レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Heel persoonlijk, goede service, snelle levering en klantgericht. Al meerdere malen bij Boxspring besteld. Er kan persoonlijk veel geregeld worden. Boxspring is meer dan alleen een webwinkel. Je ervaa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Twee weken geleden een boxspring besteld, welke niet op voorraad was. Na telefonisch contact gelijk de order geplaatst en hebben ze deze gelijk doorgezet naar de fabrikant. Levering was binnen t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nieuwe topper nodig en gezien de ervaringen met vorige aankopen bij boxspring.nl weer daar besteld. En ook nu weer een goed product geleverd. Van te voren werd er gebeld om de bezorgdatum af te sp... もっと見る

企業情報

1. 寝室家具店

Boxspring.nl について

さまざまな外部ソースから提供された情報

Hét vertrouwde adres waar u terecht kunt voor boxsprings, matrassen, bedtextiel en meer slaap(kamer) accessoires.

Wij hebben onze eigen gespecialiseerde chauffeurs en beschikken daardoor over snelle levertijden en een goede service!

In onze showroom in Kaatsheuvel bent u van harte welkom om al de producten van onze website te komen bekijken en ervaren. www.boxspring.nl is de website van Uw Bed uit Kaatsheuvel. Onze showroom kunt u vinden in:

Kaatsheuvel, Luxemburgstraat 5, 5171PK Kaatsheuvel.

Mocht u andere vragen en/of opmerkingen hebben. Neemt u dan gerust contact op via het contactformulier op onze website of bel direct 088-3322333.

連絡先

Overzichtelijk
En spoedige zending

2026年4月9日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vind en u tevreden bent met onze snelle verzending. Groet, Team Boxspring.nl

Zeer vriendelijk personeel,goede…

Zeer vriendelijk personeel,goede kwaliteit en goede communicatie.

2026年4月9日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt voor uw mooie review. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze boxspring, vriendelijkheid en goede communicatie. Groet, Team Boxspring.nl

No-nonsense bedrijf!!!

2de bed hier nu gekocht, online op goed vertrouwen. Wim Hendriks denkt goed met je mee, heeft ruime ervaring in de bedden branche. Attente medewerkers niks is teveel voor deze mensen. Heldere communicatie, aan de telefoon maar ook per email. De bezorger/chauffeur Paul
is ook een hele vriendelijke man, doet zijn werk prima maar praat graag 😂, een echte Brabander.

En het meest belangrijkste bed ligt lekker en slaapt goed.

Mvrgr uit Grunn

2026年3月17日

Boxspring.nl からの回答

Wat een mooie review, bedankt hiervoor. Wij vinden het fijn om te horen dat u ons contact en communicatie, zowel telefonisch als per email en onze levering als prettig heeft ervaren. Wij wensen u vele comfortabele nachten toe. Groet, Team Boxspring.nl

5つ星のうち5の評価

Top bedrijf met zeer vriendelijk…

Top bedrijf met zeer vriendelijk personeel, en ze leveren kwaliteit voor een goede prijs kwaliteit verhouding, ik ben zeer te vrede en zal dit bedrijf ook andere aan raden

2026年3月16日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel comfortabele nachten toe. Groet, Team Boxspring.nl

Familie Vermeer uit Garderen

Super bedrijf, perfecte site, perfecte communicatie, perfect maken van afspraken, perfect op tijd de levering en een perfecte nette bezorger die weet wat klantvriendelijkheid inhoud. 5 x Perfect✅

2026年1月7日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Wij vinden het fijn om te horen dat u onze communicatie en bezorging als prettig heeft ervaren. Wij wensen u vele comfortabele nachten toe. Groet, Team Boxspring.nl

5つ星のうち1の評価

Veel te late levering…

Op de website staat 3 tot 5 werkdagen levertijd. Toen ik na de 7de dag ging bellen bleek dat de molton nog niet verstuurd was. Ze beloofde deze vrijdag te leveren. Ook dit gebeurde niet uiteindelijk werd de molton pas maandag geleverd.

2026年1月16日

Boxspring.nl からの回答

Mevrouw Tops, wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de levering van uw bestelling. Wij hebben, door omstandigheden, helaas niet kunnen voldoen aan de beloofde levertijd maar wij hadden u hiervan tijdig op de hoogte moeten stellen. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Groet, Boxspring.nl

Goed contact

Goed contact, mooi product, goede bezorging.

2025年12月12日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Heel fijn om te horen dat u onze communicatie, boxspring en levering als prettig heeft ervaren. Groet, Team Boxspring.nl

goeie communicatie

goeie communicatie, levering ging super vlot

2025年12月5日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt voor uw review, fijn te horen dat u tevreden bent met onze communicatie en levering. Wij wensen u veel comfortabele nachten toe. Groet, Team Boxspring.nl

5つ星のうち5の評価

Prachtig bed, persoonlijke service! Heel erg blij!

Prachtig bed! Hele goede persoonlijke service met persoonlijk contact, ook de bezorging was superaardig! Met heel veel hulp! Kortom mijn volgende bed bestel ik ook hier! Dankjulliewel!
Groetjes Femke

2025年12月4日

Boxspring.nl からの回答

Wat een mooie review, bedankt hiervoor. Wij vinden het fijn om te horen dat u ons persoonlijke contact, service en bezorging als prettig heeft ervaren. Wij wensen u vele comfortabele nachten toe. Groet, Team Boxspring.nl

Retteketet naar Boxsping.nl

We twijfelden eerst en stonden bij BeterBed, maar nu absoluut geen spijt van hotelbed YALE! Echt stevig en goed afgewerkt. Komt niet in de buurt van een vergelijkbaar goedkoop bed bij de concurrent.
Vriendelijke bezorger die geholpen heeft met het naar de slaapkamer brengen.

2025年11月25日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te horen dat u de service van onze chauffeur waardeert. Groet, Team Boxspring.nl

Boxspring onderbak ROME

Boxspring onderbak ROME - Eénpersoons - Pocketveer - Meubelstof Figaro
Ondanks de goedkoopste, toch kwalitatief hoogstaand product. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Wat de levering betreft werd ik goed geïnformeerd en de man die de boxspring leverde was heel vriendelijk en gaf de nodige informatie voor de montage van de pootjes.
Zeer tevreden !!

2025年11月18日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt voor de mooie review. Fijn te horen dat u tevreden bent met ons product, onze communicatie en levering. Wij wensen u veel comfortabele nachten toe. Groet, Team Boxspring.nl

Heel mooi bed

Heel mooi bed, stevige stof, goede prijs en veel opbergruimte. Makkelijk besteld en alles is netjes geregeld. Ik ben tevrede met mijn aankoop.

2025年11月4日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Wij wensen u veel comfortabele nachten toe. Groet Team Boxspring.nl

toppie

goedkoop
hotelkwaliteit
snelle vriendelijke levering

2025年10月30日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt dat u naast uw leuke email ook nog de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Heel fijn om te horen dat u onze producten, levering en chauffeur als prettig/vriendelijk heeft ervaren. Groet, Team Boxspring.nl

5つ星のうち2の評価

6 weeks wait - bad communication

We ordered a couch to be delivered and assembled and we were aware that it would take 3 weeks to arrive. The day before delivery we get a message that the couch will only be delivered downstairs at the building entrance without assembly and a full day timespan instead of the 2 hours that were promised.
So we cleared up everything in the way, took down railings, wall art as preparation for the delivery. Only to find out the next day that it would not be delivered that day and that we would get a new link to schedule a delivery the same day which didn’t happen. Upon contacting the customer service again on Monday (not reachable on weekends and only available on workdays until 2pm), they said we’d get a link to schedule a new appointment the same day, upon checking the link it only offered us 3 weeks as the fastest delivery option. 6 weeks with terrible communication is unacceptable.

2025年10月24日

10 november 2025
Dear Michelle,

Did you recieve our previous email? We kindly request that you remove your review and repost it to the correct company. Because we are convinced this review is for another company. We only selling box- spring beds. Thank you in advance.
Greeting, Boxspring.nl

28 oktober 2025
Dear Michelle, what an unpleasant experience, but we are convinced that this review is not for us.
Because we are a company that sells only box-spring beds, not couches. We kindly request that you remove your review and repost it to the correct company. Thank you in advance, greetings Boxspring.nl

Alles in orde

Chat, bestelling, levering, kwaliteit bed alles prima!

2025年10月16日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een mooie review te schrijven. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons. Wij wensen u vele comfortabele nachten toe. Groet Team Boxspring.nl

Een tevreden klant

snelle levering, goede kwaliteit prijsverhouding, nette vervoeder

2025年10月7日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Wij vinden het fijn te horen dat u tevreden bent met onze prijs/kwaliteitverhouding en dat u onze levering als prettig heeft ervaren. Groet, Team Boxspring.nl

Super!

Levering was top, bed is super, echt geen klachten. Zou hun bedden aan iedereen aanraden!

2025年9月30日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een mooie review te schrijven. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze levering van uw boxspringset. Wij wensen u vele comfortabele nachten toe. Groet Team Boxspring.nl

5つ星のうち5の評価

Goede producten en nog betere service

Goede producten en nog betere service. Ik kocht hier verschillende onderdelen voor boxspringbedden. De kwaliteit is prima. Toen bleek dat iets niet klopte is dit uitstekend opgepakt en afgehandeld. Kortom, niets dan lof!

2025年9月23日

Boxspring.nl からの回答

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te horen dat u heel tevreden bent. Groet Team Boxspring.nl

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。