Mechanum レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Kan ni hitta felet på bilen? Nej. Kan ni ens få upp bagageluckan? Nej, tydligen inte. Men att fakturera för en felsökning som ni inte lyckats utföra – det verkar ni däremot vara experter på. 😂 O... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Undvik detta företag. Lämnade bilen för undersökning av problem av bromsljus på en Audi. Noterar att inget arbete gjordes fastän jag betalade 700 kr. Nu vill de ha 10000🙄 för att byta lampan. Aldrig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fick fel på bromsarna när jag körde från Hönö/Öckerö mot Göteborg . Bromsarna gick in , så det var som att försöka ta sig fram på en stenig väg. Lämnade bilen i Partille hos Mechanum skadeverkstad. E... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Lämnad in bilen för ett reklamationsärende på en växellåda. 9 veckor senare har de uppdaterat programvaran 3 ggr men inte lyckats fastställa felet. Verkar vara svårt att ta beslut på att byta ut d... もっと見る

企業情報

1. 自動車修理・整備店
  2. ・
  3. ハイヤー サービス
  4. 車体部品提供業者

当該企業による記述

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi startade vår verksamhet år 2008 och finns i dag som service- och skadeverkstad i både Göteborg och Malmö. Som auktoriserade är vi specialutbildade av våra bilmärken och är även elbilsexperter, redo att ta hand om din elbil. Hos oss har kunden alltid fri lånebil samt auktoriserad hjälp med bilglas, däck och tvätt. Dessutom erbjuder vi grossistförsäljning av reservdelar till andra verkstäder. Vårt motto är ”Vi älskar service”, och som ISO-certifierade arbetar vi aktivt för att förändra bilägares syn på verkstadsbranschen.

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 32件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Fantastiskt bemötande och bra service.

Fantastiskt bemötande och bra service.
Kan starkt rekommendera dem!

Vill även ge en extra stjärna till Thomas för hans service och hjälp!

2021年12月20日
自発的なレビュー

Mechanum からの回答

Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss!
Tack för ditt omdöme.
Önskar dig varmt välkommen åter!

Smidig kundmottagning och…

Smidig kundmottagning och administration. Bra teknisk kompetens.

2021年12月18日

Mechanum からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme, det gör oss väldigt glada att läsa!
Önskar dig varmt välkommen åter!

Allt OK

Allt OK. Bra med närhet till besiktning så att man inte behöver åka två gånger.

2021年12月17日

Mechanum からの回答

Roligt att höra att du är nöjd med vår service!
Varmt välkommen åter nästa gång bilen behöver ses över!

Skadeverkstad

Jag har haft min VW länge inne på mechanum Malmö pga olika fel reperationer samt skador som råkat hända när kunder inte är försiktiga på deras parkering dessvärre och lite annat.
Efter många återbesök samt besvikelse på lösningarna och klydd fick jag träffa skadeteknikerna Jashar & Lavdim de tog sig verkligen an min situation och kontaktade försäkringsbolag samt pratade med verkstaden för att lösa situationen, då kom Dennis in i bilden.
Jag önskar att alla får träffa en Dennis när man sitter uppgiven i liknande situation. Han tog på sig ärendet ist för att låta mig trilla mellan stolarna återigen, han löste problemet som tagit över 1 månad på några dagar. Jag har fått allt fixat och kan återigen njuta av min bil! Tack till skadeverkstaden som är kompetenta, trevliga och under bra ledning! Även stort tack till Nils som kundmottagare som hållt mitt humör uppe varje gång jag kommit in och bjudit på kaffe samt hjälpt mig med kommunikationen mellan alla avdelningar. Nästa gång vi syns hoppas jag de blir pga en service inte skada!

自発的なレビュー

Mechanum からの回答

Väldigt tråkigt att höra att det varit lite struligt för dig! Utifrån ditt omdöme så verkar ditt problem ha löst sig, och vi blir väldigt glada av dina fina ord.
Jag ser till att skicka detta vidare till de omnämnda!
Önskar dig en trevlig dag och varmt välkommen åter! Förhoppningsvis flyter allting bättre för dig då.

5つ星のうち2の評価

Fick ingen feedback när bilen kunde…

Fick ingen feedback när bilen kunde hämtas saknades reservdelar, utan att jag fick kännedom om detta

Hej Ulf!
Vi beklagar det inträffade och hoppas att kunna leverera bättre service till dig och din bil när du besöker oss nästa gång. Tack för att du skickade ett omdöme till oss.

Vi önskar dig en fin vecka!
MVH Mechanums kundtjänst

5つ星のうち5の評価

Mycket bra mottagande och genomförande

Mycket bra mottagande och genomförande. Inte så bra hemsida för bokning och det skulle vara lättare att få prata med en kundmottagare på aktuell verkstad.

Tack för ditt omdöme!
Vi tar till oss din feedback gällande hemsidan. Den är under ständig utveckling för att bli bättre och underlätta bokningar.

5つ星のうち5の評価

Det fungerar bra och har inget att…

Det fungerar bra och har inget att klaga på, sista stjärnan är för lånebilen

2021年12月15日

Tack för ditt omdöme!
Roligt att höra att du uppskattar våra fria lånebilar, det gör oss lite extra glada att höra!
Varmt välkommen åter nästa gång bilen behöver lite extra kärlek!

5つ星のうち3の評価

Bra pris på begärt arbete och bra…

Bra pris på begärt arbete och bra bemötande från kundservice men mycket dålig internkommunikation när reservdelar skulle beställas och när de skulle komma vilket orsakade att jag var tvungen att åka dit 3 gånger för att få arbetet utfört , men jag vill ge en ros till mekanikerna som var mycket hjälpsamma .

2021年12月14日

Mechanum からの回答

Vi beklagar att det uppstått problem för dig i samband med besök hos oss.
Önskar dig och din bil varmt välkomna åter!

5つ星のうち5の評価

Alltid ett vänligt och omtänksamt…

Alltid ett vänligt och omtänksamt mottagande. Inget är omöjligt, stort som litet.

2021年12月14日

Mechanum からの回答

Stort tack för dina fina ord, det gör oss väldigt glada att läsa!
Önskar dig och din bil varmt välkommen åter!

Litet jobb

Litet jobb. Påfyllning kylarvätska.

Mechanum からの回答

Tack så hemskt mycket för ditt omdöme!
Önskar dig och din bil varmt välkomna åter!

Fann inget fel.

Kylvätska hade försvunnit.
Verkstaden kunde inte hitta något fel eller läckage.
Efter detta har bilen inte visat någon varning.
Verkstadens personal gjorde vad de kunde och vad man kan förvänta sig.
Trevlig personal och bra service.

Mechanum からの回答

Stort tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme!
Önskar dig en trevlig tisdag och varmt välkommen åter!

Tja jag bytte däck

Tja jag bytte däck. Dom var trevliga.

Mechanum からの回答

Vi blir väldigt glada av att läsa att du är nöjd med ditt besök hos oss!

5つ星のうち4の評価

Hej Känner mig nöjd och har inget…

Hej Känner mig nöjd och har inget negativt att säga, då jag fått bra personligt bemötande och service Mvh Rolf Henriksen

Hej Rolf!

Vi tackar så hemskt mycket för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Väldigt roligt för oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

5つ星のうち5の評価

Även om det gått lång tid sedan besöket…

Även om det gått lång tid sedan besöket har jag kvar intrycket av ett mycket gott, lyhört och professionellt bemötande. Det kopplar förstås naturligt främst till den servicetekniker jag fick. Jag är mycket nöjd.

Mechanum からの回答

Stort tack för dina vänliga ord!
Vi önskar dig varmt välkommen åter nästa gång bilen behöver ses över!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。