レビュアーのコメントを見てみましょう
We have been use bed from mijnboxsping for at least 6 months now. I am happy with the quality of the bed. Especially, all the space underneath. Whoever need a bed with storage. I recommend mijnboxspri... もっと見る
Op basis van de levering die wij zojuist hebben gehad schrijf ik vol enthousiasme deze review. Onvoorstelbaar hoe blij we zijn met onze keuze voor de Velar opbergboxspring bij mijnboxspri... もっと見る
企業が回答しました
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Good quality bed and fast installation service 👌
We have been use bed from mijnboxsping for at least 6 months now. I am happy with the quality of the bed. Especially, all the space underneath. Whoever need a bed with storage. I recommend mijnboxspring.nl 😀😃
Mooi bed maar slechte ervaring met Mijnboxspring
Mooi bed, slechte ervaring met Mijnboxspring. Helaas is de communicatie slecht en komen ze niet na wat ze adverteren. Leveren een bed vol vlekken (lijkt gebruikt) en het gratis slaappakket is niet conform het geadverteerde wat betreft kleur en waarde. Wanneer je hierover belt geven ze aan dat je wordt teruggebeld alleen dit gebeurt niet. Daarnaast geven ze aan dat ze de geadverteerde kleuren niet meer op voorraad hebben. Erg frustrerende en teleurstellende ervaring.
Zelden zo’n soepel proces meegemaakt
Zelden zo’n soepel proces meegemaakt. Van bestelling tot bezorging liep alles op rolletjes en precies binnen de afgesproken tijd. Het bed zelf overtreft de verwachtingen. Het materiaal voelt hoogwaardig aan en het slaapcomfort is uitstekendf. Een absolute aanrader voor wie waarde hecht aan kwaliteit.
Paar weken terug een bed besteld #1537
Paar weken terug een bed besteld #1537. De levering stond gepland voor afgelopen maandag, maar er werd een compleet ander bed geleverd — en dat was bovendien beschadigd.
Vanaf het begin is de communicatie met mijnboxspring.nl bijzonder slecht geweest. Er wordt nauwelijks gereageerd. Ik heb meerdere keren gebeld zonder teruggebeld te worden en diverse chats gestart, maar we komen geen stap dichter bij een oplossing.
Het verkeerd geleverde bed heb ik geweigerd en teruggestuurd. Ondertussen wacht ik nog steeds op de juiste bestelling en krijg ik simpelweg geen contact met het bedrijf.
Als je zin hebt in stress, bestel hier vooral je bed. Dit is zonder twijfel de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad. Geen contact, geen oplossing — terwijl het om een aankoop van bijna €2000 gaat.
Ontzettend zonde van mijn tijd en mijn geld. Op deze manier is wat een leuk proces zou moeten zijn, alleen maar frustrerend. Ik kan eerlijk gezegd niet begrijpen hoe een bedrijf zo met klanten kan omgaan.
27/02 Vandaag voor de tweede keer weer het verkeerde bed geleverd. Sinds de vorige keer bel ik hun iedere dag op en ik word aan het lijntje gehouden. Niemand die mij terug belt... Ze plaatsen positieve reviews op de website en negatieve verwijderen ze. Kijk aub uit met deze mensen!
Maandag mijn boxspring binnengekregen…
Maandag mijn boxspring binnengekregen en wat een topservice. Het bed ziet er schitterend uit en de afwerking is prachtig. De bezorgers hebben alles keurig naar de slaapkamer gebracht, gemonteerd en zelfs het afval weer meegenomen. Geen omkijken naar gehad! Ik kan niet wachten om er vanavond voor het eerst in te slapen.
Niet-nieuw bed geleverd, klantenservice reageert niet
Bij levering bleek het bed vlekken te bevatten die niet te verwijderen zijn. Dit product voldeed daarmee niet aan wat redelijkerwijs verwacht mag worden van een nieuw geleverd bed.
Ik heb hierover één e-mail gestuurd met fotobewijs en daarnaast meerdere malen telefonisch contact gezocht met de klantenservice. Tot op heden heb ik geen enkele reactie of inhoudelijke terugkoppeling ontvangen.
Het uitblijven van communicatie en het ontbreken van een oplossing acht ik onacceptabel. Op basis van deze ervaring adviseer ik om geen bestelling te plaatsen bij MijnBoxspring.nl.

Mijnboxspring からの回答
Staat mooi in de slaapkamer
Staat mooi in de slaapkamer, vlot geregeld. Bezorging en montage
Helaas geen goede ervaring
Helaas geen goede ervaring. Bestelling geplaatst op 17 december op basis van “levering & montage in 4 weken”. Inmiddels 7 weken verder en mijn bed is nog steeds niet geleverd. Ik moest zelf herhaaldelijk achter updates aan en de communicatie was minimaal. Niet aan te raden.
Verwachtingen overtroffen
Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch toen ik online een bed bestelde, en vlak na de bestelling sloeg de twijfel zelfs even toe. Je kent het wel: heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Gelukkig werd die onzekerheid vrijwel direct de kop ingedrukt. Ik werd telefonisch ontzettend vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice van MijnBoxspring. Ze stelden me gerust, legden precies uit wat de volgende stappen waren en pakten de bestelling direct met prioriteit op. Echt die persoonlijke touch die je tegenwoordig nog maar weinig ziet.
De levering zelf was vervolgens de kers op de taart. Geen gedoe met vage tijdsblokken of bezorgers die het bed alleen over de drempel schuiven. De mannen die hier kwamen waren niet alleen heel netjes en beleefd, maar ook echt kundig. Je kon zien dat ze dit vaker hadden gedaan. Binnen no-time stond de boxspring gemonteerd en wel op zijn plek, en dat ook nog eens zonder een spoor van rommel achter te laten.
We slapen inmiddels heerlijk op onze nieuwe Sierra. De kwaliteit straalt er vanaf, maar de service is wat me echt is bijgebleven. Voor een volgend bed hoeven wij niet meer verder te zoeken; MijnBoxspring staat bovenaan ons lijstje!
Fantastisch
Onvoorstelbaar hoe blij we zijn met onze keuze voor de Velar opbergboxspring bij mijnboxspring.nl.
Wij kregen keurig op tijd te horen dat de levering zelfs iets sneller kon dan aanvankelijk werd aangegeven.
Precies binnen de afgesproken termijn werden we gebeld door mijnboxspring.nl om de levering in te plannen. Geen gedoe, gewoon duidelijke afspraken.
De Velar boxspring zelf is echt een plaatje en de opbergruimte is een uitkomst. Het bed ligt heerlijk en je merkt aan alles dat het degelijke kwaliteit is. De monteurs waren bovendien uiterst vriendelijk en werkten erg netjes.
Nog nooit hebben wij zo’n soepel proces meegemaakt met een online meubelbestelling.
Topservice!

Mijnboxspring からの回答
Alles netjes geleverd en gemonteerd
Alles netjes geleverd en gemonteerd. Oude bed meegenomen. Dat scheelde ons een hoop gedoe.

Superfijn bed
Superfijn bed, alsof ik in hotelbed lig, fijne hoge maat ook, bezorgers waren vriendelijk en snel met in elkaar zetten, erge fijn de grote opbergruimte ook en makkelijk te openen, kortom we zijn erg blij ermee!

Absurd!
Absurd!
Op basis van de reactie die wij zojuist gekregen hebben schrijf ik wederom een review.
Zie mijn oorspronkelijke review hieronder.
Wij krijgen zojuist te horen dat de levering vanaf nu wederom wordt uitgesteld.
Bovenop de 4 weken waar we inmiddels inzitten wordt er nu gezegd dat we nog 2 weken moeten wachten voor we contact krijgen met mijnboxspring.nl om een levering in te plannen.
Zoals iedereen kan lezen wordt er beloofd dat er contact wordt opgenomen om een levering te plannen. Blijkbaar houdt dit in dat we nog 2 weken extra moeten wachten.
Mocht dit niet naar wens zijn dan wordt er gezegd dat we de order maar moeten annuleren.
Nog nooit hebben wij dit eerder meegemaakt met een winkel.
Oplichterij noemen we dit.
Nogmaals stink niet in de valse beloftes die er worden gemaakt. Ze durven niet eens terug te bellen.
Goed bed, ontevreden over communicatie
In oktober hebben wij een boxspring besteld vanwege de beloofde snelle levering van vier weken. In week 3 zouden wij iets horen, maar eind november hadden wij nog steeds geen bericht ontvangen. Na meerdere e-mails en telefoontjes werd telkens gevraagd om geduld, en beloofde terugbelverzoeken zijn nooit nagekomen.
Eind december hebben wij contact opgenomen met de vraag hoe annuleren in zijn werk ging. Enkele uren later ontvingen wij plots een e-mail dat het bed op 2 januari geleverd zou worden, zonder telefonisch overleg.
De bezorgers waren vriendelijk en deden hun best, maar het bed paste niet door het trappengat. Met hulp van familie hebben wij het uiteindelijk zelf naar boven gekregen. Het bed ligt prima, aan de kwaliteit ligt het zeker niet!
Al met al zijn wij niet geheel tevreden over de communicatie en service, maar uiteindelijk hebben wij wel ons bed ontvangen.

Mijnboxspring からの回答
Net geplaatst door twee zeer nette…
Net geplaatst door twee zeer nette monteurs, ben benieuwd hoe die slaapt

Mijnboxspring からの回答
Prachtige boxspring Velar ontvangen…
Prachtige boxspring Velar ontvangen vandaag. Nog mooier dan ik had verwacht.
Netjes bezorgd, naar boven gebracht en gemonteerd. Al het inpak materiaal is ook weer netjes meegenomen.

Prachtig bed
Prachtig bed , voor mij was de matras ietsje te hard maar heb dit opgelost met een zachte topper .
Nu slaapt het heerlijk 😊👍🏼

This company is a scam
This company is a scam. I bought a box spring on the website with a delivery time of max 5 working days. After 10 days nobody contacted me. The only communication channel is the phone number (in the website) where a group of ladies take note of your request and say that someone will contact you later,,, but nobody will do it. I'm still waiting. I assume they stole my money,

Mijnboxspring からの回答
Super goede opbergboxspring velar zeker…
Super goede opbergboxspring velar zeker een aanrader veel opbergruimte en erg goede matrastopper zeer tevreden dankzij mijnboxspring .nl

Erg prettig bed
Erg prettig bed! Stevig matras, maar toch zacht genoeg. Bezorging was ook heel snel en prettig!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。