Ble oppringt av Ali Hamza i Mileni etter selv Ã¥ ha sÞkt etter refinansiering. Jeg mÃ¥ si at jeg har aldri opplevd sÃ¥ Êrlighet og fÃ¥tt sÃ¥ god hjelp og informasjon som gan ga. Og oppfÞlgingen er helt p... ãã£ãšèŠã
Ble kontaktet av en person fra ya bank som lurte pÃ¥ hva renten pÃ¥ et lÃ¥n jeg hadde var. Og om h*n i den forbindelse kunne se litt pÃ¥ om de kunne klare Ã¥ ordne med litt lavere renter, noe h*n klarte, o... ãã£ãšèŠã
Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig Ã¥ prate med og litt spÞkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornÞyd med Ã¥ ha fÃ¥tt samlet gjeld og gÃ¥tt ned i utgift pr mnd. Ario ringer... ãã£ãšèŠã
Fikk enorm service fra start til slutt fra Ali. Hadde litt rusk i Þkonomien, men dem fikset opp i det sammen med meg. Har du alt av papirer som dem trenger fÞr du starter prosessen, sÃ¥ gÃ¥r ting kjapt.... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned, kan du spare mye på å refinansiere dette med forbrukslån gjennom Mileni.
Nedre Vollgate 4, 0158, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@mileni.no
- mileni.no
Knall god servise
Oppringt av hyggelige Ario,
Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig å prate med og litt spÞkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornÞyd med å ha fått samlet gjeld og gått ned i utgift pr mnd. Ario ringer eller meld også når det evnt er skjedd noe i saken..Så han ivaretar ihvertfall kundene sine godt.
Kan anbefale bÃ¥de han og firmaet han er med i ððð
Uten tvil en troverdig bank
Uten tvil en troverdig bank! VÊrt en strålende prosess å kunne samarbeide med de. Alle som jobber der er så hyggelige og empatiske. Dette gjÞr prosessen lettere for oss kunder. Anbefaler de på det sterkeste!
Toppkarakter
Toppkarakter, Palis er mannen! Samma hva det måtte vÊre. Stor takk til Palis og teamet.
Kevin var min kontakt i Mileni. Jeg fikk svÊrt god hjelp og jeg gir han alt hva dere har av stjerner.
Kevin var min kontakt I Mileni og jeg fikk alle hjelp jeg trengte. Han får så mange stjerner dere måtte ha. Kristin
Super fornÞyd.
Kevin var veldig flink og hjelpsom.
Kevin var veldig flink og hjelpsom.
Jeg er meget fornÞyd :)
Veldig god hjelp hele veien igjennom.
Veldig god hjelp hele veien igjennom.
Ingen andre vi prÞvde matcher disse.
Tommel opp for denne gjengen
Utrolig dyktige og strekker seg langtâŠ
Utrolig dyktige og strekker seg langt for å hjelpe kunden. Anbefales på det sterkeste!
FornÞyd kunde
Fikk en kjempe god opplevelse av saksbehandleren min ( Kevin )
Har gjorde virkelig en innsats for min del og fylte opp me alt.
Tommel opp
Raskt behandling.
Raskt behandling.. Flott hjelp underveis med viktige opplysninger om hva jeg måtte gjÞre videre for å fullfÞre.. Takk ..
jeg anbefaler
SeriÞs, rask, profesjonell. Din medarbeider Ali Hamza var spektakulÊr, han fulgte alltid prosessen, alltid tilgjengelig for å hjelpe til han fikk et positivt svar fra banken. Takk, uten tvil anbefaler jeg Mileni
Meget hyggelig og kunskaprik rådgiver
Meget hyggelig og kunskaprik rådgiver. God oppfÞlging på saken etter sÞknad er levert. Anbefalles på det sterkeste.
Super service og megetâŠ
Super service og meget lÞsningsorienterte. Jobber for å finne best mulig lÞsning for deg. Noe som fÞles trygt å godt. Anbefales
Veldig hyggelig og god hjelp fra Kevin
Veldig hyggelig og god hjelp fra Kevin. Fikk lÞst våre problemer på en proff måte
Super bra service!!
Anbefales sterkt.
Anbefales på det varmeste
Anbefales på det varmeste! Alt gikk på skinner fra fÞrste stund. Veldig god og tydelig informasjon. Jeg er strålende fornÞyd med Mileni.