Producten worden altijd snel verzonden, goed verpakt. Vaak ook leuke kortingen wat het heel aantrekkelijk maakt om producten aan te schaffen. Zelf ben ik helemaal fan van de pre-glued lashes omdat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn ervaring met Press-On Lashes Ik was eerlijk gezegd best sceptisch over press-on lashes. Na 5 jaar wimperextensions was ik natuurlijk gewend aan extensions en vroeg ik me af of press-ons mij... ãã£ãšèŠã
Heel tevreden over de wimpers. Ik lees reviews waarbij de wimpers aan het pincet kleven bij het verwijderen van het doosje, maar als je deze boven de lijmlaag eraf haalt stevig drukt lukt het prima om... ãã£ãšèŠã
Verpakking waardeloos! Kon mijn doosjes met wimpers weggooien op vakantie. Alle wimpers zaten aan het plastic vastgeplakt en kwamen met geen mogelijkheid meer los. Heb alles weg moeten gooien, 3 pakje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Innovative beauty, designed to impress. â€ïž At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bin sehr zufrieden mit dem Produkt undâŠ
Bin sehr zufrieden mit dem Produkt und der Lieferung. Immer wieder gern
GroÃartig
GroÃartig, mit ein bisschen Ãbung super einfach. Gerade fÃŒr AnfÀnger!
Its easy to put on and stays for longerâŠ
Its easy to put on and stays for longer than a week
Altijd heel tevreden
Altijd heel tevreden! Alleen jammer dat de klantendienst nooit antwoord heb laatst een verkeerde bestelling ontvangen:(
Great Lasches !!
De wimpers zijn echt uitstekend
De wimpers zijn echt uitstekend. Blijven echt lang zitten. Ik had een doosje en bij het openen trok ik een hele rits wimpers mee, ik leg de het uit via de mail met een foto als bewijs en kreeg al gauw een nieuw doosje opgestuurd. Top service, lief, meedenkend personeel!
Mittlerweile nicht mehr empfehlenswert
FrÃŒher haben die Wimpern locker eine Woche gehalten. Seit dem neuen Varianten halten sie maximal 3 Tage, wenn man GlÃŒck hat.
I am a loyal customer
I am a loyal customer. Great lashes, fantastic service. Problems solved promptly. Lashes stay on for almost a week!
Die Wimpern sind wunderschön
Die Wimpern sind wunderschön, bei richtiger Pflege halten sie bei mir mindestens 5 Tage. Der Kundenservice ist hervorragend, auch die 100 Tage Geld zurÌck Garantie ist toll. Nur schade, dass der RÌckversand wirklich teuer ist und man den selbst bezahlen muss. Da ist in Sachen Kulanz noch Luft nach oben. (Zb Frankierung selbstbestimmt oder dann wenigstens Entgegenkommen bei erneuter Bestellung)
Beste Kaufentscheidung
Beste Kaufentscheidung! Ich bestelle immer wieder!
De producten zijn prima
De producten zijn prima, bestel altijd de lovely lashes, super fijn. Nu ook de press on. Bevallen goed, had alleen laatst een doosje gemengd dat niet goed plakte.
Ik ben tevreden.
Ik ben blij met hun wimpers. Maar zou nog blijer zijn als ze water bestendig waren. Ze blijven lang zitten, mits je ze droog houdt.
Katastrophe
Katastrophe! Die Wimpern wurden als hypoallergen beworben und waren es letztlich nicht. Kann ja passieren, nicht schlimm. Aber der Kontakt zum Kundendienst ist schrecklich. Antworten langsam und unzureichend! Sehr unangenehm.
Mayson was een van de eerste die ikâŠ
Mayson was een van de eerste die ik bestelde, echt geweldig gebleven een volle week zitten. Voor mij is het lastig want ik heb dag en nacht lenzen dus ik moet altijd mijn ogen bevochtigen. Daarna andere geprobeerd van goedkoop en nog duurder maar Mayson is echt de beste. Ik combineer wel zelf met een beetje mascara lijm, maar het werkt perfect en je ziet dat de kwaliteit echt heel erg goed is. Een echte aanrader.
beste kwaliteit
Ik ben echt super tevreden met mijn wimpers van Mayson! ð Ze zijn precies geworden zoals ik wilde: mooi vol, netjes en toch natuurlijk. Mayson werkt super professioneel, neemt de tijd voor je en zorgt voor een fijne sfeer. Ik krijg zoveel complimenten over mijn lashes! Echt een aanrader, ik kom sowieso terug ð«¶ð
Laatste 2 doosjes slechte kwaliteitâŠ
Laatste 2 doosjes slechte kwaliteit siliconenranden dikker. Wimpers plakken niet goed laten snel los. En s'ochtends zitten de wumpers vastgeplakt aan de onder winpers. Ook veel losse haartjes nu. Ik ga wat anders zoeken nu. Zonde van mijn geld
Geweldige product die press on lashes.
Geweldige product die press on lashes.
Gebruik het nu al een aantal maanden.
Vaak blijven ze ondanks douchen,sauna en warm weer zelfs tot 11 dagen zitten zonder problemen.
Wel valt mij op dat er sinds een tijdje toch geregeld een doosje tussen zit die minder goed plakken, merk ook dat er minder lijm op zit dan.
Schnelle Lieferung,langer Halt undâŠ
Schnelle Lieferung,langer Halt und super QualitÀt!Seit Ìber einem Jahr begeistert und empfehle Mayson auch gern weiter!
Werde oft auf meine Wimpern angesprochen.Ein klarer GameChanger zum Studio!!!Danke dafÃŒrð«¶ðŒ
Kwaliteit is echt slecht geworden!!
Wow, wat is de kwaliteit zeer slecht geworden! Ik was fan van de press on wimpers maar bij de laatste 2 bestellingen voelen de wimpers stugger aan, lijm randje is dikker en laat snel los en de haartjes van de wimpers vallen uit ð Voor heen dus geen last van maar stopt nu ook met bestellen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã