Vi har haft en fantastisk oplevelse med Mevino.dk i forbindelse med en stor fest, som vi netop har afholdt. Stina var en uvurderlig rÃ¥dgiver gennem hele processen og hjalp os med at sammensÊtt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verdens bedste service. Da post nord smider pakken vÊk, afleverer uden jeg er hjemme, sÃ¥ den stjÊles og sidst men ikke mindst ÞdelÊgger forsendelsen, sÃ¥ sender Mevino igen og giver endda et gavekort p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid god service hos Mevino. Fantastisk til at finde de perfekte vine til menu nÃ¥r vi skal have gÊster. Og hurtig levering hvis vi har brug for det. Smagekasserne er rigtig gode til at finde de vine... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har igennem Ã¥rene prÞvet diverse hjemmesider til levering af vin, men MEVINO er noget helt unikt pÃ¥ alle planer, sÃ¥ nu bestiller jeg kun derfra. Fremragende service og ikke mindst god vejledning i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vinabonnement & altid sÊrligt udvalgte kvalitetsvine fra passionerede vinbÞnder i Europa. Levering direkte til dig. Vi har ALTID gratis fragt. Vi gÞr os umage med altid at finde de bedste vine til dig til de bedste priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og har altid det bÊredygtige element for Þje. Målet er at give dig den bedste oplevelse fra kÞb, til indhold, til levering og service. Vi vil vÊre det fleksible valg, det nemme valg, det Þkonomiske valg og det grÞnne valg. Helt enkelt vil vi vÊre din favorit vinhandel. Med vores mål for Þje, har vi derfor skabt et vinabonnement hvor vi hver måned eller hver 2. måned - du bestemmer! Sender 6 spÊndende vine direkte til dig. Alle sÊrligt og nÞje udvalgt, ud fra årstid og med henblik på at give dig en god oplevelse og lidt ekstra luksus til hverdagen og weekenden. Vores vine og vinbÞnder vil vÊre nÞje beskrevet og der vil fÞlge lÊkre opskrifter med hver eneste måned der passer til kassens indhold. Som loyal abonnements kunde får du månedens sÊrligt udvalgte smagekasse med 10% rabat måned efter måned til bare 625,50 dkk,- pr. forsendelse. Abonnementet er fleksibelt og kan bestilles hver måned eller hver 2. Det kan nemt sÊttes på pause, Êndres i hyppigheden eller der kan bestilles ekstra. Det er naturligvis uden binding og du har fuld kontrol og styring over abonnementet fra din personlige konto. Vi leverer direkte og gratis til din dÞr hver eneste gang.
SjÊllandgade 17, 6500, Vojens , ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vinen er endnu ikke drukket endnu, men vi kender den og den er god. Hurtig levering på bopÊlen.

Mevino ããã®åç
Det er altid en fornÞjelse at handle ved Mevina. Det er kvalitetsvin og man får en fantastisk vejledning og betjening.

Mevino ããã®åç
LÊkker vin til billige priser. Personlig og hurtig betjening.

Mevino ããã®åç
Super god service. Modtog Êske med 6 glas, hvor et var gået i stykker. Nyt glas på vej med det samme.

Mevino ããã®åç
Hos Mevino er man sikker på en god smagsoplevelse, god vejledning. Altid lÊkker kvalitet og service i top.

Mevino ããã®åç
Stinas engagement, store viden og sÞde vÊsen, gÞr det til en super god oplevelse at handle hos Mevino

Mevino ããã®åç
Varen er tip top, og I overholder leveringsaftalen. What's not to like?!

Mevino ããã®åç
Fantastisk vin til gode priser og som altid god service, skuffer aldrig.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã