Et er når alt kan lade sig gøre , når man som andelsforening byder ind på et projekt- noget andet er at lade handling følge ord : vi blev taget i hånden , budgetter og tidsplan overholdt ( det man ku... もっと見る

企業が回答しました
Vi havde sjak 08 til at lave vores flotte altan, super dygtige, hurtige og søde fyre. Stor anbefaling herfra
Jeg har fået sat en altan op fra MinAltan af Nikolaj og Joas i andelsforeningen Hannoverholm, Amager. De er begge meget professionelle, dygtige, fleksible, ordentlige og grundige håndværkere. Og så er... もっと見る
企業が回答しました
Bedste anbefaling herfra til MinAltan💪 Imponerende effektive og ordentlige folk. Vi havde Sjak 17, og Casper & Ulrich gav den bare gas fra 7-19 ( gode fynboer sæ’fø’li) Vi har ventet længe på at få... もっと見る
企業が回答しました
Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.
当該企業による記述
Vi sikrer vejen dertil.

Nordre Fasanvej 39, 2000, Frederiksberg, デンマーク

Tak til Anders og Erik sjak 09 for min nye altan. Jeg er meget tilfreds. De har også været meget venlige at snakke med undervejs.
Jeg vil lige dele min begejstring for "sjak25" fra MinAltan.dk! De to var virkelig en fornøjelse at have på projektet. De var utroligt dygtige og effektive i hele installationsprocessen og de har leveret en fantastisk altan, som jeg glæder mig til at bruge i mange år frem.
Udover deres faglige kompetencer, var de også utroligt rare og imødekommende. De gjorde alt for at sikre, at vi var tilfredse med resultatet og at deres arbejde var til så lidt gene for os som muligt.
Jeg kan varmt anbefale "sjak25" fra MinAltan.dk til alle, der overvejer en altaninstallation.
Tak til Sjak09 for min fine nye altan. De har virkelig været gode til at holde mig opdateret undervejs og venlige. Og resultatet er jeg virkeligt glad for!
Vi blev lovet at vores altaner skulle være færdigmonterede SENEST i april 2022. Nu her i oktober 2023 er de stadig ikke engang begyndt endnu, men bliver endnu ved med at udskyde. Så sent som i dag har de udskudt til engang i november. Vores byggetilladelse udløber om en måned, så jeg håber da snart at de kommer igang.
Vi hører intet fra dem og var blevet lovet diverse briefingmøder som aldrig er blevet afholdt. Virkelig skodfirma - find et andet altanfirma til at sætte jeres altaner op med.

MinAltan A/S からの回答
Tak til Sjak 9 for godt og hurtigt arbejde. Ved første gennemgang af vores færdige altan havde vi en lille bemærkning, som de sørgede for blev fikset med det samme, hvilket var fantastisk.
tak for høfligheden til SHAK4 de gør et fantastisk job =)
Tak til SJAK04 for super fin opsætning af vores altan. God og ordentlig fyr, der færdiggøre monteringen med god finish. Kan varmt anbefale MinAltan.
Tak til SJAK04 for opsætning af min nye fantastiske altan! Men ledelsen i MinAltan er under alt kritik! Aldrig har jeg oplevede så dårlig service ift. Fejl og mangler som i skrivende stund forsat ikke er udbedret..
Stakkels personale som er under sådan en ledelse...

MinAltan A/S からの回答
Jeg er meget glad for min altan som er bygget af MinAltan. :-)
Tak til sjak 31, jeg sætter pris på jeres arbejde.
AB Sylviavej 9-13
Tak til Erik og Anders sjak 09 for en super lækker altan. I er kanondygtige!
De bedste hilsner,
Jacob
AB Sylviavej 9-13
Så fin altan ! Tak til Anders og Erik
Sjak 9 !!! Professionelle og dygtige
Tak sjak 10!
Vi har netop fået sat altaner op i vores forening og har været rigtig glade for MinAltan og sjak 10. De har udført et super stykke arbejde og givet en glad og god stemning i vores gård :)
Sjak 25 er utroligt dygtige! De lavede min altan på Christianshavn - og har virkelig slidt i det med vedholdende arbejdsomhed og professionalisme. Og så var de samtidig søde, venlige og imødekommende - og udviste fin respekt for, at de var lige udenfor ens private hjem. Nu er en mangeårig drøm gået i opfyldelse og taknemmeligheden er STOR!

MinAltan A/S からの回答
Sjak 4 er ikke kun effektive og kompetente, de er også yderst behagelige at have på besøg mens de arbejder!

MinAltan A/S からの回答
Sjak 25 har sat vores altan op og det har været en positiv oplevelse - dygtige, effektive, søde og rare mennesker - udelukkende gode ting at sige om selve processen og det endelig resultat (og god musiksmag) 😃😃

MinAltan A/S からの回答
Så er vores altan projekt ved at nå vejs ende, og vi har fået nogle mega flotte altaner. Tak til Sjak04 for det flotte arbejde og for god orden på byggepladsen i gården hele vejen igennem mens projektet har stået på.

MinAltan A/S からの回答
Super god oplevelse med dygtige og positive håndværkere, som gør mere end hvad der står i jobbeskrivelsen. En fornøjelse at have dem gående

MinAltan A/S からの回答
Sjak 25 lavede vores altan og har været både fantastiske, professionelle, utrolige søde og imødekommende. Samtidigt med, de udviste stor respekt for, at de var i ens private hjem.🙏 Vi har følt os meget trygge og nydt de var her. Underholdende og dygtige unge mænd.
Og nu har vi den skønneste altan vi elsker.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。