レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben super tevreden over mijn ervaring met M’Braze! Ik heb een mooie Kingshoodie gekocht en die zat echt top – perfect voor Koningsdag, ik liep er goed bij 👑🧡 Wat ik vooral waardeer is de ser... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, alleen dhl was wat langzamer maar super netjes en snel te woord gestaan door de klantenservice over de status van ons pakket. En als dan je pakket binnenkomt en 17 jarige maakt het p... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Er was een probleem met de print op de achterkant van een trui. Dat gemeld en heel snel gereageerd en wordt er een nieuwe trui+sokken gestuurd. Top service en mooi dat er zo snel gereageerd wordt!

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. 衣類マヌケット

圓該䌁業による蚘述

M'Braze is an exclusive fashion brand with the best quality and comfort. Discover the newest M'Braze collection and shop now at the official M'Braze® webshop!

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit en snel in huis

Volgende dag al in huis, mooi verpakt en wat een kwaliteit!
Na meerdere keren wassen nog steeds als nieuw.
Heerlijk materiaal. Erg leuke prints. Aanrader!

2025幎2月27日

Hai Liane,

Geweldig om te horen dat de kleding snel geleverd werd, de kwaliteit zo goed blijft na het wassen en dat je blij bent met het materiaal en de prints. Fijn dat je ons aanbeveelt!

Heerlijke & eerlijke kwaliteit

Heerlijke & eerlijke kwaliteit! Fantastisch draagcomfort en goede fit. Goede service en snel in huis. Ga zeker vaker bestellen.

2025幎4月29日

Hai Vanessa,

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het draagcomfort, de pasvorm en onze service. Fijn dat alles snel bij je was en dat je van plan bent vaker te bestellen!

tevree

de kwaliteit is echt geweldig! goede prijs kwaliteit verhouding en heel uniek. ik ga hier zeker vaker bestellen.

2025幎4月28日

Hai Frederique,

Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de unieke stijl van onze kleding. Fijn dat de prijs-kwaliteitverhouding goed bevalt en dat je van plan bent vaker te bestellen!

Zeer tevreden

Meermaals betalen bij dit merk en ben meer dan tevreden. Was zeer verrast over de kwaliteit en draag het met veel plezier! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

2025幎4月26日

Hai Robin,

Wat fijn om te lezen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en steeds tevreden bent! Geweldig dat de kwaliteit je zo positief verrast heeft en dat je met plezier onze kleding draagt. Dank je wel voor je aanbeveling!

Super service

Super service! Kwaliteit van de trui is perfect. Ook nog voor een mooi doel!
Deze koningsdag gaan we shinen. Thanks M’Braze

2025幎4月18日

Hai Kelly,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je tevreden bent over de service en dat de trui zo goed bevalt. Geweldig dat je ons hebt geholpen met geld ophalen voor het Prinses Máxima Centrum. Veel plezier met shinen deze Koningsdag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。