Mechanum レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Kan ni hitta felet på bilen? Nej. Kan ni ens få upp bagageluckan? Nej, tydligen inte. Men att fakturera för en felsökning som ni inte lyckats utföra – det verkar ni däremot vara experter på. 😂 O... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Undvik detta företag. Lämnade bilen för undersökning av problem av bromsljus på en Audi. Noterar att inget arbete gjordes fastän jag betalade 700 kr. Nu vill de ha 10000🙄 för att byta lampan. Aldrig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fick fel på bromsarna när jag körde från Hönö/Öckerö mot Göteborg . Bromsarna gick in , så det var som att försöka ta sig fram på en stenig väg. Lämnade bilen i Partille hos Mechanum skadeverkstad. E... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Lämnad in bilen för ett reklamationsärende på en växellåda. 9 veckor senare har de uppdaterat programvaran 3 ggr men inte lyckats fastställa felet. Verkar vara svårt att ta beslut på att byta ut d... もっと見る

企業情報

1. 自動車修理・整備店
  2. ・
  3. ハイヤー サービス
  4. 車体部品提供業者

当該企業による記述

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi startade vår verksamhet år 2008 och finns i dag som service- och skadeverkstad i både Göteborg och Malmö. Som auktoriserade är vi specialutbildade av våra bilmärken och är även elbilsexperter, redo att ta hand om din elbil. Hos oss har kunden alltid fri lånebil samt auktoriserad hjälp med bilglas, däck och tvätt. Dessutom erbjuder vi grossistförsäljning av reservdelar till andra verkstäder. Vårt motto är ”Vi älskar service”, och som ISO-certifierade arbetar vi aktivt för att förändra bilägares syn på verkstadsbranschen.

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 32件

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Mechanum står inte att känna igen

Måste säga att Mechanum inte står att känna igen vid de två senaste besöken. Parkeringen påminner om ett skrotupplag där man måste dubbelparkera för att få plats Efter felsökning hade jag frågor men Mechanum återkom ej inom tre veckor trots påminnelser. Skadeverkstaden verkar leva i sin egen bubbla. Här klickar samarbetet med Mabi. Jobben blev bra utförda men bemötande och allt runt omkring fungerade inte. Detta har Mechanum varit så bra på tidigare.
Har Malmöverkstaden fått ny ledning?

Mechanum からの回答

Vi beklagar verkligen att det blivit såhär. Vi tar till oss din feedback, för att utvecklas och bli bättre.
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme!

Önskar dig varmt välkommen åter, och hoppas du vill ge oss en ny chans!

Bra service,

Bra service,
Bra bemötande

Men i regel alltför dyrt.
Därför överväger jag alltid andra verkstäder.

5つ星のうち5の評価

Jag har varit hela tiden att vara kund…

Jag har varit hela tiden att vara kund hos er, Nöjd och bekvärm och ett gott intryck hos personal! Önskar bara om att har ett bra pris på alla service.

Mechanum からの回答

Stort tack för din positiva feedback!
Önskar dig en trevlig tisdag och varmt välkommen åter!

Missnöjd med leverans

E handel fungerar mycket dåligt. Mycket långa väntetider på beställda reservdelar. Rekommenderar ej!

Mechanum からの回答

Vi beklagar att du fick vänta länge på dina beställda reservdelar. Hoppas att problemet har löst sig för dig nu, annars kan du alltid kontakta oss på info@mechanum.com.

Bra verkstad

Har varit på mechanum 1 gång jag är nöjd byte av bromsbackar ok pris

Tack för ditt omdöme!
Önskar dig varmt välkommen åter nästa gång bilen behöver lite extra kärlek!

Bra utfört arbete.

Mechanum からの回答

Tack för ditt omdöme! Det gör oss alltid glada att höra att du som kund är nöjd med ditt besök hos oss.

Snabbt och bra

Snabb och bra reparation som vanligt!

5つ星のうち2の評価

Tråkigt och arrogant bemötande från…

Tråkigt och arrogant bemötande från Mechanums personal. Verkade inte ha intresse av att sätta sig in i vårt ärende.

Mechanum からの回答

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt besök hos oss! Vi strävar alltid efter att bli bättre och tar självklart till oss din feedback.
Önskar dig en fortsatt trevlig dag och varmt välkommen åter!

Perfekt service

Mechanum からの回答

Det glädjer oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss!

Bra service

Utfört enligt plan och budget

Inget att klaga på

Inget att klaga på, fri hyrbil, orginal volvo service. Något lägre pris än bilia.

Tack för ditt omdöme!
Det gör oss väldigt glada att höra att du uppskattar våra fria lånebilar!

Snabbt o proffsigt

Snabbt, effektivt o proffsigt.

Mechanum からの回答

Stort tack för ditt omdöme!

Mechanum nej tack

Jag kommer aldrig lämna in min BMW hos Mechanum igen. Varken servicechefen eller mekanikern hade koll på att det var tillverkningsfel på BMWs oljefilter.
När filtret gick sönder vid byte skylde det på att det var fel monterat och krävde mig på kostnaden för byte av hela oljetråget. Jag fick själv undersöka det och informera mechanum om att BMW stod för hela kostnaden

Hej Ola!
Tack för ditt omdöme. Det var inte kul att höra om din upplevelse hos oss. Jag har bett ansvarig att kika på ditt ärende och därefter ta kontakt med dig för att reda ut vad som skedde.

Vi önskar dig en fin vecka!
MVH Mechanums kundtjänst

5つ星のうち5の評価

Bra bemötande men peronalen bakom disk…

Bra bemötande men peronalen bakom disk hade dålig koll.
Dålig info om alternativ och varför bilen blivit dålig efter så kort tid.

Tack för ditt omdöme!
Vi jobbar hela tiden på att bli bättre, och tar till oss din feedback.

Perfekt!

Helt Perfekt!

Mechanum からの回答

Roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss!

5つ星のうち4の評価

Jag tycker visa personal som jobbar vid…

Jag tycker visa personal som jobbar vid disken har inte tillräckligt information den skall åtgärda Förutom detta personalen är trevliga MVH Fazlullah

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。