レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Leuk idee, 1 x meegedaan, 1 x zelf georganiseerd. Zie verder alleen niet zoveel originele I itiatieven, maar heb zelf ook in reng, dus kan nog komen

5぀星のうち5の評䟡

Laagdrempelige mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Inschrijven is eenvoudig. Net voor de 1e keer geluncht met een aantal mensen en het grote voordeel is dat iedereen er open instaat. Tenslotte... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Erg goed geprogrammeerde en logisch opgezette app maar om bijna €100 te vragen voor 6 maanden Premium lid, is gewoon voor de meeste mensen veel te duur. Ik heb veel profielen bekeken en slechts een... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Een makkelijke en laagdrempelige manier

Een makkelijke en laagdrempelige manier om mensen te leren kennen. Met een groepje de binnenstad van haarlem in geweest, wat gedronken, bandjes gekeken en gedanst. Een heel gezellige en leuke manier om samen activiteiten te ondernemen. De app is makkelijk te downloaden, veel activiteiten waar je uit kunt kiezen dus voor ieder wat wils.

2026幎4月27日
5぀星のうち5の評䟡

Meet5 , leuke activiteiten bij te wonen en nieuwe vrienden te ontmoeten.

Deze app is eenvoudig en vriendelijk
in gebruik.
Gemakkelijk om activiteiten bij te wonen
of zelf iets te organiseren.
Bij meet5 ontmoet je leuke mensen en kunt zelf vriendschappen aan overhouden.
Zeker de moeite waard om eens deze app te downloaden en een kijkje te nemen.

Marinus T

2026幎4月7日
5぀星のうち3の評䟡

Mooie site maar veel te duur

Ik heb veel profielen bekeken en slechts een heel klein aantal is hier betalend lid, niet zo vreemd met zulke hoge prijzen. Er zijn zat veel goedkopere alternatieve sites voor het sluiten van vriendschappen zoals Soos.nl of Maxmeetingpoint, okay die zijn minder mooi qua opzet maar uiteindelijk gaat het toch om het zo goedkoop mogelijk leggen van contacten met gelijkgestemden.

2026幎3月14日

Warm bad

Voor t eerst ingeschreven voor een activiteit bij Meet5. Wijnproeverij Gronsveld. Sowieso een heerlijke middag/avond door informatieve gastheer en heerlijke wijntjes, maar ook omdat ik als nieuweling direct opgenomen werd in de groep.Veel gelachen :)

2026幎3月8日
5぀星のうち1の評䟡

Opzeggen lukt niet, toch rekening te betalen

Een vriendin van mij had een account had gemaakt en netjes betaald in 2024. Zij wilde haar account niet continueren, maar het opzeggen bleek lastig. In 2025 via de app verwijderd geen reactie van Meet5. Wel een rekening gekregen, weer mail gestuurd dat er was opgezegd, ze kreeg geen antwoord. Het derde jaar 2026 werd de contributie zomaar van haar bank gehaald. Dit heeft ze gestorneerd, nu toch een mail gekregen dat ze 2026 alsnog moet betalen en haar abbonement voor 2027 is gestopt. Dat is weer 135 euro voor niets te betalen, ze maakt al vanaf 2024 geen gebruik meer van de dienst. Niet netjes

2026幎3月10日
5぀星のうち1の評䟡

Onveilig beleid: bewijs van cyberpesten genegeerd en financiële schade

ik schrijf deze review omdat ik zeer teleurgesteld ben in de manier waarop Meet 5 omgaat met meldingen van wangedrag en de veiligheid van hun leden.

Ondanks dat ik zwart-op-wit bewijs (screenshots) heb aangeleverd van cyberpesten en belaging door een groep andere gebruikers, is mijn bewijslast volledig genegeerd. In plaats van de daders aan te pakken, werd ik als slachtoffer aan de kant gezet met onterechte beschuldigingen. Men bood me een ''tweede kans'' aan, wat de omgekeerde wereld is als je zelf de dupe bent van een lastercampagne.

Daarnaast is de service op de volgend zwaar ondermaats:
1.trage reactietijd: Bij ernstige zaken zoals belaging mag je verwachten dat een platform direct ingrijpt. De reactie was echter veel te traag.
2.Financiele schade: Door hun eenzijdige en onjuist besluit ben ik tussen de 100 en 150 euro kwijt aan reeds betaalde activiteiten, bovenop de kosten van mijn Premuim lidmaatschap. Er wordt geen enkele verantwoordelijkheid genomen voor deze schade.
3.Slachtofferrol: Het platform kiets ervoor om daders te geloven en negeert de feiten die door het slachtoffer worden aangedragen.

Ik raad anderen af om hier een Premium-lidmaatschap af te sluiten. Je bent niet beschemrd tegen wangedrag en bij conflicten trekt het platform de handen er vanaf, ook als je bewijs hebt.

2026幎1月28日
5぀星のうち5の評䟡

Meine Erfahrung ist sehr positiv.

Meine Erfahrung ist sehr positiv.
Bei meinem Treffen habe ich Leute aus meiner Heimat kennen lerne dÃŒrfen.
Wenn ale treffen so sind finde ich diese Plattform eine Tolle Möglichkeit Leute mit gleicher Gesinnung zusammen zu bringen.

2025幎10月25日
5぀星のうち4の評䟡

Hele leuke app om verschillende mensen te leren kennen

Dit is echt een heel leuk concept, mensen leren kennen op basis van gezamelijke interesses. Geen datingapp, maar gewoon nieuwe mensen leren kennen. Laagdrempelig en veel variatie in activiteiten en mensen. Hoop dat de leeftijd nog iets omlaag gaat. Ik heb een aantal activiteiten gedaan waarbij is met 42 jaar de jongste ben. Premium abonnement mag wat naar beneden.

2026幎2月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス