Leuk idee, 1 x meegedaan, 1 x zelf georganiseerd. Zie verder alleen niet zoveel originele I itiatieven, maar heb zelf ook in reng, dus kan nog komen
レビュアーのコメントを見てみましょう
Laagdrempelige mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Inschrijven is eenvoudig. Net voor de 1e keer geluncht met een aantal mensen en het grote voordeel is dat iedereen er open instaat. Tenslotte... もっと見る
Erg goed geprogrammeerde en logisch opgezette app maar om bijna €100 te vragen voor 6 maanden Premium lid, is gewoon voor de meeste mensen veel te duur. Ik heb veel profielen bekeken en slechts een... もっと見る
Deze app is eenvoudig en vriendelijk in gebruik. Gemakkelijk om activiteiten bij te wonen of zelf iets te organiseren. Bij meet5 ontmoet je leuke mensen en kunt zelf vriendschappen aan overhou... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Veel te duur in 1 x betalen
Veel te duur in 1 x betalen. Je kan dus niet eerst uitvinden hoe dit voor he werjt en ze zijn ineens nog duurder geworden.
Maar misschien houdt dit ook wel het "uitschot" buiten de deur?
Als jullie meelezen: voeg bv een optie drie maanden toe?
Ik heb geen behoefte aan een relatie, maar ik ben door ziekte best vaak eenzaam en zou graag nog een paar mooie vriendschappen willen opbouwen, 1 zou al fantastisch zijn.
Ik geef 1 ster ivm de kosten, maar vijf sterren voor het idee en de opzet.
Ik ben benieuwd.
Een heel fijne manier om activiteiten…
Een heel fijne manier om activiteiten te ontdekken, en simpel om deel te nemen. In principe mogelijk zonder abonnementskosten als je alleen de activiteiten zoekt, en geen onderliggende persoonlijke contacten
"Pas op voor Meat5.nl: Onprofessioneel en geldgericht".
Mijn ervaring met Meat5.nl is teleurstellend. De focus ligt te veel op geld en macht. De supportmedewerkers waren niet behulpzaam of begripvol. Er is weinig begrip voor de situatie waarin ik een andere foto moest gebruiken en mijn naam heb aangepast, om te voorkomen dat ze mijn activiteiten weer zouden blokkeren of verwijderen, zodat ik geen activiteiten kon organiseren op hun platform. Ze luisteren niet naar mijn kant van het verhaal. Nu is mijn e-mailadres geblokkeerd en ben ik verbannen van hun platform, omdat ze vinden dat ik nep profielen heb gebruikt. Met 'macht' bedoel ik dat zij alle beslissingen nemen op het platform, ook als het niet duidelijk in de regels staat. En met 'geld' bedoel ik de belachelijk hoge abonnementskosten, zoals 150 of 100 euro, om privéberichten te kunnen sturen. Ze bepalen ook of je een reactie krijgt op je mail, of sturen helemaal niets meer na je verbanning. Mijn advies aan mensen die dit lezen is om uit te kijken met Meat5 en een andere organisatie of platform te zoeken."
Geweldige app om nieuwe mensen te leren kennen
Het is een geweldige app om nieuwe mensen te leren kennen! Je kunt de standaard app gratis gebruiken, een profiel met voorkeuren aanmaken en meedoen aan activiteiten naar jouw keuze. Of je nu single bent of in een relatie en bijvoorbeeld net verhuisd naar een andere omgeving waar je nieuwe mensen of bijvoorbeeld de omgeving wilt leren kennen, of je zin hebt om samen te sporten, uit eten te gaan, gezellig met een groep te wandelen, te dansen of gewoon een bakkie koffie met een gezellig praatje: je vindt het er allemaal.
Ook wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan de online uitleg van de app, zodat je de uitgebreide functies nog beter gaat begrijpen en kunt vinden. Mijn eerste Meet5 afspraak was ook super: allemaal fijne en vriendelijke mensen die allemaal hetzelfde doel hebben; nieuwe mensen ontmoeten en een gezellige tijd samen hebben!
Een echte aanrader
Onlangs aan mijn eerste activiteit deelgenomen. Is heel goed meegevallen.
Was leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik kijk alvast uit om aan een volgende activiteit deel te nemen.
Grt, Stephan.
Zo fijn om leuke dingen te ondernemen
Zo fijn om leuke dingen te ondernemen. Alleen zou ik het nooit doen. Er staan dagelijks wel enkele leuke activiteiten op. Ik heb nog geen nare ervaringen gehad via de groep, hopelijk blijft het ook zo. En als je toch een lief hebt, kan je samen in de groep elkaar leren kennen. Een dik pluspunt.
Muziekbingo …
Laatste uitje was de muziekbingo en deze was hartstikke gezellig en gelijk wat nieuwe leden ontmoet
Leuke app om erop uit te gaan 👍
Leuke app om erop uit te gaan. Het zoeken en aanmelden gaat snel en simpel,ook zonder abonnement.
Heel erg leuk en makkelijk te…
Heel erg leuk en makkelijk te gebruiken. Gezellige mensen, veel evenementen, je kunt makkelijk overal aansluiten.
Wandeling Haarle
Gewandeld met een leuke groep mensen, app werkt goed ook de gratis versie die ik gebruik.
We hadden het weer mee en naderhand nog met zijn allen een drankje bij Herberg de Pas.
Bereid je vriendenkring uit
Een leuke manier om nieuwe mensen tegen te komen en voor gezellige activiteiten.
Bonjour à tous
Bonjour à tous, je suis en maladie depuis plus 3 ans suite à un accident de voiture pour lequel j'étais en droit et j'ai perdu bcp de vie sociale, et je suis contente de faire partie de meet 5, grâce à un ami et une amie qui me l'ont conseillé, et je revis de nouveau et je m'inscris à des sorties simples pour ma part mais il y en a pour tous les goûts et pour tout le monde à chacun ses choix par rapport à sa vie... un très bon site avec bcp d'activités et de belles rencontres.
Ne rester pas renfermer dans votre vie mais profiter de se qu'il vous est offert, chaque jour est important...
Bien à vous Vèro
Vriendschap ontdekken en mee omgaan
Meet5 is een fijne app om mensen te ontmoeten waaruit vriendschap kan onstaan, om zo niet alleen op weg te gaan. je spreekt af om samen met anderen activiteiten te ondernemen.
1 Stern ist noch zuviel!!!
Bei MEET5 werden Veranstaltungen einfach ohne Kommentar gelöscht und wenn man fragt warum, bekommt man keine Nachricht, obwohl 2x angefragt und es handelt sich WOHLGEMERKT um KEINE Verkaufsveranstaltung, was auch mehrfach betont wurde,aber anscheinend ist man hier in der App ausschließlich nur aufs Geldverdienen aus und wenn man nicht bezahlen möchte, was einem frei gestellt wird,wird anscheinend OHNE Kommentar die geplante Veranstaltung gelöscht! Bis heute KEINE Rückmeldung!
Wenn man nicht bezahlt, ist man nur 2.Wahl - die App lebt wahrscheinlich von den paar Leuten, die für den Mist bezahlen!
Im Play Store werden negative Bewertungen gelöscht - ohne Grund und Kontakt FEHLANZEIGE!
Leuk initiatief
Leuk initiatief. Veel activiteiten in de omgeving. Je ontmoet mensen die je waarschijnlijk anders nooit zou tegenkomen.
Zaterdag met grote groep van Meet 5 bij…
Zaterdag met grote groep van Meet 5 bij Sail gewandeld was zeer gezellig,aanrader!!!!!
Superleuke manier om mensen te leren kennen.
Superleuke manier om mensen te leren kennen en samen met hen op een leuke manier can het leven te genieten.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。