Fabriks kampagne, indkaldt med et sikkerheds problem ved sele forankring bag I fra Peugeot. Peugeot dÊkkede sÃ¥ selvfÞlgelig betaling. Alt gik smurt og fik endda tilbudt at fÃ¥ bilen vasket. SÃ¥ in... ãã£ãšèŠã
Vi vil takke Midtvejs for en suverÊn service ved vores bilkÞb hos jer. DesvÊrre stÞdte vi pÃ¥ udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gÞre, men hos producenten. I h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fordi ved Midtvejs Auto fÃ¥r man en yderst god behandling med et stort glimt i Þjet i en fantastisk atmosfÊre - helt nede pÃ¥ jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsÞg pÃ¥ oversal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor erfaring. Stor tillid til veludfÞrt aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udfÞrelse, sÃ¥ man fÃ¥r godt indblik i bilens tilstand. Gratis lÃ¥nebil (evt. forsikring 85 kr). Ka... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har i over 40 Ã¥r solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og Êrligheden er mÃ¥den man kommer lÊngst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdÞmme, som har skabt et stort bilhus â helt ude pÃ¥ landet.
Bejstrupvej 182, 9690, Fjerritslev, ãã³ããŒã¯
- info@midtvejsauto.dk
- midtvejsauto.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fabriks kampagne
Fabriks kampagne, indkaldt med et sikkerheds problem ved sele forankring bag I fra Peugeot. Peugeot dÊkkede så selvfÞlgelig betaling.
Alt gik smurt og fik endda tilbudt at få bilen vasket.
SÃ¥ ingen klager herfra.
Bilen altid i orden ved afhentning
Min opel karl gik i stykker fredag ogâŠ
Min opel karl gik i stykker fredag og mandag var der tid til at se hvad det var. Fik besked at kunne jeg vente så kunne de lave den med det samme. Kaffe og hyggeligt venterum og fair pris. Altid venligt vÊrksted og kompetent.

Midtvejsauto ããã®åç
Altid den bedste og seriÞse service medâŠ
Altid den bedste og seriÞse service med smil og godt resultat.

Midtvejsauto ããã®åç
Hurtig og godt arbejde v dÊkskifte
Hurtig og godt arbejde v dÊkskifte. Fin info og billede af dÊk der trÊnger til udskift

Perfekt som altid.
Har haft lidt problemer med min bil, hvilket gjorde mig frustreret og irriteret, men valgte endnu engang at sende bilen til midtvejs auto, da de fÞr har lÞst mine problemer med mine biler.
FÞrst bliver man godt modtaget i lobbyen af både Michael, Brian og Klaus.
Der nÊst bliver man godt opdateret af mekanikeren som i dette tilfÊlde var Jonas. Hele forlÞbet har vÊret super godt, ogsÃ¥ selvom det blev en dyr om gangâŠ. Men hele tiden bliver man informeret om hvad der sker, hvad der skal skiftes og hvad det koster ca.
Endnu engang en super oplevelse, jeg er mega godt tilfreds og bilen kÞre.
Kan kun anbefale midtvejs auto.

Midtvejsauto ããã®åç
personalet er os velkendt -og vi har enâŠtilfreds kunde
personalet er os velkendt -og vi har en god service opevelse

Midtvejsauto ããã®åç
Altid god behandling og man fÞler sigâŠ
Altid god behandling og man fÞler sig altid velkommen

Kan stÊrkt anbefale dem
Kan stÊrkt anbefale dem.
Go service og go personale.
Dem bruger jeg altid

Midtvejsauto ããã®åç
Som altid oplevede jeg en hurtig ogâŠ
Som altid oplevede jeg en hurtig og vedkommende betjening af vÊrkstedet.

En Êrlig og trovÊrdig virksomhed
En Êrlig og trovÊrdig virksomhed, som ikke laver noget unÞdvendig reparation. God kundeservice.

Midtvejsauto ããã®åç
Som altid god personlig og professionelâŠ
Som altid god personlig og professionel betjening.
En fornÞjelse at komme i jeres bilhus.

Kompetente medarbejdere og hyggeligtâŠ
Kompetente medarbejdere og hyggeligt vÊrksted

Gigantisk godt serviceeftersyn altâŠ
Gigantisk godt serviceeftersyn alt gennemgÃ¥et ifÞlge aftale. Og det bedste er jeg havde fÞlelsen af, at jeg fÃ¥et en ny bil. Super afbalanceret vinterdÊk , ingen stÞj. Det er imponerende. Der er helt styr pÃ¥ skidtetð Alle Þnskes en glÊdelig ðð ð»ð

God service
God service, lånebil u.b., stor stÊdighed ved fejlsÞgning og blev ved til fejlen blev fundet og rettet.
Mvh ib

Midtvejsauto ããã®åç
Vi har fÃ¥et en rigtig god serviceâŠ
Vi har fået en rigtig god service gennem mange år

Midtvejsauto ããã®åç
Man bliver virkelig godt behandlet
Man bliver virkelig godt behandlet, man mÊrker tydeligt at det er folk, der ved hvad de snakker om. En god og professionel oplevelse.

Midtvejsauto ããã®åç
Har lige haft bilen til service
Har lige haft bilen til service, og fik som sÊdvanligt en god og venlig samt professionel behandling, der bestÃ¥r i en god gennemgang af bilens tilstand, hvad der bÞr laves og hvad der kan vente til nÊste gang, enda med et prisoverslag, samt den kommer pÃ¥ et videolink ð

Altid godt og professionel service
Altid godt og professionel service

God service
Personalet er altid venlige og imÞdekommende. Servicen på bilen var perfekt.