Leuk idee, 1 x meegedaan, 1 x zelf georganiseerd. Zie verder alleen niet zoveel originele I itiatieven, maar heb zelf ook in reng, dus kan nog komen
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Erg goed geprogrammeerde en logisch opgezette app maar om bijna â¬100 te vragen voor 6 maanden Premium lid, is gewoon voor de meeste mensen veel te duur. Ik heb veel profielen bekeken en slechts een... ãã£ãšèŠã
Deze app is eenvoudig en vriendelijk in gebruik. Gemakkelijk om activiteiten bij te wonen of zelf iets te organiseren. Bij meet5 ontmoet je leuke mensen en kunt zelf vriendschappen aan overhou... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meet5: Leuk idee
Ben pas lid van Meet5
Ben pas lid van Meet5
Maar heb 2 hele leuke activiteiten meegemaakt,waarvan ik de laatste zelf had georganiseerd,het was gewoon een hele leuke groep,vond het leuk om te organiseren
Meet5 bevalt mij goedð
Een makkelijke en laagdrempelige manierâŠ
Een makkelijke en laagdrempelige manier om mensen te leren kennen. Met een groepje de binnenstad van haarlem in geweest, wat gedronken, bandjes gekeken en gedanst. Een heel gezellige en leuke manier om samen activiteiten te ondernemen. De app is makkelijk te downloaden, veel activiteiten waar je uit kunt kiezen dus voor ieder wat wils.
Hele leuke app om nieuwe mensen teâŠ
Hele leuke app om nieuwe mensen te leren kennen ook nog in de buurt. Al meerdere keren leuke mensen leren kennen
Laagdrempelige mogelijkheid om nieuweâŠ
Laagdrempelige mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Inschrijven is eenvoudig. Net voor de 1e keer geluncht met een aantal mensen en het grote voordeel is dat iedereen er open instaat. Tenslotte heeft iedereen hetzelfde âdoelâ. Een betaald lidmaatschap vind ik aan de dure kant.
Geweldig initiatief
Top, leuke avond gehad.
De Meet5 app doet precies wat het beloofd, het brengt je in contact met nieuwe mensen en nieuwe omgevingen.
Leuke mensen ontmoeten in diverseâŠ
Leuke mensen ontmoeten in diverse gelegenheden
Meet5 , leuke activiteiten bij te wonen en nieuwe vrienden te ontmoeten.
Deze app is eenvoudig en vriendelijk
in gebruik.
Gemakkelijk om activiteiten bij te wonen
of zelf iets te organiseren.
Bij meet5 ontmoet je leuke mensen en kunt zelf vriendschappen aan overhouden.
Zeker de moeite waard om eens deze app te downloaden en een kijkje te nemen.
Marinus T
Top ervaring erg gezellig!
Mooie site maar veel te duur
Ik heb veel profielen bekeken en slechts een heel klein aantal is hier betalend lid, niet zo vreemd met zulke hoge prijzen. Er zijn zat veel goedkopere alternatieve sites voor het sluiten van vriendschappen zoals Soos.nl of Maxmeetingpoint, okay die zijn minder mooi qua opzet maar uiteindelijk gaat het toch om het zo goedkoop mogelijk leggen van contacten met gelijkgestemden.
Warm bad
Voor t eerst ingeschreven voor een activiteit bij Meet5. Wijnproeverij Gronsveld. Sowieso een heerlijke middag/avond door informatieve gastheer en heerlijke wijntjes, maar ook omdat ik als nieuweling direct opgenomen werd in de groep.Veel gelachen :)
Opzeggen lukt niet, toch rekening te betalen
Een vriendin van mij had een account had gemaakt en netjes betaald in 2024. Zij wilde haar account niet continueren, maar het opzeggen bleek lastig. In 2025 via de app verwijderd geen reactie van Meet5. Wel een rekening gekregen, weer mail gestuurd dat er was opgezegd, ze kreeg geen antwoord. Het derde jaar 2026 werd de contributie zomaar van haar bank gehaald. Dit heeft ze gestorneerd, nu toch een mail gekregen dat ze 2026 alsnog moet betalen en haar abbonement voor 2027 is gestopt. Dat is weer 135 euro voor niets te betalen, ze maakt al vanaf 2024 geen gebruik meer van de dienst. Niet netjes
De financiële afwikkeling van jeâŠ
De financiële afwikkeling van je lidmaatschap is niet onder controle bij Meet5. Er wordt volop gedreigd met incassobureaus voordat er gekeken wordt naar de werkelijke situatie. Je moet stevig staan en allert zijn.
Onveilig beleid: bewijs van cyberpesten genegeerd en financiële schade
ik schrijf deze review omdat ik zeer teleurgesteld ben in de manier waarop Meet 5 omgaat met meldingen van wangedrag en de veiligheid van hun leden.
Ondanks dat ik zwart-op-wit bewijs (screenshots) heb aangeleverd van cyberpesten en belaging door een groep andere gebruikers, is mijn bewijslast volledig genegeerd. In plaats van de daders aan te pakken, werd ik als slachtoffer aan de kant gezet met onterechte beschuldigingen. Men bood me een ''tweede kans'' aan, wat de omgekeerde wereld is als je zelf de dupe bent van een lastercampagne.
Daarnaast is de service op de volgend zwaar ondermaats:
1.trage reactietijd: Bij ernstige zaken zoals belaging mag je verwachten dat een platform direct ingrijpt. De reactie was echter veel te traag.
2.Financiele schade: Door hun eenzijdige en onjuist besluit ben ik tussen de 100 en 150 euro kwijt aan reeds betaalde activiteiten, bovenop de kosten van mijn Premuim lidmaatschap. Er wordt geen enkele verantwoordelijkheid genomen voor deze schade.
3.Slachtofferrol: Het platform kiets ervoor om daders te geloven en negeert de feiten die door het slachtoffer worden aangedragen.
Ik raad anderen af om hier een Premium-lidmaatschap af te sluiten. Je bent niet beschemrd tegen wangedrag en bij conflicten trekt het platform de handen er vanaf, ook als je bewijs hebt.
Meine Erfahrung ist sehr positiv.
Meine Erfahrung ist sehr positiv.
Bei meinem Treffen habe ich Leute aus meiner Heimat kennen lerne dÃŒrfen.
Wenn ale treffen so sind finde ich diese Plattform eine Tolle Möglichkeit Leute mit gleicher Gesinnung zusammen zu bringen.
Hele leuke app om verschillende mensen te leren kennen
Dit is echt een heel leuk concept, mensen leren kennen op basis van gezamelijke interesses. Geen datingapp, maar gewoon nieuwe mensen leren kennen. Laagdrempelig en veel variatie in activiteiten en mensen. Hoop dat de leeftijd nog iets omlaag gaat. Ik heb een aantal activiteiten gedaan waarbij is met 42 jaar de jongste ben. Premium abonnement mag wat naar beneden.
Le top cette application !
Le top cette application !
Simple intuitive et facile a organiser ou a regarder ..
Vraiment sympa !
Geweldige manier om er uit te zijn enâŠ
Geweldige manier om er uit te zijn en ook nog nieuwe vrienden te maken.
PremiÚre sortie Meet 5 que du bonheur
J ai fait une sortie pour la st Valentin à st malo
TrÚs bonne ambiance et donc super soirée
Je recommande vivement
Eerste kennismaking met meet5
Onlangs lid geworden en meteen ingeschreven voor film kijken hier in het dorp. Daarna met de groep nog wat gedronken. Was erg leuk!
Heel toegankelijk allemaal en heb meteen voor meerdere uitjes ingeschreven.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ