Ble oppringt av Ali Hamza i Mileni etter selv Ã¥ ha sÞkt etter refinansiering. Jeg mÃ¥ si at jeg har aldri opplevd sÃ¥ Êrlighet og fÃ¥tt sÃ¥ god hjelp og informasjon som gan ga. Og oppfÞlgingen er helt p... ãã£ãšèŠã
Ble kontaktet av en person fra ya bank som lurte pÃ¥ hva renten pÃ¥ et lÃ¥n jeg hadde var. Og om h*n i den forbindelse kunne se litt pÃ¥ om de kunne klare Ã¥ ordne med litt lavere renter, noe h*n klarte, o... ãã£ãšèŠã
Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig Ã¥ prate med og litt spÞkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornÞyd med Ã¥ ha fÃ¥tt samlet gjeld og gÃ¥tt ned i utgift pr mnd. Ario ringer... ãã£ãšèŠã
Fikk enorm service fra start til slutt fra Ali. Hadde litt rusk i Þkonomien, men dem fikset opp i det sammen med meg. Har du alt av papirer som dem trenger fÞr du starter prosessen, sÃ¥ gÃ¥r ting kjapt.... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned, kan du spare mye på å refinansiere dette med forbrukslån gjennom Mileni.
Nedre Vollgate 4, 0158, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@mileni.no
- mileni.no
Jeg er super fornÞyd med hjelpen jegâŠ
Jeg er super fornÞyd med hjelpen jeg har fÃ¥tt av Kevin. Veldig hjelpsom og hyggeligð. Alt har godt pÃ¥ skinner og masse informasjon i hele prosessen. Tusen takkð
Jeg har fÃ¥tt hjelp av flottâŠ
Jeg har fått hjelp av flott medmenneske. Jobbet raskt og effektivt , så alltid lÞsninger der jeg syns det så håplÞst ut . Hjalp meg over til kraft bank , på den måten unngikk jeg tvangssalg av bolig .
Et år etter er jeg tilbake til vanlig bank .
Anbefaler Mileni og Paliz på det varmeste
Utrolig bra kundeservice Ã¥ hjelper degâŠ
Utrolig bra kundeservice å hjelper deg med alle de kan
Takk for hjelpen
ð§ð»ððððð§ð»ð
Meget hjelpsomme
Fantastic ownership
Fantastic ownership. Clear expectations and guidance. Very helpful with keeping in touch and holding hand through process
Profesjonell og snil folke
Jeg var meget fornÞyd med kontakten ogâŠ
Jeg var meget fornÞyd med kontakten og oppfÞlgingen med dere
Takker for at det ordnet seg. Dere har gjort en kjempe innsats.
Med hilsen
May
Nydelig uppfÞjing og skikkelig proff!!
Nydelig uppfÞjing og skikkelig proff!!
Anbefales på det sterkeste!!!
Misvisende markedsfÞring
Misvisende markedsfÞring. Krever pant i bolig eller kausjonist. Bortkastet tid å kontakte disse.
Han har hvert til stor hjelp
Han har hvert til stor hjelp. Og kommer til anbefale dere videre til andre
Reddet meg ð
Hei setter stor pris pÃ¥ den hjelpen fraâŠ
Hei setter stor pris på den hjelpen fra kevin mileni og linda.Takker for all hjelp vi fikk fra dem.De er kjempe flinke folk og vet hvordan de skal hjelpe mennesker og hva slags hjelp hvert enkelt og anbefales på det sterkeste.!!
Trengte Refinansiering
Trengte Refinansiering. Hyggelig samtale og raske lÞsninger. Anbefales pÃ¥ det sterkesteðð
Hyggelig opplevelse
Fikk godt hjelp fra begynnelse til slutt. Tydelig og informativ, og ikke minst hyggelig mann å snakke med.
Anbefales.
Eg synest det var ein bra samtale
Jeg er veldig fornÞyd med kundeserviceâŠ
Jeg er veldig fornÞyd med kundeservice ð
Takker for god service og hjelp