レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Flink kÞber ringede, fik den pris jeg gerne vil have og de kom pÃ¥ aftalt tidspunkt og hentede. De kÞrte ikke fÞr jeg havde pengene og der var ingen pres omkring dette. Udover dette kom kun 1 person... もっず芋る

Meget professionel og hÞj kundeservice niveau. Jeg har fundet firmaet pÃ¥ Google og har set meget gode anmeldelser derfor sendte jeg forespÞrgsel om pris pÃ¥ brugt Skoda Kamiq. Samme dag blev salget gen... もっず芋る

Mads fra MBA biler, fÃ¥r 5 stjerner med pil op herfra - servicen har vÊret ikke mindre end sublim. Fair pris, betaling og afhentning forlÞb som aftalt. Solgte bilen for min datter. Mads har vÊret... もっず芋る

Jeg blev ringet op kort efter min hendendelse, og vi blev enige om en meget hurtig handel. Efter handlen opdagede jeg en mindre fejl udover den stand, jeg havde beskrevet, og det aftalte vi et fair af... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Vores mission Vi er vilde med lÊkre biler og af netop den grund startede vi MBA biler. Vores mission er at sikre dig en god handel, med ordentlig rådgivning og gennemskuelige priser. Vores vigtigste opgave i denne sammenhÊng er at sikre dig, at vores dialog foregår hurtigt, professionelt og med en handel til markedets bedste pris som resultat.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

673件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Klasse service!

Havde svÊrt ved at sÊlge bilen til en ordentlig pris hos andre forhandlere, men MBA ringede og bÞd prisen uden problemer.
Jeg havde pengene med det samme og bilen var hentet et par dage efter. Har ringet lidt frem og tilbage, fordi der var nogle misforståelser med fragtmanden, men Niklas fra MBA har leveret klasse service hele vejen igennem.

KLAR anbefaling her fra!

2025幎4月10日
自発的なレビュヌ

Har solgt min elskede c1 til jer.

Har solgt min elskede c1 til jer.
Hele vejen igennem en proffesionel oplevelse. Havde en sms korrespondance med Mads og må sige at hurtigt fik jeg tillid til ham.
Der er sgu nogen der kan lÊre af ham
Derfor tÞver jeg ikke med 5 store stjerner 👍

2025幎4月8日
自発的なレビュヌ

Anmeldelse af MBA Biler & Mads – En positiv oplevelse!

Jeg havde en leasingbil uden afgift, som jeg havde svÊrt ved at komme af med. Efter flere forsÞg med forskellige kÞbere blev jeg anbefalet at kontakte MBA Biler og specifikt spÞrge efter Mads.

Jeg skrev til dem, og kort tid efter blev jeg kontaktet tilbage. Mads var super professionel, venlig og hurtig til at komme med et tilbud. Prisen, jeg fik tilbudt, var konkurrencedygtig og bedre end mange andre kÞbere jeg havde vÊret i kontakt med.

Det hele forlÞb meget gnidningsfrit – fra den fÞrste kontakt til afslutningen af handlen. Mads var Êrligt og effektiv, og det gjorde hele processen nem og problemfri.

Hvis du skal af med en bil uden afgift, kan jeg kun anbefale at kontakte MBA Biler og spÞrge efter Mads. Min oplevelse var positiv fra start til slut!

2025幎4月7日
自発的なレビュヌ

Fremragend oplevelse af salg af bil igennem MBA biler

Har lige solgt bil igennem MBA biler . Blev kontaktet af Mads, hvor vi aftale en fair pris- bedre end andre forhandlere. Der var en grundig vejledning i den videre del af processen og alle aftaler blev overholdt punktligt. Vil helt sikkert anbefale andre at sÊlge deres bil igennem Mads og kommer helt sikkert igen.

2025幎3月27日
自発的なレビュヌ

MBA Biler har jeg fuld tillid til

Netop solgt min bil til MBA Biler og jeg er super tilfreds med oplevelsen.
Da fÞrst kÞbsaftalen blev underskrevet var MBA Biler informative og fleksible i forhold til overdragelse. Kommunikation var i top, og jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem. En professionel og meget pålidelig forhandler, som jeg varmt kan anbefale. 5/5 stjerner herfra!

2025幎2月25日

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig respons og alt gik efter bogen. Syn af bilen, pengene overfÞrt til konto, overlevering af nÞglet. Dejlig oplevelse, og tak til Allan fra MBA.

Med venlig hilsen Bjerre fra Lyngby

2025幎3月19日
自発的なレビュヌ

Har lige solgt min Mercedes til dem

Har lige solgt min Mercedes til dem idag, det var bare en hel fantastisk oplevelse, snakkede i telefon med dem i SÞndags 16-3-2025, ang. salg af min bil. Vi blev enige om en pris, aftalte så, at de skulle komme idag tirsdag 18-3-2025 kl ca 12. De var der til tiden, vi kÞrte en lille tur, alt var perfekt, og pengene blev overfÞrt med det samme på min konto, fÞr de fik nÞglerne, simpelthen fantastisk , jeg har ikke ord for det, sådan....

2025幎3月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。