Flink kÞber ringede, fik den pris jeg gerne vil have og de kom pÃ¥ aftalt tidspunkt og hentede. De kÞrte ikke fÞr jeg havde pengene og der var ingen pres omkring dette. Udover dette kom kun 1 person... ãã£ãšèŠã
Meget professionel og hÞj kundeservice niveau. Jeg har fundet firmaet pÃ¥ Google og har set meget gode anmeldelser derfor sendte jeg forespÞrgsel om pris pÃ¥ brugt Skoda Kamiq. Samme dag blev salget gen... ãã£ãšèŠã
Mads fra MBA biler, fÃ¥r 5 stjerner med pil op herfra - servicen har vÊret ikke mindre end sublim. Fair pris, betaling og afhentning forlÞb som aftalt. Solgte bilen for min datter. Mads har vÊret... ãã£ãšèŠã
Jeg blev ringet op kort efter min hendendelse, og vi blev enige om en meget hurtig handel. Efter handlen opdagede jeg en mindre fejl udover den stand, jeg havde beskrevet, og det aftalte vi et fair af... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mission Vi er vilde med lÊkre biler og af netop den grund startede vi MBA biler. Vores mission er at sikre dig en god handel, med ordentlig rådgivning og gennemskuelige priser. Vores vigtigste opgave i denne sammenhÊng er at sikre dig, at vores dialog foregår hurtigt, professionelt og med en handel til markedets bedste pris som resultat.
KirstinehÞj 57, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@mbabiler.dk
- mbabiler.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig & effektivt
God service & klar tale, som man efterspÞrger i 2025
Nem og smidig salg af Êldre bil
Nem og smidig salg af Êldre bil med mange kilometer på bagen. Via få opringninger og SMS blev bilen solgt og afhentet.
Fint pris og god betjening.
Fint pris og god betjening.
Overholder hvad der var aftalt.
Fik pengene fÞr afhentning af bilen ð.
Kan varmt anbefales ð
Hurtig og nemt kan anbefales.
Bil solgt
Har lige fået solgt min mormors bil igennem MBA biler og det har simpelthen vÊret den bedste oplevelse nogensinde, den kan jeg klart anbefale hvis man skal have solgt sin bil, bedste service
God pris
Ingen problemer
Tak til Mads og Allan for god og professionel service!
Hurtig ekspedition og pengene stod derâŠ
Hurtig ekspedition og pengene stod der med det samme bilen var hentet.
Godt og hurtigt salg.
Har lige solgt min Ford Focus. God, hurtig og tillidsfuld behandling, hvor alt er gået som planlagt.
Super gnidningsfrit forlÞb
Super gnidningsfrit forlÞb. De holder hvad de lover og levere mere en hvad jeg som kunde forventede!
Vil bestemt anbefale og selv anvende MBA en anden gang.
God service og hurtig handel
Har netop solgt min Land Rover DefenderâŠ
Har netop solgt min Land Rover Defender årgang 2020 og endnu engang haft en god oplevelse. Fair pris, super service og alt fuldstÊndig som aftalt. Kan varmt anbefale MBA Biler ApS.
Det var en meget nem og behageligâŠ
Det var en meget nem og behagelig oplevelse.
Stort tak til Allan fra MBA Biler
Super service og meget professionelt. Jeg blev tilbudt en fornuftig pris for min Audi og mere enkelt og simpelt kunne det ikke vÊre. Bilen blev hentet og afmeldt med det samme og fik pengene på kontoen samme dag...
TrovÊrdigt forhandler
Allan og Mads sÞrgede for en hurtig og Êrlig handel. Begge var utrolig serviceminded og imÞdekommende. 5 stjerner herfra.
Uprofessionel firma
Jeg solgte min bil til MBA biler aps. Troede jeg.
De bÞd på min bil, som jeg overvejede at sÊlge. Deres bud lagde under min smertegrÊnse. Jeg spurgte ham om vi snakkede med eller uden ekstra dÊk, hvortil han sagde hvor langt jeg ville gå ned hvis vi sagde uden. Han bÞd 75. Jeg vendte tilbage at jeg ikke ville sÊlge under 80.
Samme aften vender han tilbage han vil give de 80, her er der ingen snak om de ekstra dÊk. Kontrakten underskrives.
NÊste dag får jeg en besked at han forventer det er med ekstra dÊk. Det fremgår hverken af den underskrevne kontrakt eller da jeg sagde ja til 80.
Han vÊlger at annullere kontrakten.
Utrolig dårlig stil
Jeg solgte min bil gennem Niklas
Jeg solgte min bil gennem Niklas, og det kunne ikke vÊre gået mere gnidningsfrit. Fra start til slut var han utrolig professionel, imÞdekommende og engageret i at sikre, at jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet.
Allerede få minutter efter vores aftale var depositummet overfÞrt til min konto. GÊlden blev betalt den dag, bilen blev hentet, og resten af belÞbet blev ligeledes overfÞrt til min konto, inden bilen forlod adressen.
Niklas er både fornuftig og behagelig at have med at gÞre, og jeg kan derfor give mine varmeste anbefalinger til alle, der overvejer at handle med ham