Flink kÞber ringede, fik den pris jeg gerne vil have og de kom pÃ¥ aftalt tidspunkt og hentede. De kÞrte ikke fÞr jeg havde pengene og der var ingen pres omkring dette. Udover dette kom kun 1 person... ãã£ãšèŠã
Meget professionel og hÞj kundeservice niveau. Jeg har fundet firmaet pÃ¥ Google og har set meget gode anmeldelser derfor sendte jeg forespÞrgsel om pris pÃ¥ brugt Skoda Kamiq. Samme dag blev salget gen... ãã£ãšèŠã
Mads fra MBA biler, fÃ¥r 5 stjerner med pil op herfra - servicen har vÊret ikke mindre end sublim. Fair pris, betaling og afhentning forlÞb som aftalt. Solgte bilen for min datter. Mads har vÊret... ãã£ãšèŠã
Jeg blev ringet op kort efter min hendendelse, og vi blev enige om en meget hurtig handel. Efter handlen opdagede jeg en mindre fejl udover den stand, jeg havde beskrevet, og det aftalte vi et fair af... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mission Vi er vilde med lÊkre biler og af netop den grund startede vi MBA biler. Vores mission er at sikre dig en god handel, med ordentlig rådgivning og gennemskuelige priser. Vores vigtigste opgave i denne sammenhÊng er at sikre dig, at vores dialog foregår hurtigt, professionelt og med en handel til markedets bedste pris som resultat.
KirstinehÞj 57, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@mbabiler.dk
- mbabiler.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kundevenlig og meget professionel
Kundevenlig og meget professionel. Meget tilfreds.
Fantastisk service hurtig og alt gikâŠ
Super nemt
Hurtigt, enkelt & nemt. God kommunikation & hurtig handel. NÊsten for nemt ð€©
Fantastisk oplevelse
Fantastisk service hurtig og alt gik efter bogen Og pengene var på konto som aftalt Dejlig oplevelse Med venlig hilsen Kaj Madsen fra Viborg
Super nem måde at sÊlge bil på
Super nem måde at sÊlge bil på, pengene overfÞrt dagen fÞr afhentning.
Tak for super god serviceâïž
Super hurtig og kompetent behandling ð
En rigtig fin oplevelse
En rigtig fin oplevelse at sÊlge til MBA biler. Har aldrig fÞr prÞvet at sÊlge en bil på denne måde, men blev guidet kyndigt igennem processen af Mads, og det var virkelig nemt og trygt.
Det var fÞrste, men ikke sidste gang.
Lige solgt min bil til MBA
Lige solgt min bil til MBA.
Fair og hurtig handel!
Bilen afhentet på egen adresse, nemt og bekvemt.
Kan anbefales
Hurtig og effektiv handel. Fik en rimelig pris for bilen og en god og venlig behandling. Kan godt anbefale MBA, hvis du skal have solgt din i en fart.
Tryghed
Har lige solgt min bil og var spÊndt på forlÞbet ved at sÊlge bil på denne måde. FÞlte stor tryghed i forlÞbet. Professionelt, hurtigt og nemt.
MBA biler
MBA biler, er et virkelig godt firma,
Har kun positive ting at sige.
De er mega profesionelle.
De guider dig og hjÊlper dig.
De kan svare på de ting du spÞrger om.
De aggere hurtigt.
De snakker i detaljen, de fortÊller hvordan det hele kommer til at forgå. Så du er ikke i tvivl på noget tidspunkt.
Alt i alt, en virkelig virkelig god oplevelse
Det gik snorlige
Det gik snorlige, er du i Þvrigt tilfreds med prisen kan du kan trygt sÊlge din bil til MBA ðð»
Super nem måde at sÊlge bil på.
Super nem måde at sÊlge bil på.
FÞlte stor tryghed, meget profesionelle
mennesker at handle med ð.
Kan varmt anbefales..
Super hurtig service og fine folk atâŠ
Super hurtig service og fine folk at handle med ð
Fantastisk service og stor hjÊlp til bilkÞb!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos MBA-biler. De var utrolig hjÊlpsomme hele vejen igennem min bilkÞbsrejse. Jeg fik både vejledning om, hvordan jeg skulle gå frem med kÞb af ny bil, og de gav mig en super god pris for min gamle bil. Jeg fÞlte mig virkelig godt taget imod og kunne mÊrke, at de havde fokus på at finde den bedste lÞsning for mig.
Jeg kan varmt anbefale MBA-biler til alle, der leder efter både god rådgivning og fair priser.
Tusind tak for den store hjÊlp!
Hurtig og smertefri handel
Hurtig og smertefri handel, tak for god dialog og behagelige samtaler ved handlen
Vender gerne tilbage en anden gang
Nemt hurtigt og rimelige priser
Nemt hurtigt og rimelige priser. Meget service orienteret og trovÊrdige.
Nem og god service.
God og hurtig handel