Meubel-Plein.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, er ontbrak klein onderdeel, direct door bedrijf opgelost, de 2 nachtkastjes staan inmiddels, ze zien er degelijk uit.Ook gezien de hele goede klantenservice zou ik er zeker weer iets... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Habe bei meubel plein ÃŒber kaufland fÃŒnf Vakkie BÃŒcherregale bunkelbraun (6 FÀcher) bestellt. Extrem schnelle Lieferung (kostenloser Versand). Regale sehen gut aus, bin vollkommen zufrieden. Schön wÀr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Die bestellte Lieferung war nach 2 Tagen in Österreich angekommen. Leider haben ein paar Dinge gefehlt. Nach der Kontaktaufnahme mit dem Support wurde eine sofortige Nachsendung angestoßen und sehr ze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs een zit-sta bureau besteld op een zondagavond en bureau werd snel en op tijd geleverd door DPD op dinsdagmiddag. Tevens zeer goede prijs kwaliteit verhouding voor het betreffende bureau. Was o... もっず芋る

䌁業情報

1. 食り戞棚店

圓該䌁業による蚘述

Meubel-Plein.nl is de webshop op het gebied van betaalbare meubels en woonaccessoires. Meubel-plein.nl levert voornamelijk aan particulieren maar ook zakelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.

連絡先

レビュヌを曞く

Super service

2024幎7月30日

Beste Fred,

Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u onze service als super ervaart. We staan altijd klaar om u te helpen en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Perfecte behandeling

Gewoon zeer tevreden met ook een vriendelijk telefonisch contact. Werd zelfs teruggebeld! Top!!

Beste Gerrit,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat ons telefonische contact uw ervaring nog beter heeft gemaakt. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit en mooi afgewerkt

Goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Stijlvolle uitstraling en een fijn systeem om de hoogte van de kruk aan te passen.
Zeer tevreden!

Beste Jacqueline,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor deze uitgebreide review! Het doet ons goed te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u nog veel plezier hiermee en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

Zoals gewenst en snelle levering

Zoals gewenst en snelle levering

Beste Herman,

Bedankt voor deze 5-sterren review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling en de levering vlot verlopen is. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

5぀星のうち5の評䟡

Helemaal mooi perfect voor race simulator

Helemaal mooi

2024幎7月1日

Beste Ferdi,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat de Race cockpit simulator goed bevalt. Wij wensen u nog veel plezier hiermee en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen en snelle respons van klantendienst

2024幎7月1日

Beste Dave,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze webshop en service. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen in onze webshop!

Handig en snel

Handig, snel, geen problemen

Beste Vadim,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review. Goed om te lezen dat de levering van uw bestelling spoedig verlopen is. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te zien in onze webshop!

Is ook mooi kast

Is ook mooi kast

Beste Sandra,

Bedankt voor deze 5-sterren review! Goed om te lezen dat uw aankoop naar wens is. Wij wensen u nog veel plezier hiermee en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

Sehr preiswerte Regale

Sehr preiswerte Regale. Ideale Größe fÃŒr LPs. Sehr schnelle Lieferung.

Hallo Frederik,

alles fÃŒr den Liebhaber! Und wir haben am liebsten Liebhaber als Kunden!

Viele GrÌße

5぀星のうち5の評䟡

Heb er lang op moeten wachten, maar wel beloond

Heb er lang op moeten wachten, maar toen het zover was netjes geïnformeerd dat hij binnen was en elk ogenblik op de site kon komen. Besteld en daarna snel geleverd, vitrinekast ziet er goed uit en makkelijk te plaatsen

Beste N. Jansen,

Hartelijk dank voor deze positieve review! Goed om te lezen dat u (na helaas een poosje wachten op de voorraad) de kast in goede orde ontvangen heeft. Wij wensen u nog veel plezier met de vitrinekast en hopen u snel terug te mogen verwelkomen in onze webshop!

Top goede service en levering

Top goede service en levering

Dag Frank,

Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden! Hopelijk kunnen we snel weer iets voor u betekenen.

Alles super

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung
der Artikel ist ein super QualitÀt

Hi Alex,

es ist schön, dass Sie sich die MÌhe gemacht haben, diese Rezension zu schreiben. Wir wÌrden uns freuen, wenn wir noch etwas fÌr Sie tun können!

Viele GrÌße

Levering binnen de 2 dagen,geweldig

2024幎4月29日

Beste Tom,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review! Goed om te lezen dat u tevreden bent en de levering van uw bestelling spoedig verlopen is. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel terug te mogen verwelkomen als klant!

5぀星のうち5の評䟡

Super RadtrÀger fÌr E-Bike optimal .

schnelle Lieferung , einfache Montage , gelungene Konstruktion und schaut super aus . Ich wÌrde den RadtrÀger nochmal bestellen.

2024幎5月7日

Guten Tag Alfred,

dass Sie so zufrieden mit dem FahrradtrÀger sind freut uns wirklich! Wir wÌrden Ihnen auch als Kunde nochmals helfen.

Viele GrÌße aus den sonnigen Niederlanden

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス