Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor ⬠5o besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekoc... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik was zeer gereserveerd maar de order en verwerking verliepen prima, inclusief de levering tijdig en netjes ingevroren. Wel was 1 product veranderd van een lekkere shashlick (kipspies met paprika... ãã£ãšèŠã
Bezorging was goed desondanks het verkeer vanwege sneeuwval en gladheid op de weg ging het door. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Blij dat ik met mijn familie zo... ãã£ãšèŠã
Na een lange 'pauze' weer eens de vriezer gevuld. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan top, ook de producten van hoge kwaliteit. Plus goede bezorging.
äŒæ¥æ å ±
Mega Food Stunter ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GRATIS IJSKOUD THUISBEZORGD
Vanaf 50 euro, zonder verborgen extra kosten zoals administratie of servicekosten.
Kwaliteits diepvriesproducten voor:
- HORECA
- Bakkers
- Slagers
- Hotels
- Consumenten
Vaak groot verbruik tegen erg lage prijzen, onder het motto: "Samen Tegen Voedselverspilling".
GRATIS geleverd thuis aan de deur, topkwaliteit, lage prijzen, wisselend assortiment.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Het was weer top!!
Op deze bestelling was niets aan te merken. Handig te volgen met track and trace, sympathieke bezorger en weer lekkere spullen.
altijd op tijd en behulpzaam
Echt top
Echt top. Het eten is lekker en heel betaalbaar. Ik had alleen een beetje teveel besteld haha maar dat was mn eigen schuld maar lekker uitgedeeld en extra mensen blij gemaakt dus ook weer opgelost.
Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs
Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs, helemaal top!
We hebben een foutieve levering gehad, maar wordt meteen opgelost. Super klantvriendelijk en snel met reageren.
Duidelijke uitleg over / van producten
Duidelijke uitleg over / van producten, redelijke prijzen, goede bezorgservice
Goed verpakt en vriendelijke bezorger!
goed bedrijf goeie spullen en goedkoop
de spullen die ze hebben zijn een must. goedkoop iedereen zou er moeten kopen ook de mensen met een klein budget kunnen er terecht, en zullen tevreden zijn wat mega food hun aanbied. voor mij is er geen ander bedrijf die spullen bij mij afleverd.ik wens mega food prettige feestdagen en veel verkoop in 2026
Alles geleverd volgens afspraak
Alles geleverd volgens afspraak. Fijn dat je zelf je dag kan kiezen
Ik ben reeds verschillende jaren klantâŠ
Ik ben reeds verschillende jaren klant en zeer tevreden door de goede kwaliteit en versheid van de waren
Lekkere producten voor een hele goedeâŠ
Lekkere producten voor een hele goede prijs
Aangeven wanneer jullie komen
Keurig op gebeld na een foutje en goed gemaakt . Blij met de oplossing.ik zal zeker weer bestellen .
Fijne feestdag

Mega Food Stunter ããã®åç