Jag Àr supernöjd!! Peter som gjorde den första kollen Àr sÃ¥ proffsig och gör sÃ¥ man kÀnner sig trygg direktðð» SjÀlva operationen gick smidigt och hur bra som helst. Nu har det gÃ¥tt 2 veckor och all... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Trygt og rart forlÞb med linseskift i efterÃ¥ret 2025. Lige fra 1. Samtale bliver man mÞdt af en ro og professionalisme. Ingen pres og fokus pÃ¥ oplysning. Operationen gik hurtigt og uden sÊrlig ub... ãã£ãšèŠã
Jag kÀnde mig vÀldigt omhÀndertagen hela vÀgen. Bra information vid undersökningen och bra information inför operation. Jag Àr sÃ¥ nöjd ! Det blev bÀttre Àn jag förvÀntat mej ð€©
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VÃ¥rda Ãgon - Ditt trygga val Vi har sedan 1999 hjÀlpt mÀnniskor med nÀrsynthet, översynthet, astigmatism, grÃ¥ starr och Ã¥lderssynthet. Vi har valt att satsa pÃ¥ linsmaterial i vÀrldsklass. PREMIUM RLE â Högre precision, bÀttre kontrast och en utökad trygghetsgaranti.
Linsbyteoperationer sedan 1999
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Ditt trygga val
- Vi bedriver privat ögonlaser, RLE linsbyte och ICL på fyra kliniker i Sverige; Malmö, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Vi har vÀlutbildad personal, hög kompetens och erfarenhet sedan 1999.
6-Ã¥rs trygghetsgaranti
- Sveriges mest kompletta garanti inom ögon
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag kÀnde mig vÀldigt omhÀndertagenâŠ
Jag Àr så nöjd !
Det blev bÀttre Àn jag förvÀntat mej ð€©
Varma rekommendationer
Snart ett Ã¥r sen jag tog första kontakten med VÃ¥rda Halmstad. PrimÀrt och nödvÀndigt var att Ã¥tgÀrda min grÃ¥ starr samtidigt som jag ocksÃ¥ funderade pÃ¥ möjligheten att bli fri frÃ¥n glasögon som jag burit sen 14 Ã¥rs Ã¥lder. Behövde dock ett par besök med betÀnketid emellan för att kunna fatta beslut om vilken lins jag skulle vÀlja. Ãr sÃ¥ tacksam för optiker Peters mycket tÃ¥lmodiga, kunniga och vÀnliga bemötande genom hela processen dÀr jag sÃ¥ smÃ¥ningom fattade beslut om premiumlinser, nÃ¥got jag Àr vÀldigt nöjd med.
All personal jag mött pÃ¥ VÃ¥rda har varit oerhört professionella och vÀnliga och bidragit till kÀnslan av att vara i trygga hÀnder, inte minst i samband med operationen, för drygt ett halvÃ¥r sen. Tala om att kÀnna sig ompysslad !! Skavet i ögonen efter operationen försvann pÃ¥ nÃ¥gra dagar och efter nÃ¥gra veckors droppande kÀnde jag mig âfriâ pÃ¥ riktigt. Upplevde âhalosâ runt ljuskÀllor i mörker ett antal veckor men detta avtog efterhand.
Har nu varit pÃ¥ halvÃ¥rskontroll och fÃ¥tt konstaterat att synen Àr jÀttebra men att de âslöjorâ jag ibland upplever och âavfÀrdatâ som ett resultat av torra ögon, beror pÃ¥ s.k. efterstarr vilket kommer att Ã¥tgÀrdas med en enkel laserkorrigering inom det snaraste.
KÀnner mig alldeles trygg i detta och Àr mycket nöjd med min nya syn utan glasögon! En dröm att slippa stöket med glasögon, imma, regndroppar m.m. Och tÀnk bara att kunna se nÀr jag simmar och badar i sommar, utan att behöva ha simglasögon med styrka ð€!
Varma rekommendationer till alla som funderar, ta kontakt med VÃ¥rda Halmstad!
Trygt og rart forlÞb med linseskift i efteråret 3025
Trygt og rart forlÞb med linseskift i efteråret 2025.
Lige fra 1. Samtale bliver man mÞdt af en ro og professionalisme. Ingen pres og fokus på oplysning.
Operationen gik hurtigt og uden sÊrlig ubehag.
Allerede dagen efter kunne jeg se, lÊse og arbejde på PC m.m.
Jag Àr supernöjd!
SjÀlva operationen gick smidigt och hur bra som helst. Nu har det gÃ¥tt 2 veckor och allt gÃ¥r enligt plan, OCH jag slipper mina glasögon. Jag rekommenderar varmt att göra linsbyte pÃ¥ VÃ¥rdað€
Dansk patient med varm anbefaling af klinikken
Jeg har vÊret utrolig glad for min beslutning om at fÃ¥ foretaget en Þjenlaseroperation hos VÃ¥rda Ãgon i MalmÞ. Fra den fÞrste konsultation til operationsdagen og helt frem til mit 6-ugers tjek er jeg blevet mÞdt af et enormt professionelt og empatisk personale. De er alle meget opmÊrksomme og tager sig god tid til at besvare spÞrgsmÃ¥l grundigt og give en tryg og informativ oplevelse gennem hele forlÞbet.
VÀnlig och omhÀndertagande personalâŠ
VÀnlig och omhÀndertagande personal gjorde att jag kÀnde mig trygg. Lugn miljö. SmÀrtfri operation. De vet vad de gör! Mycket nöjd!
Jag genomgick nyligen en RLE-operation.
Jag genomgick nyligen en RLE-operation.
SjÀlva operationen var snabb och smidig. Jag var förstås nervös innan, men personalen var mycket professionell och förklarade varje steg tydligt, vilket gjorde att jag kÀnde mig trygg. Ingreppet gjordes under lokalbedövning, och jag upplevde ingen smÀrta under operationen
Direkt efteråt i vilorummet var ögonen lite irriterade men jag kunde se och lÀsa mina SMS på mobiltelefonen vilket var fantastiskt.
Resultatet Àr mycket positivt. Jag ser betydligt bÀttre på nÀra håll och Àven nÀr jag sitter vid datorn. Framför allt Àr det vÀldigt skönt att slippa glasögonen.
Sammanfattningsvis Àr jag mycket nöjd med min RLE-operation. Det Àr viktigt att ha realistiska förvÀntningar och vara beredd pÃ¥ en viss Ã¥terhÀmtningstid, men för mig Àr det definitivt vÀrt det. Jag kan varmt rekommendera VÃ¥rda Ãgon. Tack ni Àr fantastiska.
Gjorde en nocut för ca 6veckorsedan ochâŠ
Gjorde en nocut för ca 6veckorsedan och kan bara rekomendera vårda starkt. Finns bara 1 sak som jag ångrar och de Àr att jag inte gjorde detta tidigare. Mvh Nöjdkund.
Bra personal med trevligt bemötande
Bra personal med trevligt bemötande, mÀrks att dom vet vad dom gör och gör allt för att man ska kÀnna sig bekvÀm. Rekommenderar starkt
Jag Àr mycket nöjd med mitt linsbyte
Jag Àr mycket nöjd med mitt linsbyte. Seriöst, kunnigt och vÀnligt mottagande.
Excellent service
Very professional, great advice and made me feel totally at ease. I conducted allot of research and the practise in Goteborg and the specific surgeon are highly rated and some of the best experience in Sweden.
Bra bemötande
Bra bemötande
LÀtt att få kontakt
Proffsiga lÀkare optiker och andra
KÀndes bra hela vÀgen
Trevligt bemötande och operationen (ICL) gick bra. Hade grav myopi och nu ser jag 120%. Livet har blivit så mycket enklare, helt fantasktiskt!
Har haft en super oplevelse med linseâŠ
Har haft en super oplevelse med linse udskiftning.
ForundersÞgelsen var meget grundig, og alle mine spÞrgsmål besvaret.
På selve operationsdagen blev jeg godt modtaget, og forlÞbet gennemgået.
Efter operationen kunne jeg efter en lille time tage ud og shoppe.
Dagen efter operationen var der klar forbedring af synet.
Har lige vÊret til tjek (10 dage) efter. Alt er godt og kun tilvÊnning er nÞdvendig.
Kan varmt anbefale Varda Ãgon til RLE operation.
Tro inte på allt dom skriver
Tro inte på allt dom skriver. Supporten efter operation finns inte överhuvudtaget eftersom telefonerna Àr avstÀngda. Sitter med ögonproblem sen flera dagar och kan inte kontakta dom och nu blir det akuten istÀllet.
BedrÀgeri Àr vad det Àr.

VÃ¥rda Ãgon ããã®åç
Trevlig personal och en toppen resultat!
Trevlig personal och ett toppen resultat!
Mathias Andersson
Jag har gjort ett linsbyte hos Vårda och Àr oerhört nöjd,Bemötandet genom hela processen har varit professionellt och resultatet Àr verkligen över förvÀntan så hÀr efter knappt 4 veckor.
Ett jÀttestort tack till personalen på Vårda i Halmstad
Man fÞler sig virkelig tryg
Man fÞler sig virkelig tryg, virkelig nemt at komme til når man er fra KÞbenhavn. Super pris , i forhold til service og kvalitet. Den bedste beslutning jeg har taget
Helt underbart hela upplevelsen
Helt underbart hela upplevelsen, doktorn samt all personal hjÀlpte mig genom hela resan. Super nöjd med min Lasek.
Så nöjd
Så nöjd. Proffsiga och mÀnskliga. Ett journummer att ringa efter operationen. Skönt att inte bli slÀppt helt i tomma luften.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ