Et er når alt kan lade sig gøre , når man som andelsforening byder ind på et projekt- noget andet er at lade handling følge ord : vi blev taget i hånden , budgetter og tidsplan overholdt ( det man ku... もっと見る

企業が回答しました
Vi havde sjak 08 til at lave vores flotte altan, super dygtige, hurtige og søde fyre. Stor anbefaling herfra
Jeg har fået sat en altan op fra MinAltan af Nikolaj og Joas i andelsforeningen Hannoverholm, Amager. De er begge meget professionelle, dygtige, fleksible, ordentlige og grundige håndværkere. Og så er... もっと見る
企業が回答しました
Bedste anbefaling herfra til MinAltan💪 Imponerende effektive og ordentlige folk. Vi havde Sjak 17, og Casper & Ulrich gav den bare gas fra 7-19 ( gode fynboer sæ’fø’li) Vi har ventet længe på at få... もっと見る
企業が回答しました
Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.
当該企業による記述
Vi sikrer vejen dertil.

Nordre Fasanvej 39, 2000, Frederiksberg, デンマーク

Sjak 37 fra "Min Altan" er i gang med udskiftning af vinduer og opførsel af altaner.
De er super effektive og nemme at lave aftaler med, omkring tidspunkter for udskiftninger. Derudover føler man sig tryg ved at forlade lejligheden mens de er i gang, hvilket ikke, for mig, er en selvfølge. Så 5 stjerner herfra.
Fint arbejde fra Sjak 19. Især Jerry gjorde en særlig indsats og var altid sød og hjælpsom.
MinAltan har lavet os den flotteste altan.
Ud over godt håndværk og sans for detaljen, har der været godt humør på “byggepladsen”. Gutterne i Sjak37 er super flinke og imødekomme og har været virkelig gode til at informere os gennem hele processen. Vi kan varmt anbefale MinAltan og Sjak37.
Mine altandøre bandt og det blev slemmere med tiden, så jeg henvendte mig uden om min andelsforening, der gerne vil styre alt. Bingo. De kom ordnede problemet på bare 15 minutter OG forklarede mig endda også, hvad problemet havde været. Nu kan jeg "låse" op og prikke med en lillefinger, og der er åbent. Tak til Thomas Hertz og hans folk!!!!
Super god service fra sjak 37, Kenni og Sebastian - kan varmt anbefale de gutter!
Super tjekket arbejde, søde og i mødekommende på særlige ønsker.
Tusinde tak for det sjak 37!
Har fået lavet altan gennem MinAltan A/S, mere specifikt af Sjak14. De var super flinke at have med at gøre, meget chilleren og fuldt professionelle. Kan varmt anbefale dem !
Sjak 37 styrer. Trods en masse uforudsete hændelser, har drengene bare styr på det og leverer varen. Det er super flinke og ved hvad de laver😊
Anbefaler varmt min altan og drengene fra Sjak 37
Den Flotteste Altan - som en drøm at træde ud på .
Al tænkelig tak- til sjak 10
Verdens bedste Sjak 14!
Min kæreste og jeg var så heldige at have sjak 14 til at lave vores altan, og wow vi er glade og tilfredse. De er de mest imødekommende mennesker, der arbejdede i alt slags vind og vejr, og var endda foran tidsplanen. Tak for jer og jeres hårde arbejde.
Sebastian og Kenni fra sjak 37 har leveret et godt stykke håndværk, de er dygtige og flittige og meget hjælpesomme. Kan stærkt anbefales! 5 stjerner herfra
Meget positiv oplevelse med MinAltan!
Især tak til sjak 04 for et super godt stykke, 5 stjerner her fra!
Havde problemer med dør der ikke kunne lukke og hurtig ekspedition af MinAltans Servicefolk som kom hurtigt og vejledte i smøring af døren og fik døren til at fungere bedre end nogensinde.
Vi har virkelig haft en god kundeservice af Sebastian og Kenni fra sjak 37.
Utrolig dygtige håndværkere, meget imødekommende og rigtig gode til at svare på vores spørgsmål når vi har haft nogen. Tak til jer!
Hilsen familien på Amager. 😊😊
Efter inflation, fordyrelse og udskydelse af projekt i lille forening er den flotteste gedigne altan færdiggjort. Jeg glæder mig til foråret -24.
John Larsen
Et stort tak til sjak 6.
I er nogle seje gutter. På trods af I knoklede på, fra tidligt til sent, så blev jeg altid mødt med et smil og gode råd.
Jeg er meget tilfreds med min altan.
Dbh. Pia fra Elbagården
Sjak 37, Sebastian og Kenny
Tak for jeres tålmodighed og store forståelse for vores situation som erhverv. I har været helt utrolig hjælpsomme - også ud over jeres eget arbejde.
Vi vil, til enhver tid, anbefale jer.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。