Ble oppringt av Ali Hamza i Mileni etter selv Ã¥ ha sÞkt etter refinansiering. Jeg mÃ¥ si at jeg har aldri opplevd sÃ¥ Êrlighet og fÃ¥tt sÃ¥ god hjelp og informasjon som gan ga. Og oppfÞlgingen er helt p... ãã£ãšèŠã
Ble kontaktet av en person fra ya bank som lurte pÃ¥ hva renten pÃ¥ et lÃ¥n jeg hadde var. Og om h*n i den forbindelse kunne se litt pÃ¥ om de kunne klare Ã¥ ordne med litt lavere renter, noe h*n klarte, o... ãã£ãšèŠã
Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig Ã¥ prate med og litt spÞkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornÞyd med Ã¥ ha fÃ¥tt samlet gjeld og gÃ¥tt ned i utgift pr mnd. Ario ringer... ãã£ãšèŠã
Fikk enorm service fra start til slutt fra Ali. Hadde litt rusk i Þkonomien, men dem fikset opp i det sammen med meg. Har du alt av papirer som dem trenger fÞr du starter prosessen, sÃ¥ gÃ¥r ting kjapt.... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned, kan du spare mye på å refinansiere dette med forbrukslån gjennom Mileni.
Nedre Vollgate 4, 0158, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@mileni.no
- mileni.no
Ny hverdag
Kunne ikke vÊrt mer fornÞyd
Kunne ikke fått ein bedre behandling og bedre oppfÞlging av min sak
Og de jobbet hardt, gav aldri opp
Så for deg så har havnet i ÞkonomiskufÞre,så kan Mileni anbefales på det hÞyeste
Profesjonelt
Profesjonelt, tilgjengelig og svÊrt lÞsningsoroentert. Meget fornÞyd.
God og rask service og gode vilkår
Veldig fornÞyd ,effektiv ðð
MILENI ANBEFALES PÃ DET STERKESTE!
MILENI ANBEFALES PÃ
DET STERKESTE!
Jeg opplevde at kundebehandler virkelig brydde seg, og prÞvde så godt som mulig hurtig å få oversikt over situasjonen min. Ble fulgt opp hele veien, og fikk veldig god tillit til kundebehandler. Resultatet ble for mitt vedkommende veldig positivt også.
Paliz har vÊrt enestÃ¥ende i Ã¥ fÃ¥ hjelptâŠ
Paliz har vÊrt enestående i å få hjelpt meg med refinansiering. Rask tilbakemelding og rask respons på både sms, mail og telefon ved spm. osv. Dette er noe han passer perfekt til. Hyggelig og imÞtekommende, som viser virkelig at han vil sine kunder bare alt godt.
FÃ¥tt kjempehjelp av Martin
FÃ¥tt kjempehjelp av Martin, og veldig god oppfÞlging underveis og etter at ting ordner seg ð
Kjempe fornÞyd
veldig fonÞyd med servis
Kan anbefales Mileni på det sterkeste
Kan anbefales Mileni på det sterkeste. Dyktige og effektive saksbehandlere. Har fått hjelp av Kevin og Ario hos dere. Igjen Takk for hjelpen
har hatt martin bÞrresen somâŠ
har hatt martin bÞrresen som saksbehandler en hyggelig og fårekommende mann ,som gjorde sin jobb enestående fint ,meget bra og fint jenomfÞrt jobb ,han kan dere vÊre stolt av ,så dere hvil jeg anbefale for andre
God hjelp
Fikk god hjelp av Martin BÞrresen i Mileni til å få ett refinansieringslån med god rente hos Bluestep.
Flott og hyggelig oppfÞlging pÃ¥âŠ
Flott og hyggelig oppfÞlging på spÞrsmål, svar og informasjon.
Fantastisk god oppfÞlging
Ario Barzanes gjorde en fantastisk god innsats når han hjalp oss med lånet fra Ressurs bank. Han gjorde mer enn jeg noen gang hadde forventet av en kundebehandler på mobil.
Vi takker han av hele vårt hjerte.
Johnny K. Gundersen
Veldig fornÞyd med Mileni
Veldig fornÞyd med Mileni. Rask respons, Sendte sÞknad og ble kontaktet av saksbehandler samme dag/kveld. Bra kommunikasjon via tlf, sms og mail
Anbefales
Veldig fornÞyd med god service ogâŠ
Veldig fornÞyd med god service og support av en annen verdenð
Tusen takk for veldig god hjelp i enâŠ
Tusen takk for veldig god hjelp i en kritisk situasjon! Spesielt vil jeg takke Kevin for god oppfÞlging og trivelige samtaler :D
Vennlig hilsen Unni Dahle
God oppfÞlgning under hele prosessenâŠ
God oppfÞlgning under hele prosessen :-) Kunderådgiver veldig tilgjengelig :-)