doosje, maar als je deze boven de lijmlaag eraf haalt stevig drukt lukt het prima om... ãã£ãšèŠã
Verpakking waardeloos! Kon mijn doosjes met wimpers weggooien op vakantie. Alle wimpers zaten aan het plastic vastgeplakt en kwamen met geen mogelijkheid meer los. Heb alles weg moeten gooien, 3 pakje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Innovative beauty, designed to impress. â€ïž At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne wimpers
Fijne wimpers! Zien er goed uit, blijven lang zitten, even een borsteltje er door heen in de ochtend en je bent klaar! Snelle verzending, super fijn!
Ze zijn echt wel makkelijk aan teâŠ
Ze zijn echt wel makkelijk aan te brengen maar blijven helaas niet lang zitten, ik ben een zijslaper dus mân rechteroog ziet er niet meer uit na 1 nacht waardoor ik dus alles er weer af moet halen helaas!
Super Wimpern
Super Wimpern. So einfach sie anzubringen. Ich liebe sieð
Super Ergebnis und schnell angewendet
Super Ergebnis und schnell angewendet. Perfektes Produkt fÌr den stressigen Mami Alltag mit einem SÀugling
De wimpers zijn echt top
De wimpers zijn echt top! Ik gebruik de magnetische en als ik ze goed onderhoud kan ik ze zeker 2-3 maand gebruiken. Heel blij ook met de transparante eyeliner. Al is het niet perse het magneeteffect waardoor ze worden vastgehouden maar het lijmeffect wat in de eyeliner zit. Al hadden er geen magneetjes aan gezeten dan waren ze ook wel blijven âplakkenâ.
Goeie uitleg en klantvriendelijkheid
Goeie uitleg, snelle levering, klanttevredenheid maar het allerbelangrijkste is niet goed geld terugkrijgen. Product is super goed hechtlaag is goed.
Mocht je niet tevreden zijn kan je altijd contact met ze opnemen en ze tonen begrip en komen met oplossingen.
Zeer makkelijk aan te brengen enâŠ
Zeer makkelijk aan te brengen en blijven echt minimaal 5 dagen zitten.
Geweldig!!!
Geweldige wimpers, deze blijven bij mij echt langer dan een week zitten. In het begin even wennen met opplakken maar als je het eenmaal doorhebt gaat het super makkelijk. Als ik mensen vertel dat ik nepwimpers op heb geloven zij mij nooit.
Ben er super blij mee
Ben er super blij mee, ik ben normaal super onhandig met plak wimpers, maar deze zijn heel makkelijk aan t brengen er zit al een plak laagje op waardoor t snel en eenvoudig gaat. Heb nu al een paar maanden geen wimper extensions meer gebruikt. Dit is echt de beste tot nu toeð
Nur Maysonâ¡
Ich liebe Mayson Wimpern schon seit ÃŒber mehreren Monaten. Sie sind billigere Alternative zu den Extensions aus dem Kosmetikstudio, die mir leider meine Wimpern komplett zerstört haben. Bei mir halten die Mayson sicherlich 1Woche, manchmal auch lÀnger. Dazu wachsen meine eigene Wimpern wieder schön nach. Klare Empfehlung!â¡
Ze ogen natuurlijk
Ze ogen natuurlijk, zijn gemakkelijk aan te brengen en geven mijn ogen direct een meer open en verzorgde uitstraling zonder dat het er overdreven uitziet. Perfect als je gewoon wat extra volume wilt op de plekken waar je eigen wimpers wat minder vol zijn. Ik zie er instant frisser en beter uit. Zeker een aanrader!
Anfangs war ich sehr skeptisch
Anfangs war ich sehr skeptisch, weil Wimpern nie bei mir gehalten haben. Habe sie auf gut GlÃŒck bestellt. Das Anbringen ist kinderleicht und dauert nur wenige Minuten. Sie haben direkt auch eine Woche gehalten.
Blonde wimpers die zichtbaar zijn metâŠ
Blonde wimpers die zichtbaar zijn met mascara en bij elke dag gebruik wat uitvallen en afbreken.
Bij mayson de zelfklevende wimpers geprobeerd.
Gaat steeds beter. In de ochtend zit er bij één oog een klein stukje vast aan de onderste wimpers.
Blijven oefenen en uiteindelijk komt de perfectie ðªð»
Ben er blij mee en gelukkig zijn ze vaak in de aanbieding
Super mooie wimpersâŠvoor mij alleen nog mayson !!
Ik heb al heel veel geprobeerd omdat ik van mijzelf korte wimpers heb en niet altijd lagen mascara wil dragen, ben ik uiteindelijk bij mayson terecht gekomen, Deze zijn echt top, ze blijven zelfs met douchen heel goed zitten en blijven mooi. Na even oefenen, zijn ze goed en makkelijk aan te brengen.
Geloof mij, je zult hier heel veel plezier van hebben.
Voor mij geen andere wimpers meer !!
NiÈte gene extraordinare
NiÈte gene extraordinare , de când am dat de aceste gene nu mai trebuie sa merg sa îmi pun gene la 3 sÄptÄmâni deoarece pot sa mi le pun singura când vreau eu, sunt foarte practice Èi rezista foarte bine! Recomand âïžâïžâïž
Sensationell
Bestelle die Wimpern schon lange
Bestelle die Wimpern schon lange, halten bis zu 7 Tage, lassen Sich gut anbringen, empfehle ich jedem weiter
Ben super tevreden over deze mooieâŠ
Ben super tevreden over deze mooie wimpers. Ze zijn makkelijk aan te brengen en blijven ook lang zitten. Ze hebben een zachte uitstraling waardoor het net je echte wimpers lijken.
Heb zelfs bij mijn eerste bestelling een doosje extra gekregen, super leuk! Ben wel even zoet, hihi.
Ik ben supertevreden
Ik ben supertevreden
De wimpers houden lang, de maximum was 13dagen..ik kan niet meer zonder wat is dit verslavend ð€©
Ik ben er blij met deze wimpers!
Ik ben erg blij met deze wimpers! Het is super easy, ze blijven over het algemeen goed zitten, bij mij meestal zo'n 5 dagen. Zien er erg mooi en natuurlijk uit, ik krijg vaak complimenten. Ook de service is goed, eenmalig een doosje gehad waarbij de plakrand niet goed plakte, kreeg zonder problemen een nieuw doosje. Snelle en goede service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã