Auf der Suche nach unserer Traumimmobilie in Spanien sind wir auf MedlandSpain gestoßen und waren von Anfang an sehr zufrieden. Unsere Ansprechpartnerin Gerda hat sich ganze zwei Tage Zeit für... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Van begin tot einde: hele persoonlijke begeleiding van Bianca, Robert, Gerda én Ellen! Professioneel en intensief hebben we samen gezocht aan de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het werd uiteindelijk... もっと見る
企業が回答しました
Auf dem Weg zu einer Traumimmobilie in Spanien, haben wir uns mit der Firma medlandSpain in Verbindung gesetzt. Die beiden Managerinnen haben uns zahlreiche passende Vorschläge unterbreitet, die wi... もっと見る
企業が回答しました
Alle forventninger blev mere end indfriet ! Vi vil til enhver tid anbefale Medland Spain. Fra første kontakt med Ida, har vi følt en oprigtig interesse fra Idas side om at finde præcis det område o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Medland Spain is a real estate agency formed by people who have extensive experience in the real estate sector. The team consists of professionals from several different countries, working together with a common objective: to help citizens from different countries to find their ideal home in Spain. The company has based its business model on quality of service, in terms of the selection of the products, their presentation, assistance and guidance offered to customers from the call centre, accompanied visits allowing customers to become familiar with the properties first hand, and the after-sales service. Our aim is that a process as complicated as buying a house in another country, becomes a professional, pleasant and well-organised experience, by offering the best possible service and avoiding any type of pressure, all with the maximum legal and financial guarantees.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Wat een geweldige medewerkers hebben ze…
Wat een geweldige medewerkers hebben ze hier werken !!!!
Totaal geen druk op de ketel en zeer deskundig.
Oriëntatie reis gemaakt en zeer goed voorbereid door Bianca Saarloos( pre-sales), van A tot Z alles perfect geregeld.
Bij aankomst 2 dagen met Robert Abma ( makelaar )een aantal hele mooie nieuwbouw projecten bezocht. Ook hier merk je weer heel veel kennis van zaken.
Echt een gastheer die het je aan niks laat ontbreken, geen enkele druk en een hele ontspannen sfeer.
Medland is echt een aanrader !!! Er zijn genoeg aanbieders, maar hierin maakt men het persoonlijke verschil.
Geen cowboys die ff snel willen cashen .
In een woord geweldig 👍

Medland Spain からの回答
Very happy with Medland‘s service by…
Very happy with Medland‘s service by Angela and Roberto who helped us searching for properties in Estepona.
Roberto was very helpful and had excellent knowledge of the area.
Highly recommend them.

Appartement Santa Rosalia Lake And Life Resort
Hallo, in Februari 2024 kwam ik terecht bij Medland vanwege het nieuwbouwproject Santa Rosalia Lake And Life resort (Encina 57) appartementen deze zagen er zo geweldig uit dat ik meteen verkocht was en telefonisch meteen gereserveerd had. Daarna ben ik in contact gekomen met Robert die mij in het begin heeft begeleidt met het aankoopproces. Later naar spanje gevlogen om het resort te bekijken wat in aanbouw was op dat moment werden wij steeds voller van de ontwikkelingen en hadden een heel erg goed gevoel erbij. Daarna zijn de bouwontwikkelingen in gang gezet en in oktober 2025 uitendelijk de afrondsfase toch heeft het daarna nog even geduurd voor ik de sleutels kreeg dit werd uiteindelijk 21 januari 2026! De begeleiding in al deze fases is gedaan door Patrick die wij ook extra in het zonnetje willen zetten want wij konden goed bij hem terecht met al onze vragen die wij ook hadden daardoor kunnen wij nog meer genieten van ons spaanse appartement onder de zon op het Santa Rosalia Lake And Life Resort! Patrick bedankt voor al je goede service!

Medland Spain からの回答
Wij zijn vanaf het begin super goed…
Wij zijn vanaf het begin super goed begeleid door Chantal, na een gesprek met Victor op de Second Home beurs, heeft Victor ons in Spanje goed geholpen met het vinden van de juiste woning die op onze wensen aansloot. Dit heeft dan ook geresulteerd in de aankoop van onze woning in Spanje.

Blue View Heights
We are very satisfied with the way Medland guided the whole process of acquiring our new property in Manilva, especially the aftercare by Ana Carrillo.

Top makelaar
We hadden een zeer goede klik met Gerda en vooraf goed geinformeerd met veel keuzes via een eigen portaal. Gerda heeft ons in zeer korte periode veel laten zien en wijzer gemaakt over de opties die er zijn. Dank voor de top service en wegwijs maken.

Medland Spain からの回答
We are very happy with Medland
We are very happy with Medland and the process that started with Marta Jónsdóttir in Iceland buying our property in Laguna Rosa in Torrevieja. When everything was finalized and we arrived in Spain, Encarna González from Medland Aftersales Department started helping us with purchasing appliances and furniture. We were lucky, she has been a great help to us. We are very grateful to have had her to help us with everything.
We will recommend Medland and their services.
Guðmundur and Sigrún.

het grote aventuur van een huis kopen aan de Costa Blanca Zuid
onze eerste kennismaking met Medland was telefonisch kontakt met Bianca, zij maakte ons enthousiast en nodigde ons vervolgens uit voor een event in Schiedam. eenmaal daar werden wij geinformeerd o.a over een project in Guardamar "Oasis Laguna" wij waren gelijk blij verrast dit was precies wat wij zochten. rendement door verhuur en ook er zelf gebruik van kunnen maken.
Eenmaal aan tafel met Viktor die ons alle details over dit project vertelde en ook hoe de de samenwerking is met Mac Legal die ons zouden helpen met de juridische kant ( zeer belangrijk) hebben wij gelijk de knoop gelijk doorgehakt en begonnen wij aan dit aventuur.
De begeleiding in Spanje werd overgedragen aan Bart die ons ter plaatse opving bij het project en ons per mail op de hoogte hield. De bouw ging wat mij betreft voorspoedig en de woning is begin januari opgeleverd het ziet er fantastisch uit. kortom wij zijn zeer tevreden over Medland , bedankt hiervoor !

Medland Spain からの回答
Jennifer Bouzat de Medland es lo maximo!
Nuestra experiencia con Jennifer de Medland fue magnífica, Jennifer nos demostró su conocimiento del mercado y nos hizo sentir muy cómodos durante todo el proceso, se aseguró de mostrarnos varias opciones muy de acuerdo a nuestras necesidades y requerimientos. Recomendamos altamente a Medland y a Jennifer Bouzat ya que estamos felices de tenerla de nuestro lado durante este proceso,ya que ella no solo nos demostró mucho profesionalismo y manejo del mercado, sino que además pudimos disfrutar de tu muy grata compañía. Muchas gracias Jennifer & Medland.

Medland Spain からの回答
Medland y sus colaboradores sinónimo de EXCELENCIA
Medland es una empresa realmente seria y sólida, muy confiable, sin embargo, quiero hacer una mención muy especial a la atención y enorme calidad de servicio de Esperanza Sánchez cuyo nombre es sinónimo de calidez, confianza, compromiso y excelencia en el servicio, sin duda su ayuda ha hecho factible que yo haya realizado una operación de compra de una propiedad en la zona de Murcia, su trato y atención han sido no menos que fraternos. La operación ha sido complementada con el esfuerzo de Joëlle Perche cuya expertise, capacidad de gestión y alegría han sido también fundamentales. Ambas, Esperanza y Joëlle sin duda activos invaluables de Medland.

Medland Spain からの回答
Wir waren sehr positiv überrascht.
„Unsere Erfahrung mit diesem Immobilienunternehmen war durchweg positiv. Schon bei der Abholung vom Hotel fühlten wir uns sehr gut. Das Team war äußerst freundlich, engagiert und hat im Vorfeld alle relevanten Informationen gesammelt sowie den Ablauf perfekt organisiert. Zudem wurden unsere individuellen Wünsche stets berücksichtigt. Insgesamt war es eine sehr angenehme und vertrauensvolle Zusammenarbeit.“

Medland Toppers!
We hebben lieve Lieve ontmoet in Den Bosch. Er was gelijk een klik en ze gaf uitstekend advies over onze wensen.
De zoektocht naar appartementen hebben we daarna gedaan met Renzo.
We hebben een top bezoek gehad en veel stof om over na te denken.
Medland is een topteam!!

Medland Spain からの回答
Medland, un partenaire de qualité
L’achat d’un bien immobilier à l’étranger est un projet qui peut s’avérer très périlleux si l’on n’est pas bien conseillé et accompagné. Notre premier contact avec Medland a eu lieu par l’intermédiaire de Karina qui s’est montrée d’une grande gentillesse et a fait preuve d’un grand professionnalisme ce qui nous a rapidement mis en confiance. Jennifer a ensuite pris le relais pour nous faire visiter la région et nous permettre de trouver l’objet qui correspondait parfaitement à nos attentes. Jennifer est une personne très sympathique et sérieuse qui a grandement facilité le processus d’achat en nous accompagnant pour toutes les formalités administratives. Une fois les travaux démarrés, c’est Encarna qui a effectué le suivi du projet. C’est grâce à elle si notre projet est aujourd’hui un succès car, malgré ses nombreuses sollicitations, elle a toujours su faire preuve d’un dévouement exemplaire et ce, toujours avec le sourire. Notre projet été parsemé de nombreuses embûches et a subi un important retard mais Encarna n’a jamais baissé les bras. Au contraire, elle a toujours cherché à trouver des solutions afin de défendre au mieux nos intérêts. En résumé, nous ne pouvons que recommander Medland dont la qualité des services a pleinement satisfait nos attentes.

Une équipe au top!
Nous recommandons vivement Medland dans toutes les étapes de notre projet, pour la recherche de notre maison, pour sa construction et pour son accompagnement jusqu’à la remise des clés. Une mention toute spéciale à Joelle pour sa patience, sa persévérance et sa gentillesse pour nous trouver le bien qui nous correspondait.

Hallo Ihr Lieben,
das Team "Walter, Lieve und Lola" hat einen hervorragenden, professionellen Job gemacht. Für Sie ist Ihr Job nicht nur eine Beruf sondern Berufung. Sie leben für das was Sie tun und das machen Sie sehr gut. Immer bestrebt auf Ihre Kunden einzugehen. Vom ersten Telefonat bis hin zur den Besichtigungen und der Betreuung vor Ort. Auch wollen wir Charlotte mit erwähnen; Sie kam kurzfristig zu einem Besichtigungstermin hinzu um die Situation der Möblierung mit aufnehmen und erörtern zu können. Das selbe gilt für Anna Maria von Imontlegal; Sie hat uns mit einem Vorlauf von weniger als 24 Stunden einen Termin eingeräumt und es ermöglicht binnen 30 min, einen Notartermin war nehmen zu können. Wie wir finden ein Überdurchschnittliches Engagement!
Wir sind Überzeugt davon auch in den nächsten Wochen und Monaten im After Sales Bereich adäquate und professionelle Ansprechpartner an unserer Seite zu haben. Vielen Dank an alle!!!
Erica und Martin

Medland Spain からの回答
Ontzettend goed geholpen door Metland…
Ontzettend goed geholpen door Metland en met volle trots gaan wij vanaf half januari genieten van ons appartement, met dank aan Ellen die ons op een goede manier op weg heeft geholpen.

Medland Spain からの回答
Très bon accueil et grand…
Très bon accueil et grand professionnalisme de la part cette agence ainsi que suivi à mon retour en France

Medland Spain からの回答
Een droomhuis kopen zonder stress.
We hebben met Medland Spain voor het eerst gezien/kennismaking gehad in Breukelen. We kregen eerst een keurige presentatie te zien met extra onderbouwing van Ilias, een advocaat van de firma Maclegal. Het gaf inzicht, vertrouwen en bovendien alles in het Nederlands. Direct na de presentatie kwamen we in contact met de enthousiaste Bianca die ons helemaal warm maakte voor alle mogelijkheden. En echt waar, de keuze is reuze. Ze stelde de goede vragen om met onze eisenpakket een mooie selectie woningen aan te bieden. We hadden besloten om een weekje lang de omgeving te verkennen. Ook een bezoekje aan Medland Spain gedaan waar Robert, onze toegewezen makelaar bij de hand nam en zonder druk alle in en outs vertelde. Echter pas op! We waren direct verliefd op de huizen die we bezochten. Omdat we nog op oriëntatie waren met de wetenschap dat we eerst ons eigen huis moesten verkopen voor de middelen. Robert voelde precies aan wat we uiteindelijk wilde en gaf een nieuwproject aan in Ciudad Quesada. 5 maanden later waren we er weer en bingo! Precies de droomwoning die we wilde. Robert regelde de advocaat, volgende dag bij de notaris. 3de dag bij de bouwer voor tegels uitzoeken en extra opties. We hebben met veel ongeloof en zonder stress onze droomwoning gekocht dankzij Robert, Bianca en Ilias gerealiseerd. Tot nu toe zijn we erg gelukkig met al onze keuzes.

Transparenz und Engagement
Medlandspain, vertreten durch Wim, Walter und Lieve, haben vom Erstkontakt an bis zum Abflug aus Alicante, nach Reservierung meiner Wunschimmobilie, einfach einen tollen Job gemacht. Transparent, zuverlässig, engagiert und sehr sympathisch, wurde mein Aufenthalt zur Ansicht der in Frage kommenden Immobilie, komplett durchorganisiert und begleitet. So konnte ich nun tatsächlich endlich fündig werden und eine wunderschöne Immobilie finden, reservieren und nach Vorliegen aller erforderlichen Lizenzen käuflich erwerben. Ganz nebenbei habe ich wesentliches über Land und Leute erfahren dürfen und weitere kompetente Ansprechpartner vermittelt bekommen für die noch folgenden Schritte bis hin zur Übergabe der fertigen Immobilie.
Besser geht es nicht!! Allerherzlichsten Dank und liebe Grüße an Lieve, Walter & Wim

Medland Spain からの回答
We zijn super content van Medland
We zijn super content van Medland, nadat we via uitstekend werk van Eveline van sales, in contact gebracht werden met Victor, een heel bekwame vriendelijke verkoper, die na veel zoekwerk en bezichtigingen, voor ons de perfecte woning in Ciudad Quesada heeft gevonden. Doordat we in corona tijd (2020) onze woning kochten, was het onmogelijk om de bouwwerken zelf op te volgen, waardoor Bart van aftersales die taak op zich had genomen en ook op regelmatige tijdstippen de nodige foto's had doorgestuurd. Ik kan alleen maar zeggen, een topfirma!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。