レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har været trofast kunde hos mesoshop i mange år. Priserne er gode ift. konkurrenterne og kommer altid til tiden. Kan anbefale enhver at købe mesoestetic produkter hos mesoshop.dk!

5つ星のうち1の評価

Reklamere over den Cosmelan 2, jeg har modtaget, og langsom levering. COSMELAN 2 jeg modtog, fremstår med tydelig mørk/orange farve samt tør/oxideret overflade, Da der er tal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bruger Mesoshop produkter i mange år. Rigtig god kvalitet for rimelig priser. Altid god service og vejledning. Vil køber fra så længe de er. Tak Galina, for du får mig til at ser yngre og friskere ud!... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Altid den bedste service og rådgivning. Mine varmeste anbefaling herfra, efter jeg er kommet i deres hænder er mine pigmenter væk, som jeg ellers har døjet med igennem de seneste 12 år.

企業情報

1. 美容製品提供業者
  2. スキンケア クリニック

当該企業による記述

Mesoshop.dk er leverandør af Mesoestetic produkter som er de mest avanceret og anderkendt medicinsk kosmetik som produceres af Pharma Group Mesoestetic i Barcelona. Vi har også en hudpleje klinik Bodyfokus, som ledes af sygeplejerske Galina Rasch. Hun har mange års erfaring indenfor branchen. Vi laver behandlinger som passer din hudtype og løser dine hudproblematikker. Konsultation er altid gratis. Vi er eksperter i medicinsk hudpleje med mange års erfaringer i behandlinger mod hudproblematikker som: Hyperpigmentering, Akne, Antiaging & Øjenbehandlinger.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Chokerende dårlig kundeservice

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse om at jeg havde fået en gammel vare og at kundeservice ikke reagerede. Idag, 2 måneder senere får jeg så et opkald og får besked om at de ikke har modtaget hverken mail eller opkald. Hun påstår at de altid svarer, men det passer jo ikke. Jeg gensender mail med billede af pakken og udløbsdatoen. Jeg får først besked om at billedet ikke er godt nok og herefter at det ikke er sådan deres produkt ser ud. Hun sender mig så et billede af deres pakker. Hun kan ikke svare på hvorfor jeg så har modtaget et produkt de ikke har. Og siger hun kan tjekke min ordrer. Så nu påstår hun også at jeg lyver😳 Hun nævner også at de dårlige anmeldelser sikkert kommer fra konkurrenter. Jeg er privat person! Jeg føler mig både snydt for mine penge og herefter anklaget for at lyve. Jeg er virkelig chokeret og rystet over den behandling!

Også chokeret over dit svar her. Det er dig der har sendt mig produktet på billedet. At du ikke vil vedkende dig det og forsøger at lyve dig ud af det ved at påstå, at jeg lyver, taler for sig selv.

2024年4月22日

Hej Louise,

Som vi har snakket om så er det billede du har sendt mig ikke en cosmelan pakke som du har bestilt hos mig da den er på spansk og ikke på engelsk. Jeg har spurgt dig hvor du har fået den fra og du ville ikke sige det.

Vi kontrollerer og tjekket alle ordre der bliver sendt ud.

5つ星のうち1の評価

Modtog et andet produkt end det jeg…

Modtog et andet produkt end det jeg havde bestilt. Efter at gøre kundeservice opmærksom på det, skrev de bare at de ikke havde det andet produkt og var virkelig sure. Efter at have læst anmeldelserne af hjemmesiden herinde, fortryder jeg at jeg ikke havde læst dem før.
Kan ikke anbefales!

2024年4月10日

Mesoshop からの回答

Selfølgelig bytter vi det hvis det var fejl i forsendelsen!
Skriv til mesoshop hvilket ordre det var
Tak

Cosmelan kopiprodukter!

Cosmelan kopiprodukter!
Har tidligere arbejdet med cosmelan produkter, og det der sælges fra denne shop er kopivarer. Dette kan jeg konstatere efter at have modtaget cosmelan 2 hjemmekit. Konsistensens, farven og effekten er ikke som det skal være. Mesoestetic i Danmark er den eneste udbyder i dk som sælger til andre virksomheder, og de ved heller ikke hvor hun får sine produkter fra.
Derfor den halve pris. Der står på mesoshops hjemmeside at man får penge retur, hvis man fortryder indenfor 14 dage. Dette fik jeg ikke, idet jeg iflg ejeren havde købt varen til udsalgspris. Jeg har gjort ejer opmærksom på, at dette købsvilkår ikke fremgår på deres hjemmeside, men dette tog hun ikke hensyn til.

Tak for det Galiana!

Ejeren af mesoshop er også ejer af bodyfokus. Dk

2024年2月21日

Hej Susan
Kan ikke finde dig i vores register eller i orders.
Vores forretning er offentligt registreret som leverandør/forhandler af Mesoestetic produkter og ALLE vores varer er originelle
Vi giver ofte specielt. konkurrencedygtigt tilbud til vores kunder og forretning og lager. er i Danmark

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。