ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr vÀldigt besviken pÃ¥ mitt köp frÃ¥n Myriam Marcela. KlÀnningen jag fick hem skiljer sig vÀldigt mycket frÃ¥n bilderna pÃ¥ hemsidan. Materialet, utseendet och helhetsintrycket motsvarade inte al... ãã£ãšèŠã
Allt fungerade vÀldigt bra nÀr jag bestÀllde min jacka. Leveranstiden var lite lÀngre Àn förvÀntat, men jag Àr Àndå mycket nöjd med köpet. Rekommenderas!
T-shirten har bra kvalitet och kÀnns skön mot huden. Material rÀtt simpel.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sitter bra och kÀnns bekvÀm attâŠ
Sitter bra och kÀnns bekvÀm att anvÀnda. Stödet Àr helt okej, men inte sÀrskilt starkt. Helhetsintrycket kÀnns ganska genomsnittligt.
Jag Àr vÀldigt besviken pÃ¥ mitt köpâŠ
Jag Àr vÀldigt besviken på mitt köp från Myriam Marcela. KlÀnningen jag fick hem skiljer sig vÀldigt mycket från bilderna på hemsidan. Materialet, utseendet och helhetsintrycket motsvarade inte alls det som visades nÀr jag bestÀllde.
Jag kontaktade företaget via mejl för att få hjÀlp med att returnera varan, men jag har inte fått något svar. Det kÀnns vÀldigt oseriöst och jag Àr missnöjd med både produkten och kundservicen.
Jag rekommenderar verkligen att man tÀnker sig för innan man handlar från detta företag. För mig blev det en mycket dålig köpupplevelse och jag kommer inte att handla dÀr igen. Undvik att köpa om ni inte vill riskera att få en produkt som inte motsvarar bilderna och sedan inte få hjÀlp med retur.
BestÀllde ett par âpiratbyxorâ somâŠ
BestÀllde ett par âpiratbyxorâ som definitivt inte motsvarade bilden i katalogen !
Kraftigt bomullstyg och fel storlek, inget som framgick i annonsen !
Lurendrejeri, köp inte !
BestÀllde en Linneskjorta och fick enâŠ
BestÀllde en Linneskjorta och fick en simpel BOMULLS-skjorta !?! Made in China! Efter kontakt med företaget bad de om bild pÃ¥ "skada" och gav adressen till china med hÀnvisning att man ska stÃ¥ för returkostnaderna! Köp inget dÀr! Billig ör definitivt inte alltid bÀst! ð€
Sneakersen har en bra passform ochâŠ
Sneakersen har en bra passform och kÀnns bekvÀma nÀr jag anvÀnder dem till vardags. Jag bÀr dem ofta, men efter lÀngre anvÀndning kÀnns komforten inte riktigt lika bra som jag hoppades.
Skorna kÀnns stabila och sitter bra pÃ¥âŠ
Skorna kÀnns stabila och sitter bra på foten under mina dagliga aktiviteter. De fungerar bra för vanligt bruk, Àven om helhetskÀnslan Àr ganska standard och inget speciellt.
Sneakersen har bra passform och kannsâŠ
Sneakersen har bra passform och kanns bekvam. Komfort inte nagot utover det vanliga vid langre anvandning dock.
Bra passform och kÀnns luftigt
Bra passform och kÀnns luftigt, måste jag sÀga. Designen Àr ganska enkel och inget som sticker ut sÀrskilt mycket.
LÀtta och superbekvÀm att gå i
LÀtta och superbekvÀm att gå i. Funkar bra till vardags. Kvaliteten kÀnns rÀtt genomsnittlig.
Skönt och ser modernt ut
Skönt och ser modernt ut. Helheten kÀnns ganska enkel och simpel.
Den fungerar bra under kyligare dagarâŠ
Den fungerar bra under kyligare dagar och Àr lÀtt att bÀra. Helhetsintrycket Àr bra, men den kÀnns inte sÀrskilt unik.
Ger fin touch till olika outfits
Ger fin touch till olika outfits. Kvaliteten kÀnns rÀtt simpel.
Ser snyggt ut och passar bra
Ser snyggt ut och passar bra. Helhetsintrycket ganska enkelt.
BekvÀm och passar toppen för varmaâŠ
BekvÀm och passar toppen för varma dagar. Kvaliteten kÀnns rÀtt simpel dock.
Bra passform och ser snygg ut
Bra passform och ser snygg ut. Material ganska genomsnittligt.
T-shirten har bra kvalitet och kÀnnsâŠ
T-shirten har bra kvalitet och kÀnns skön mot huden. Material rÀtt simpel.
Solglasögonen har modern design somâŠ
Solglasögonen har modern design som tilltalar mig. Ger ingen sÀrskilt exklusiv kÀnsla och kÀnns ganska vanliga i utförandet.
Shortsen kÀnns lÀtta och bekvÀm
Shortsen kÀnns lÀtta och bekvÀm. Bra för varma sommardagar. Kvaliteten kÀnns ganska simple.
Shapewear kÀnns bekvÀm att bÀra och gerâŠ
Shapewear kÀnns bekvÀm att bÀra och ger bra stöd, Àven om resultatet upplevs som ganska grundlÀggande och den övergripande kvaliteten kÀnns rÀtt genomsnittlig.
I have once again been helped very wellâŠ
I have once again been helped very well and adequately by the people at kundservice angående mitt set.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹