Kan ni hitta felet pÃ¥ bilen? Nej. Kan ni ens fÃ¥ upp bagageluckan? Nej, tydligen inte. Men att fakturera för en felsökning som ni inte lyckats utföra â det verkar ni dÀremot vara experter pÃ¥. ð O... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Undvik detta företag. LÀmnade bilen för undersökning av problem av bromsljus pÃ¥ en Audi. Noterar att inget arbete gjordes fastÀn jag betalade 700 kr. Nu vill de ha 10000ð för att byta lampan. Aldrig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fick fel pÃ¥ bromsarna nÀr jag körde frÃ¥n Hönö/Ãckerö mot Göteborg . Bromsarna gick in , sÃ¥ det var som att försöka ta sig fram pÃ¥ en stenig vÀg. LÀmnade bilen i Partille hos Mechanum skadeverkstad. E... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÀmnad in bilen för ett reklamationsÀrende pÃ¥ en vÀxellÃ¥da. 9 veckor senare har de uppdaterat programvaran 3 ggr men inte lyckats faststÀlla felet. Verkar vara svÃ¥rt att ta beslut pÃ¥ att byta ut d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mechanum Àr en auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi startade vÃ¥r verksamhet Ã¥r 2008 och finns i dag som service- och skadeverkstad i bÃ¥de Göteborg och Malmö. Som auktoriserade Àr vi specialutbildade av vÃ¥ra bilmÀrken och Àr Àven elbilsexperter, redo att ta hand om din elbil. Hos oss har kunden alltid fri lÃ¥nebil samt auktoriserad hjÀlp med bilglas, dÀck och tvÀtt. Dessutom erbjuder vi grossistförsÀljning av reservdelar till andra verkstÀder. VÃ¥rt motto Àr âVi Àlskar serviceâ, och som ISO-certifierade arbetar vi aktivt för att förÀndra bilÀgares syn pÃ¥ verkstadsbranschen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trevlig och tillmötesgÃ¥ende personalâŠ
Trevlig och tillmötesgående personal som utför ett utmÀrkt jobb.

Mechanum ããã®åç
hade en god dialog fÃ¥n början medâŠ
hade en god dialog fån början med verkstaden i Partille.
Jag skulle faktureras efter godkÀnt arbete.
Men nÀr jag skall hÀmta ut bilen så blir jag nekad till faktura.
Jag ifrågasÀtter sjÀlvklart, men får bara ett rakt nej att detta går inte.
AllmÀnt tråkigt mottagande och ingen lösningsbenÀgenhet alls.
Så efter detta så kommer jag ej tillbaka till denna verkstad.
Tack.

Mechanum ããã®åç
Det går snabbt vid kunddisken.
Det går snabbt vid kunddisken.
Bra kunddel att sitta i, kaffe och tidningar.
Bra dialog nÀr servicen Àr gjord.
LÀtt att komma till och från er station.

Mechanum ããã®åç
felet verkar inte vara Ã¥tgÀrdat fulltâŠ
felet verkar inte vara åtgÀrdat fullt ut, har fortfarande lampa som lyser att bagageluckan Àr öppen! kontakta mig gÀrna, så att jag vet nÀr jag kan komma förbi och ni åtgÀrdar det , tack på förhand!

Trevligt bemötande på kundservice
Trevligt bemötande pÃ¥ kundservice! Trevlig tekniker som ringde nÀr bilen var klar! Det gick snabbt och jag fick information om vad som gjorts med bilen! Helnöjd!ðð»

Mechanum ããã®åç
Tog rent pÃ¥ tok för lÃ¥ng tid att fÃ¥âŠ
Tog rent på tok för lång tid att få klart besked om vad det var på för fel på min bil. Tror det tog 5 till 6 veckor.

Snabb och bra service
Snabb och bra service. Bra kontakt med tekniker. Positivt med lånebil.

bra bemötande
bra bemötande, god punktlighet och kommunikation. Utgår ifrån att tenikern har gjort ett bra jobb men hade glömt fylla i spolarvÀtska!

Mechanum ããã®åç
Positivt och vÀnligt bemötande vidâŠ
Positivt och vÀnligt bemötande vid inlÀmning av bilen. Den utlovade lånebilen var försenad. Ni fixade då istÀllet med taxitransport hem. Flexibelt och bra löst.
Vi har tidigare anvÀnt Hedbergs Bil i många år. Ni kÀnns mycket mer framåt och rÀtt i service och bemötande. Vi återkommer garanterat.

Nöjd kund
Jag har i stort sett alltid varit nöjd med bemötande med mera. Någon liten plump har det varit men, inget att hÀnga upp sig på

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã