Midtvejsauto レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fabriks kampagne, indkaldt med et sikkerheds problem ved sele forankring bag I fra Peugeot. Peugeot dÊkkede sÃ¥ selvfÞlgelig betaling. Alt gik smurt og fik endda tilbudt at fÃ¥ bilen vasket. SÃ¥ in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi vil takke Midtvejs for en suverÊn service ved vores bilkÞb hos jer. DesvÊrre stÞdte vi pÃ¥ udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gÞre, men hos producenten. I h... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fordi ved Midtvejs Auto fÃ¥r man en yderst god behandling med et stort glimt i Þjet i en fantastisk atmosfÊre - helt nede pÃ¥ jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsÞg pÃ¥ oversal... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Stor erfaring. Stor tillid til veludfÞrt aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udfÞrelse, sÃ¥ man fÃ¥r godt indblik i bilens tilstand. Gratis lÃ¥nebil (evt. forsikring 85 kr). Ka... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi har i over 40 Ã¥r solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og Êrligheden er mÃ¥den man kommer lÊngst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdÞmme, som har skabt et stort bilhus – helt ude pÃ¥ landet.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

10/SUPER SERVICE !

SUPER SERVICE !
Ringede i sidste uge torsdag morgen fordi jeg havde et lys der ikke virkede. Vi skulle til NordsjÊlland nÊste dag og havde travlt. VÊrkstedet fik bilen op og det endte med nyt lys i forlygterne. Fik en lånebil uden problemer og kunne hente den senere på eftermiddagen. Det kalder jeg god service, for de havde ellers travlt på vÊrkstedet.
De får 5 ⭐ og kunne man give 10 ⭐ fik de også det.
Kan varmt anbefale Midtvejrs Auto i Bejstrup.

2023幎8月10日

VÊrkstedsbesÞ service

Fantastisk service som altid,man bliver modtaget af dygtigt og behageligt personale.Arbejdet på bilen er som sÊdvanligt helt i top.
Jeg kan fra min side helt og aldeles ANBEFALE Midtvejs Auto.Jeg har bestemt ingen planer om at få lavet min bil andre steder.
M.V.H
Eswald Hjorth

2023幎8月9日
5぀星のうち5の評䟡

Dygtige fagfolk og fair priser.

Dygtig og fair priser.

Jeg har haft kontakt med vÊrkfÞrer Klaus, som gav mig et tilbud.
Jeg har kÞbt en bil hos en anden forhandler, som nu skulle til service og det valgte jeg midtvejs auto til at gÞre.

Jeg havde også nogen problemer, som jeg gerne ville ham dem til at kigge på. Bilen gav en speciel lyd, som nu er forsvundet blot ved at skifte gear olie.

Ligeså fandt de fejl/mangler som jeg kunne tage med tilbage til ham jeg kÞbte bilen af, som da skal udbedres.

Jeg er meget tilfreds og kommer udentvivl igen hos Midtvejs Auto til nÊste service.

2023幎7月18日

Bil kÞb

Bil kÞb
Hej vi kÞbte ny bil den 27 dec dette var nok den bedste oplevelse jeg har haft ved bil kÞb og efterfÞlgen service med vores 3008 fra 2018 alt fungere bare perfekt og vidunderlig behandling både ved salg og vÊrksted kan varmt anbefalelse
mvh Per Olsen

2023幎3月17日

Jeg har i snart 25 år altid handlet bil

Jeg har i snart 25 Ã¥r altid handlet bil ved Midtvejs Auto. FÞrst ved et tilfÊlde, men efterfÞlgende fordi man altid bliver behandlet nÊrmest som et familiemedlem og ikke "bare" en kunde. (De reddede mig endda fra at kÞbe Skoda for 7 Ã¥r siden 😄 ) (selvom det ogsÃ¥ er et godt mÊrke). Midtvejs fejlsÞgte i telefonen pÃ¥ 10 minutter, hvad en forhandler nÊrmere min adresse, brugte 3 vÊrkstedsbesÞg pÃ¥! SÃ¥ Midtvejs fik lov at skifte motor i min 308'er. 🙂 3 dage sÃ¥ kÞrer den igen til UG. 🚘 Tak til alle pÃ¥ Midtvejs Auto.

2023幎3月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス