レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Onze 3 katten willen alleen nog Orijen sixfish net als A. Nummer 4. Snel contact opgenomen om de bestelling te versnellen. Dag erna al een zak thuisbezorgd. TOP. Overigens ook een gunstige prijs. Mooi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Erg prettige website met snelle verzending (rond 22h in de avond besteld en volgende dag in huis). Onze kat eet alleen brokken van een specifiek merk dat niet goedkoop is. Met de abonnement optie krij... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

De service is uitstekend en snel. De accessoires (zoals onder andere voer- en drinkbak) zijn van goede kwaliteit en bovendien ook zeer stijlvol. Onze labrador heeft zeer gevoelige darmen en daarom i... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Topervaring met Milo! De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Wat mij vooral opviel is dat de prijzen iets lager liggen dan bij vergelijkbare sites. Daarnaast ben ik supertevreden over... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ
  2. ペット用品店

当該企業による記述

Milo is een snelgroeiende en de klantvriendelijkste online dierenwinkel gespecialiseerd in A-merk hondenvoer en kattenvoer. Milo combineert het gemak van online shoppen met de persoonlijke aandacht van de lokale dierenwinkel. Het bedrijf is ontstaan omdat de oprichters een winkel zochten waar de winkelervaring recht deed aan de bijzondere positie van onze huisdieren in ons leven. Je kan bij ons terecht voor hondenvoer, kattenvoer, snacks, mandjes, voerbakjes, hondenpoepzakjes, kattenbakvulling en nog veel meer! Bestellingen voor 22:00u heb je morgen in huis. Daarnaast kan je bij ons 365 dagen gratis retourneren. Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Je kan met ons bellen, chatten en e-mailen, we spreken je graag! Je kan bij ons ook kiezen voor een abonnement waardoor je nooit meer onverwachts zonder voer zit. Zo kan je zorgeloos houden van je huisdier!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

De levering is snel

De levering is snel, alles is mooi verpakt, de kwaliteit van het product is zoals in de beschrijving.

2023年9月25日

Beste Anna,

Bedankt voor je review! We hopen je in de toekomst te blijven voorzien van voer en andere producten 😊.

Thomas van Team Milo

Prima

Prima, levering volgens afspraak

2023年9月10日

Milo からの回答

Bedankt voor je review! We zijn verheugd om je als klant te hebben. Hopelijk weer tot snel!

Voordelig, snel: top!

Het dierenvoer dat ik zocht was hier voordeliger. Zelfs nog voordeliger met abonnement! Verzending was snel, dus alles top!

2023年8月9日

Milo からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt met het abonnement. Zeg het voort! 😊

Team Milo.nl

5つ星のうち5の評価

Had vragen over het abonnement en werd…

Had vragen over het abonnement en werd goed geholpen door medewerker.

2023年8月14日

Beste Helina,

Bedankt voor je review! Leuk dat je hebt gekozen voor een abonnement. We staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen!

Prima

Wordt op tijd geleverd, kwalitiet prima

2023年7月26日

Beste Peter,

Bedankt voor je review, tot snel!

Thomas van milo.nl

5つ星のうち5の評価

Goede service! Telefonisch goed geholpen.

2023年7月27日

Beste Joelle,

Bedankt voor je review!

5つ星のうち5の評価

Ontzettend vriendelijke mensen werd…

Ontzettend vriendelijke mensen werd gebeld na een bestelling omdat ik wat vragen had! Top ga zo door.

2023年7月17日

Beste Patrick,

Bedankt voor je review! Je kunt er op rekenen dat we doorgaan met deze service, dat is ons allerhoogste prioriteit.

Milo.nl

Thomas

Super back Office keurig op de hoogte gehouden en terugkoppeling gehad. Kom zeker terug om hondenvoer te bestellen.

2023年7月13日

Beste Babette,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. We zien je graag snel terug!

Geholpen door Thomas

Geholpen door Thomas, top service en snel geholpen. Ga hier zeker vaker bestellen! Heel betrouwbaar, keep up the good work!

2023年7月26日
自発的なレビュー

Beste Noa,

Bedankt voor je mooie review, en bedankt voor je vertrouwen! Wij streven naar de beste klantenservice en we zijn blij om te horen dat je dit zo hebt ervaren!

Alles perfect

Alles perfect. Gelijk de volgende dag in huis, goed assortiment, goede prijzen.
Erg tevreden!

2023年7月12日

Beste Chava,

Bedankt voor je review! We hopen je snel terug te zien. 🤩

Goed

Goed prijs, snel leveren

2023年7月11日

Bedankt voor je review!

5つ星のうち5の評価

Mijn bestelling zou door dhl geleverd…

Mijn bestelling zou door dhl geleverd worden..
Maar werd tot 4 x aan toe verhinderd met bezorgen door dhl.
Ik was genoodzaakt daardoor om een zak brokken in de winkel te halen omdat ik niet meer had..
Ik heb Milo een maild gestuurd over dhl en dat mijn bestelling nog steeds niet was bezorgt..
Uiteindelijk na t weekend bezorgt bij buren....doos helemaal kapot en niet meer stevig...ik moest deze weer retour sturen ivm al een zak brokken gekocht...
Weer mail gestuurd naar Milo...over dit..
Krijg ik een mail.terug dat ik de grote zal brokken mag houden....niet retour hoef te sturen en zij deze niet in rekening brengen!!!
Ik was zo sprakeloos over deze service.....ontzettend netjes en snel antwoord op de mails..
En het is niet eens hun schuld ..maar van DHL..

Dus uiteraard....top service...

2023年7月4日

Milo からの回答

Bedankt voor je review! Top klantenservice is onze prioriteit. Hopelijk tot snel 🤩

5つ星のうち5の評価

Beste prijs kwaliteit verhouding.

Beste prijs kwaliteit verhouding.
Vlotte goede verzending en een kleine traktatie voor de kleine hond. Top

2023年6月13日

Beste Louis,

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en hopelijk tot ziens!

Thomas
Milo Klantenservice