Ble oppringt av Ali Hamza i Mileni etter selv Ã¥ ha sÞkt etter refinansiering. Jeg mÃ¥ si at jeg har aldri opplevd sÃ¥ Êrlighet og fÃ¥tt sÃ¥ god hjelp og informasjon som gan ga. Og oppfÞlgingen er helt p... ãã£ãšèŠã
Ble kontaktet av en person fra ya bank som lurte pÃ¥ hva renten pÃ¥ et lÃ¥n jeg hadde var. Og om h*n i den forbindelse kunne se litt pÃ¥ om de kunne klare Ã¥ ordne med litt lavere renter, noe h*n klarte, o... ãã£ãšèŠã
Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig Ã¥ prate med og litt spÞkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornÞyd med Ã¥ ha fÃ¥tt samlet gjeld og gÃ¥tt ned i utgift pr mnd. Ario ringer... ãã£ãšèŠã
Fikk enorm service fra start til slutt fra Ali. Hadde litt rusk i Þkonomien, men dem fikset opp i det sammen med meg. Har du alt av papirer som dem trenger fÞr du starter prosessen, sÃ¥ gÃ¥r ting kjapt.... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned, kan du spare mye på å refinansiere dette med forbrukslån gjennom Mileni.
Nedre Vollgate 4, 0158, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@mileni.no
- mileni.no
Kevin Bedi
Kevin Bedi
En respektfull og raus fagperson som motiverer kunden til å sammen med han tenke kreativt.
Romraketter og månelanding blir lommerusk sammenlignet med fÞlelsen av å få rett hjelp.
Takk for godt engasjement!
Anbefales!
Utrolig fornÞyd
Utrolig fornÞyd, de gjorde det beste for Ã¥ komme ut av situasjonen vi hadde. Mange takk ðð
Fra fÞrste tlf. opplevde jeg imÞtekommenhet.
Fra fÞrste tlf. opplevde jeg en imÞtekommenhet og en trygghet på å bli ivaretatt som kunde. Paliz er veldig positiv og profesjonell, tenker raskt lÞsning og formidlet forespÞrselen på en god måte til Kraft Bank. Hele prosessen har gått veldig på skinner med stor nÞyaktighet, ryddighet og oppfÞlging. Det har gitt glede og inspirasjon å få den fantastiske hjelpen til å nå målet med refinansiering. Anbefaler å velge Mileni ved Paliz for å finne en ny vei videre. Mvh Grethe
Rask hjelp og hyggelig samtale
Anbefales på det sterkeste!!!!
Fikk meget god hjelp her, virkelig til å anbefale!
Fra jeg la inn en sÞknad til jeg fikk hjelp gikk det veldig fort og effektivt, fikk svar pÃ¥ det jeg lurte pÃ¥ og fikk ordnet alt jeg trengte med bedre betingelser enn det jeg har klart og fÃ¥ til selv, masse takk til kevin for all hjelpð
FÃ¥tt utrulig god hjelp til Ã¥âŠ
Fått utrulig god hjelp til å refinansiere mitt forbrukslån av Ario.
Veldig imÞtekommende og raskâŠ
Veldig imÞtekommende og rask behandlingstid, super fornÞyd! ð€©
Fantastisk flott medarbeider
Fantastisk flott medarbeider. Meget fornÞyd med samarbeidet.
Hei tusen takk for hjelpen .
Veldig fornÞyd med både service
Veldig fornÞyd med både service, veileder og sÞknadsprosessen. Kan virkelig anbefales!
Flott hjelp og oppfÞlging av Kevin BediâŠ
Flott hjelp og oppfÞlging av Kevin Bedi Under hele prosessen. Anbefales på det sterkeste :)
Rask og god servise hyggelig konsulent
Fikk hjelp av Paliz for Ã¥ rydde opp iâŠ
Fikk hjelp av Paliz for å rydde opp i Þkonomien. Vi mÞtte på noen utfordringer underveis, men med så god informasjon og hjelp så klarte han å hjelpe oss. Paliz er utrolig flink til å snakke for seg og gi informasjon om at vi måtte gjÞre. Tusen takk for at dere hjalp oss! Dere vil bli anbefalt videre av oss!
Takknemlig ð
All Êre til Paliz. Flinkere kundebehandler finnes ikke ð
Aldri fÃ¥tt sÃ¥ god hjelp noen gang. God kommunikasjon hele veien pÃ¥ bÃ¥de telefon og mailð
Anbefales pÃ¥ det sterkeste Ã¥ ta kontakt om du noen gang havner i Þkonomisk knipeð
10 stjerner fra ossð
Utrolig hyggelig og imÞtekommendeâŠ
Utrolig hyggelig og imÞtekommende kundebehandler, flink til å fÞlge opp
Veldig fornÞyd.