Vi havde Mikkel ude og underholde til vores bryllup. Fra start til slut var vi og alle gæster meget imponeret og underholdt. Gæsterne snakkede om ham resten af aftenen. Hans shows kan helt klart brug... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fuldstændig formidabel underholdning! Jeg havde fornøjelsen af at opleve Mikkel optræde hos GE Capital. Mikkel gik rundt blandt gæsterne mindfuckede hver og én. Han kunne blot ved at kigge på mig,... もっと見る
Fantastisk show!
Fantastisk show!
Mikkel underholdte mellemtrinnet på Trørødskolen med nærvær og professionalisme.
Stor anbefaling herfra.
Bryllupsreception
Hans shows kan helt klart bruges til mange arrangementer!
Underholdning til temadag
Mikkel kom og underholdte til en temadag. Mikkel er sindssyg dygtig til at manipulere med ens tanker, og vi var alle meget forundret og betaget af hans underholdning. Tiden gik desværre AL for stærkt, når man hygger sig, men Mikkel er klart pengene værd og meget dygtig til det, han gør. De varmeste anbefalinger herfra.
Fremragende underholdning
Mikkel lavede et fremragende show til et sponsorarrangement med 150 deltagere. Mikkel var velforberedt - og fik salen fuldstændig med. Showet blev et varmt samtaleemne resten af aftenen. En stor anbefaling her fra!
Mikkel var rigtig dygtig og skabte en…
Mikkel var rigtig dygtig og skabte en god stemning til vores firmajulefrokost på 50 personer. Han lavede en masse forskellige mind-games og ramte rigtigt på dem alle sammen. Han har min varmeste anbefaling
Vi havde fornøjelsen af at have Mikkel…
Vi havde fornøjelsen af at have Mikkel med som manipulator til vores julefrokost hos Christensen Kjærulff, og det var en kæmpe succes. Underholdningen fangede hele selskabet både unge og ældre og der var grin, forbløffelse og ægte “hvordan gjorde han det”-øjeblikke hele vejen igennem. En klar anbefaling herfra, hvis man ønsker underholdning, der samler selskabet og giver noget ekstra til festen.
Imponerende, overraskende og fuldstændig fantastisk
Helt fantastisk og mindblowing show! Vi hos Eaton Electric havde fornøjelsen af Mikkel til vores julefrokost – og vi er stadig imponerede over, hvor spot on han leverede. Sjov, medrivende og super professionel underholdning, der fik alle med. Det var en fornøjelse at opleve dig igen, Mikkel! Kan varmt anbefales.
Tak for en forrygende aften.
Tak for en forrygende aften.
Showet var super - du ramte en bred målgruppe til vores julefrokost hos Ocab.
Folk taler stadig om, hvor skræmmende din manipulation var.
Mikkel får 5 store stjerner af os…
Mikkel lavede et fantastisk show til vores firmafest. Han er super dygtig.
Han involverede mange forskellige i gruppen, og alle var meget betaget af hans show.
Mikkel lavede en forrygende show til…
Mikkel lavede en forrygende show til vores datters bryllupsreception hvor vi alle blev tryllebindet af hans fantastiske evner. Det satte mange samtaler i gang og kan varmt anbefale. Kh Charlotte og Torben
Underholdning til min 40-års fødselsdag…
Underholdning til min 40-års fødselsdag – Mikkel leverede varen!
Til min 40-års fødselsdag havde jeg booket Mikkel til at stå for underholdningen, og det var uden tvivl et af aftenens absolutte højdepunkter!
Han arbejdede med manipulation og mentalisme på et niveau, der blæste os alle bagover. Fra første øjeblik havde han publikum i sin hule hånd – og det var tydeligt, at han vidste præcis, hvad han lavede. Han var hamrende god, både teknisk og i sin måde at engagere folk på.
Hans optræden var fyldt med overraskelser, grin og ægte wow-øjeblikke. Flere af gæsterne snakkede stadig om det langt ud på natten – og flere spurgte, hvor jeg dog havde fundet ham henne!
Hvis du leder efter underholdning, der både er intelligent, fascinerende og virkelig underholdende, så kan jeg kun give Mikkel mine allervarmeste anbefalinger.
Tak for en uforglemmelig oplevelse, Mikkel!
Mikkel kom til min søns nonfirmation og…
Mikkel kom til min søns nonfirmation og pludselig blev festen lidt sjovere.
Han læste hurtigt rummet og lavede et enestående program med diverse UTROLIGE tryllerier.
Desuden læste han gæsternes tanker, og det var en oplevelse ingen vil glemme.
Tak!
En helt igennem gennemført oplevelse
En helt igennem gennemført oplevelse. Mikkel tryllebandt store som små, da han optrådte ved vores datters konfirmation i sidste uge. Aldersgruppen var fra 6 år til 80+ og alle var imponerede og godt underholdt. Mikkel er super nærværende og hans evner er i top. Han får +5 stjerner herfra.
Mikkel leverede et forrygende show
Mikkel leverede et forrygende show, hvor han formåede at inddrage gæsterne, få konfirmanden i fokus og give alle en super oplevelse. Der var mange wauw-momenter og masser af grin.
Tak for en skøn oplevelse.
Underholdning og manipulation "in your face"
Mikkel giver fantastisk underholdning direkte blandt publikum. Super energi og humor og virkelig mind blowing. Kan varmt anbefales.
Hilsen Anders
Fantastisk underholdning til polterabend
Mikkel kom og underholdt til en tøsepolterabend, hvor vi alle sad tilbage og var blæst bagover. Ikke nok med at han er utrolig dygtig til hans arbejde, så er hans humor også helt i top. Jeg vil helt klart booke ham igen en anden gang. Sikke en oplevelse!
Vi havde besøg af Mikkel til en…
Vi havde besøg af Mikkel til en konfirmation. Mikkel lavede en virkelig godt show hvor alle gæster og konfirmander var begejstrede. Mikke er god til at fange stemningen så hans shows blive ekstrem underholdende
Ud over private arrangementer, kan jeg også varmt anbefale Mikkel til event som udstillinger, messer mm
Havde 6-stjerner været en mulighed var…
Havde 6-stjerner været en mulighed var der faldet 6. Mikkel var en mega fed oplevelse. Han er vanvittig dygtig og efterlod alle i chock. Samtidig fik han børn som ældre med - og leverede et show der var sjovt, vildt og som nævnt: en kæmpe oplevelse.
Vil anbefale Mikkel til alle; få en på opleveren!
Ramte hele publikum
Mikkel Lassen optrådte til min 40 års fødselsdag, hvor vi var ca. 50 personer i alderen 5-75 år. Det var meget vigtigt for mig med et show, der henvendte sig til alle gæster, således alle blev underholdt. Det formåede Mikkel Lassen at gøre perfekt - børn og voksne var virkelig godt underholdt og meget fokuserede på showet. Desuden er Mikkel meget dygtig og havde helt styr på, hvad han lavede. I de dele af showet, hvor han havde mentalist-indslag, kunne ingen narre ham.
Efterfølgende havde Mikkel masser af overskud og lavede en masse flotte ballondyr til de mindste børn, der på denne måde også fik en dejlig oplevelse.
Det var en kæmpe succes og jeg kan bestemt godt finde på at hyre Mikkel igen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。