Flink kÞber ringede, fik den pris jeg gerne vil have og de kom pÃ¥ aftalt tidspunkt og hentede. De kÞrte ikke fÞr jeg havde pengene og der var ingen pres omkring dette. Udover dette kom kun 1 person... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget professionel og hÞj kundeservice niveau. Jeg har fundet firmaet pÃ¥ Google og har set meget gode anmeldelser derfor sendte jeg forespÞrgsel om pris pÃ¥ brugt Skoda Kamiq. Samme dag blev salget gen... ãã£ãšèŠã
Mads fra MBA biler, fÃ¥r 5 stjerner med pil op herfra - servicen har vÊret ikke mindre end sublim. Fair pris, betaling og afhentning forlÞb som aftalt. Solgte bilen for min datter. Mads har vÊret... ãã£ãšèŠã
Jeg blev ringet op kort efter min hendendelse, og vi blev enige om en meget hurtig handel. Efter handlen opdagede jeg en mindre fejl udover den stand, jeg havde beskrevet, og det aftalte vi et fair af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mission Vi er vilde med lÊkre biler og af netop den grund startede vi MBA biler. Vores mission er at sikre dig en god handel, med ordentlig rådgivning og gennemskuelige priser. Vores vigtigste opgave i denne sammenhÊng er at sikre dig, at vores dialog foregår hurtigt, professionelt og med en handel til markedets bedste pris som resultat.
é£çµ¡å
KirstinehÞj 57, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@mbabiler.dk
- mbabiler.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Salg af brugt bil uden bÞvl
Havde en bil som kun blev brugt til at kÞre til kÞbmand, efter arbejdssituationen havde Êndret sig. Vi satte den til salg på en forhandler salgsside. De ringede og vil talte frem og tilbage om prisen, vi blev enige og fik et depositum, efter en uge ringede en chauffÞr som skulle hente den mandag. Vi ringede tilbage (en sÞndag) da vi fik beskeden og
de resterende penge blev overfÞrt som aftalt. Alt gik uden problemer og som aftalt, selv om vi absolut ikke ved noget om salg af biler.
Kan kun anbefale MBA biler.
God pris- hurtig handel og god service!
Det var virkelig en hurtig handel
Det var virkelig en hurtig handel, sendte billeder af bil kl. 8.00 kl1500 var den afhentede. Han var flink, og alt gik som aftalt.
AlsÃ¥ der er ikke noget at brokke digâŠ
Alså der er ikke noget at brokke dig over hÞflig betjening lidt under hvad du kan få for den hvis du sÊlger selv men det er nemt
God og fair handel ððŒ
Hurtig og nem handel
Hurtig og nem handel. Straks betaling. God service
Hurtig og god respons
Hurtig og god respons. Ikke sÃ¥ meget pjat der ð
Alt gik som ventet i bilhandlen
Salg af bil gik smertefrit
Salg af bil gik smertefrit, og er tilfreds med handlen. Dog lidt skuffet over det virkede til de havde lidt travlt, men ikke noget der gav yderligere grund til bekymring
Perfekt handlen og Bilen blev afhentetâŠ
Perfekt handlen og Bilen blev afhentet på den aftalte tid
Altid en succes!
Altid en succes!
Vi har endnu en gang haft fornÞjelsen af, at handle med MBA biler.
Det har vÊret en fornÞjelse! En god pris og super god betjening
En klart anbefaling herfra
Perfekt hurtig handel til bedre prisâŠ
Perfekt hurtig handel til bedre pris end hos Audi. Super flink service. Kan varmt anbefales
Jeg opleve super venlige personale ogâŠ
Jeg opleve super venlige personale og en hurtig handle. De har bud hÞjst ud af de bud jeg fik. SÃ¥ er super glad for denne opleve jeg have med dem âºïž
Bliver betjent af Mads
Let og hurtig handel
Kontakt, aftale, betaling og afhentning af bil inden for 2 dÞgn. Det er nemt! Gennemskuelig proces og tydelig kommunikation - perfekt oplevelse
Super service hele vejen igennem
Super service hele vejen igennem
Fin oplevelse skulle af med min farsâŠ
Fin oplevelse skulle af med min fars gamle bil
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ