レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg modtog min pakke dagen efter bestilling, hvilket var skÞnt. Da jeg Ã¥bnede den sÃ¥ jeg at varerne ikke stemte helt overens med varebeskrivelsen pÃ¥ hjemmesiden. Jeg skrev til dem at jeg derfor Þnsked... もっず芋る

Er kommet i MID hobby mange gange, og har altid fÃ¥et utrolig god hjÊlp af personalet. Meget imÞdekommende, vejledende og hjÊlpsomme. De vejleder gerne, og anbefaler hvad de mener vil vÊre det rette k... もっず芋る

Waiting 4 months for order and rude customer service After 4 !!!! months and without any information or communication about my order - suddenly came info my order was shipped. When I wrote back... もっず芋る

1.9

1.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rligt firma med en elendig service

I slutningen af november 2020 kÞbte jeg en racerbane til mit barnebarn. Den kostede 399 kr. Fragten kostede 69 kr. Pengene blev hurtigt trukket, og der gik heller ikke så lang tid, fÞr jeg fik den, og den var ok. DesvÊrre havde andre i familien også kÞbt en bane, så vi blev enige om, at jeg skulle returnere min. Jeg handler meget på nettet, og jeg er vant til, at der bliver sendt en returlabel med, så man ikke skal betale fragt begge veje, men nej, sådan er det ikke hos MidHobby, Jeg måtte ind på pakke.dk og kÞbe en label - det var besvÊrligt, og pakken skulle måles på alle leder, fÞr jeg kunne kÞbe en label. Prisen for lablen belÞb sig til 80 kr - det er bare helt urimeligt, at man skal betale så meget for at returnere en pakke - det er vildt dårlig service fra MidHobbys side. Den 10.12.20 fik jeg besked fra pakke.dk, at racerbanen var afleveret på deres adresse, men fÞrst den 27.12.20 har jeg fået mine penge retur. Dårligt firma med en elendig service. Her handler jeg aldrig mere :-(

2020幎12月26日

Bestilte varer

Bestilte varer, der skulle bruges i efterårsferien - 1-2 dages levering, og jeg modtog ingen ordrebekrÊftigelse - varerne kom til pakkeshop efter 12 dage, og ferien var slut. Jeg kontaktede dem for at sende varer retur da de ankom senere end lovet. Det kunne man kun, hvis man havde et ordrenummer (som jeg ikke havde fået) de kunne ikke finde mig på mit navn, mit telefonnummer, beskrivelse af varer i pakken, så jeg kunne ikke sende varerne retur. Jeg måtte lade vÊre med at hente pakken, da jeg efter flere mails stadig ikke kunne få mit ordrenummer. Pludselig - 4 uger efter bestilling kunne de finde min ordre og jeg har efter lang ventetid nu fået mine penge retur - minus de 68,- som det pludselig kostede at sende varerne retur. Aldrig mere handler jeg her :(

2020幎11月24日
自発的なレビュヌ

Har bestilt en meget efterspurgt

Har bestilt en meget efterspurgt julegave til mit barnebarn hos Midhobby. Der var 30% at spare hos dem på tidspunkt.
HalvdÞgn senere, beslyttede jeg at Êndre leveringsadresse, så min datter vil få den direkte til hendes adresse i stedet for min. Da bestillingen var under behandling, prÞvede jeg at ringe til kundeservice som ikke lÊngere eksistere som sådan, man kun via email. SpÞrger dem i mailen om MULIGHEDEN til Êndring af leveringsadressen... De har annulleret min ordre med det samme og bedt mig om at genbestille det på ny ... Varen er udgået, selfÞlgelig, da den er meget efterspurgt som julegave.
Så nu koster det 400 kr mere end den kunne vÊre((((
Også fragtprisen drillede fuldstÊndigt.I stedet for 100 kr( der er faktisk skulle vÊre gratis fragt. da varen kostede over 1000 kr) kom det til 169 kr. Rigtig dårligt!!!

2020幎11月13日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte lÊrreder hos dem til at

Jeg bestilte lÊrreder hos dem til at male på for over 500 kr. Da jeg modtager pakken åbner jeg for at tjekke indholdet og kan se, at der er et stort hul i det ene lÊrred dvs. man kan ikke bruge dette til at male på. Jeg kontakter MIDhobby samme dag med billeder og forklaring på problemet. Om det er sket da de pakkede varerne eller under transporten skal jeg ikke kunne sige. Jeg modtager svar fra dem at jeg skal sende yderligere billeder af problemet, hvilket jeg gÞr og så hÞrer jeg ikke mere fra dem. Jeg kan jo umuligt selv vÊre ansvarlig for at det ene lÊrred er gået i stykker. Jeg er skuffet over MIDhobby og deres håndtering af min henvendelse og vil ikke i fremtiden handle der og anbefaler dem heller ikke til andre.

2020幎10月19日

Snyder deres kunder - Hold jer vÊk

Dårlig kundeservice og de trÊkker flere penge end aftalt.
Jeg bestilte levering med bring til en pakkeshop, til 35kr.
De trak 69kr for hjemmelevering med GLS. Da jeg så dette på min ordrebekrÊftelse, kontakter jeg dem og beder dem rette det og refundere differencen. Hvorefter de så giver mig et meget utilfredsstillede og offensivt svar. (De ikke engang har givet sig tid til at stave ordentligt.) De sagde kun at de ikke kan gÞre noget, da den er afsendt. De beklager ikke fejlen, så jeg må går ud fra at de gÞr det med vilje. Det eneste de kan fortÊlle mig er at de ikke vil gÞre noget ved det.
HOLD JER VÆK og PAS PÅ. Det ville ikke undre mig hvis de pludselig begynder at trÊkke et mÃ¥nedligt gebyr ogsÃ¥.

2020幎7月16日

Dont go there!!

Dont go there!!
Falsk reklame
Jeg sÞgte på en norsk legetÞjskÊde og denne kom op på norsk. De har blot ingen afdeling i Norge hvorfor de sendte pakken til mig i DK fremfor leveringsadresse
Service derfra fra MIDhobby er en by i Rusland. Lang svartid, forskellige meldinger og intet ansvar

2020幎5月11日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Kom til at bestille bÞrne puslespil med 25 brikker frem for 8. Ringede til kundeservice lige så snart de åbnede for tlf tid, men de vil ikke annullere ordre, selvom jeg havde lagt ny bestilling ind. Ingen mulighed for at undgå at betale dobbelt porto heller.

2019幎10月9日
自発的なレビュヌ

Virkelig dårlig service, overholder ikke leveringstiden

Virkelig dårlig service. De lever ikke op til, hvad de skriver på hjemmesiden med leveringstid og ordreforsendelse. Jeg skal nu bÞde for, at de ikke har fået sendt en ordre afsted til mig, og give penge for at sende den tilbage, selvom at det er dem, som har lavet fejlen. Jeg har ikke lÊngere mulighed for at bruge varerne, fordi det var til en gave..

2019幎3月22日

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!
Jeg bestilte en Êske lego til min sÞns fÞdselsdag og ikke nok med at varen var cirka 40% billigere end udsalgspris i fx. bilka/fÞtex, men den blev også leveret dagen efter, hvilket er rigtig godt.
Det er helt sikkert et firma, jeg vil anbefale andre at bruge - og jeg vil klart handle der igen!

2019幎2月14日

Ekstrem dårlig service!!

Ekstrem dårlig service!!
Modtog en julegave, som vi fik to af, får den dog fÞrst sendt retur da vi kommer i det nye år, men fordi giver havde vÊret ude i god tid, kan vi nu kun få et tilgodebevis og ikke penge retur fordi der er gået mere end 14 dage, fÞr de modtog pakke , den var dog sendt retur fÞr de 14 dage!! Vil under ingen omstÊndigheder handle der igen!!!!!

2019幎1月21日

KÞbte Rullesko til mine bÞrnebÞrn

KÞbte Rullesko til mine bÞrnebÞrn, des er fine ud,

Fik en mail om de var 1 dags forsinket, meget lidt ,når men tÊnker december.

Grunden til de ikke får den sidste stjerne er,at den ene pakke var noget bulet

De skrev til mig at fordi de var forsinket ville jeg få en lille ekstra ting, det fik jeg ikke
TÊnker det er juletravlheden, en dag betyder ikke noget i december

2018幎12月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ